JEUNESSE QUART. OUEST

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • JEUNESSE QUART. OUEST
Private companiesFurniture and Fixtures • JEUNESSE QUART. OUEST

Contactgegevens JEUNESSE QUART. OUEST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUNESSE QUART. OUEST: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUNESSE QUART. OUEST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINTE-MARGUERITE 51; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42250498 (+32-42250498) 42250498 (+32-42250498)

Fax (fax): +32 (81) 450-67-67 +32 (81) 450-67-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUNESSE QUART. OUEST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUNESSE QUART. OUEST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUNESSE QUART. OUEST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUNESSE QUART. OUEST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUNESSE QUART. OUEST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUNESSE QUART. OUEST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUNESSE QUART. OUEST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUNESSE QUART. OUEST
Products information JEUNESSE QUART. OUEST

BTW identificatienummer (tax): BE02168395996
Ondernemingsnummer: 5418975830
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in JEUNESSE QUART. OUEST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUNESSE QUART. OUEST
(Get full report from official database of BE for JEUNESSE QUART. OUEST)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUNESSE QUART. OUEST
Addition kinds of activities for JEUNESSE QUART. OUEST

599905. Munten en postzegels | Coins and stamps
729904. Huis- en kinderopvang | House and babysitting services
24110306. Fineerhout | Veneer logs
34449906. Mail kuipen, plaatwerk | Mail chutes, sheet metal
39310500. Percussie instrumenten en onderdelen | Percussion instruments and parts
39519902. Cartridges, vulling: balpenpen | Cartridges, refill: ball point pens

Werken bij JEUNESSE QUART. OUEST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUNESSE QUART. OUEST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUNESSE QUART. OUEST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUNESSE QUART. OUEST. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur 16-20 ton (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je controleert de losopdrachten en lost vrachtwagens met een 16 ton heftruck;  Je pikt orders en laadt vrachtwagens; Je bespreekt afwijkingen met de planners; Je staat in voor de bediening van de weegbrug. Bediening van de weegbrug en het opvragen van weeglijsten. Inkomende vrachten controleren en doorgeven waar deze moeten gedeponeerd worden. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur met CE rijbewijs. 

 • Chauffeur C - Bijverdienste op woensdag (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingenvoor op woensdag. Eventueel kan dit worden aangevuld met andere dagen in de week. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

 • Calculator (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

 • CNC Operator (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt ervaring met CNC operator ? Je kijkt uit naar een voltijdse job in dag, regio Oostende? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om het team van dit groeiend familiebedrijf te versterken! Als cnc operator sta je in voor het plooien en snijden van metaal, alsook het instellen van de cnc machine. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het realiseren van metaalwerken op maat, metalen trappen en balustrades. Als cnc machinebediener werk je op zowel klein-als grootschalige projecten.

 • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

 • MAGAZIJNIER - HEFTRUCKBESTUURDER (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je komt terecht in een groeiend bedrijf, waar je ingezet wordt voor de algemene magazijnierstaken. Laden & lossen aan de hand van de heftruck, artikelen stockeren, verzamelen van in te laden materiaal... Een deel van het magazijn bevindt zich hierbij buiten.   In deze functie werk je optimaal samen met jouw collega's en ben je polyvalent inzetbaar. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf binnen de bouwsector zijn wij op zoek naar een voltijds HEFTRUCKBESTUURDER.

 • JUNIOR DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen van de aan jouw toegewezen dossiers     Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

 • Verhuizer: studentenjob (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: COPPENS VERHUIZINGEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze verhuisfirma uit Boutersem zijn we op zoek naar een gemotiveerde verhuizer. Als verhuizer bij onze firma sta je samen met je collega's in om particuliere en of bedrijfsverhuizingen tot in de puntjes te verzorgen. Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk, discreet en beschikt over een goede lichamelijke conditie. Flexibiliteit in werkuren is belangrijk aangezien we moeten doorwerken tot de verhuis afgehandeld is. Je begint 's ochtends meestal tussen 06u00 en 08u00, het einduur varieert. Je werkt ook geregeld op zaterdag. Een zeer afwisselende job! Minimumleedtijd = 18 jaar.

 • Jobstudent Recruiter - Intelect Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Intelect

  Type: Studentenjob

  Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

 • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Halle (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KWAREMONT (KWAREMONT)

  Regio: KWAREMONT

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van JEUNESSE QUART. OUEST in sociale netwerken
Look for responds of JEUNESSE QUART. OUEST in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUNESSE QUART. OUEST. Laat een reactie achter voor JEUNESSE QUART. OUEST. JEUNESSE QUART. OUEST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUNESSE QUART. OUEST. Leave a respond for JEUNESSE QUART. OUEST. JEUNESSE QUART. OUEST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUNESSE QUART. OUEST op de google maps. Adres en contacten JEUNESSE QUART. OUEST
Location of JEUNESSE QUART. OUEST on the google maps. Address and contacts of JEUNESSE QUART. OUEST

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUNESSE QUART. OUEST JEUNESSE QUART. OUEST: AXEL SOMERS | De Keersmaecker & Lefevre NV | Bonus Import Gifts | FUNDP-D?P. DE G?OGRAPHIE | IDEE ENGINEERING

Other related companies as JEUNESSE QUART. OUEST: AXEL SOMERS | De Keersmaecker & Lefevre NV | Bonus Import Gifts | FUNDP-D?P. DE G?OGRAPHIE | IDEE ENGINEERING

JEUNESSE QUART. OUEST is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUNESSE QUART. OUEST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02168395996. Het bedrijf JEUNESSE QUART. OUEST bevindt zich op het adres: RUE SAINTE-MARGUERITE 51; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUNESSE QUART. OUEST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUNESSE QUART. OUEST is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUNESSE QUART. OUEST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUNESSE QUART. OUEST, openstaande posities, locatie van JEUNESSE QUART. OUEST op de kaart.

JEUNESSE QUART. OUEST is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUNESSE QUART. OUEST, company assigned to the tax number BE02168395996. The company JEUNESSE QUART. OUEST is located at the address: RUE SAINTE-MARGUERITE 51; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUNESSE QUART. OUEST were not found.
The main activity of JEUNESSE QUART. OUEST is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUNESSE QUART. OUEST is not available. You also can look at reviews of JEUNESSE QUART. OUEST, open positions, location of JEUNESSE QUART. OUEST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUNESSE QUART. OUEST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUNESSE QUART. OUEST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUNESSE QUART. OUEST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUNESSE QUART. OUEST, employees, financial statistics.