JEUNES MANIA-CITE P.2000

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • JEUNES MANIA-CITE P.2000
Private companiesApparel and Accessory Stores • JEUNES MANIA-CITE P.2000

Contactgegevens JEUNES MANIA-CITE P.2000: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUNES MANIA-CITE P.2000: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUNES MANIA-CITE P.2000

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU CHILI 8; 6001; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71430161 (+32-71430161) 71430161 (+32-71430161)

Fax (fax): +32 (63) 664-68-43 +32 (63) 664-68-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUNES MANIA-CITE P.2000: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUNES MANIA-CITE P.2000"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUNES MANIA-CITE P.2000"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUNES MANIA-CITE P.2000, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUNES MANIA-CITE P.2000. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUNES MANIA-CITE P.2000, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUNES MANIA-CITE P.2000. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUNES MANIA-CITE P.2000
Products information JEUNES MANIA-CITE P.2000

BTW identificatienummer (tax): BE02599609375
Ondernemingsnummer: 7768402099
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 694,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in JEUNES MANIA-CITE P.2000 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUNES MANIA-CITE P.2000
(Get full report from official database of BE for JEUNES MANIA-CITE P.2000)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUNES MANIA-CITE P.2000
Addition kinds of activities for JEUNES MANIA-CITE P.2000

349800. Geproduceerde pijp en toebehoren | Fabricated pipe and fittings
799200. Openbare golfbanen | Public golf courses
01730000. Boom noten | Tree nuts
07820210. Turf installatie diensten, behalve kunstmatige | Turf installation services, except artificial
31990301. Riem veters, leer | Belt laces, leather
51690901. Gelatine | Gelatin

Werken bij JEUNES MANIA-CITE P.2000: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUNES MANIA-CITE P.2000: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUNES MANIA-CITE P.2000. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUNES MANIA-CITE P.2000. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

 • Operator twee ploegen S&S (WESTROZEBEKE)

  Regio: WESTROZEBEKE

  Bedrijf: AGO Inhouse Greenyard Frozen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voorbereiden van uit te voeren opdrachten zodat gevraagde mengsels tijdig en zonder onderbreking kunnen worden toegeleverd aan de productielijn. Uitvoeren van het bereidingsproces op basis van vastliggende recepturen zodat producten worden klaargemaakt die beantwoorden aan de verwachte kwaliteitsspecificaties. Ordelijk en net houden van de werkomgeving, overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. Alle afwijkingen die de kwaliteit en de veiligheid van het proces en het product nadelig kunnen beïnvloeden zelfstandig proberen oplossen en melden aan de bevoegde personen. Kennis opdoen en onderhouden van basishygiëneregels en allergenen teneinde een kwalitatieve productie die voldoet aan de hygiënevereisten te garanderen. Daarnaast vervangt u de ploegchef bij afwezigheden.

 • Operator fysiek werk (m/v) Tijdelijk (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een operator (m/v) die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je bent bereid om te werken in 3 ploegen of volcontinu. Je kan zwaar fysiek werk aan. Je werkt in hoge temperaturen. Ploegenwerk en vuil werk schrikken jou niet af. Interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

 • Medewerker Facturatiedienst - Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Medewerker voor de Dienst Facturatie (m/v) in kader van een opdracht van twee tot drie maanden. Dit voor onze klant gelegen in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Facturatiedienst: je staat in voor het controleren van de facturen; je stelt credit nota's op; je behandelt klachten en retours; je staat in voor het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Chauffeur CE (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De core business van de onderneming waar je voor rijdt bestaat uit de distributie van droge en vloeibare bulkstoffen. Dit zowel voor nationale als internationale wegtransport. Onze klant kijkt dan ook uit naar werkwillige en gemotiveerde chauffeurs die zeer goed op de hoogte zijn van het wegennetwerk in België en daarbuiten. Je wordt ingezet van maandag tot en met vrijdag overdag.

 • Bandenmonteur / automechanicien (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een bandencentrale gevestigd in Lier. Ter versterking van het team zoeken we een bandenmonteur en automechanicien. Als bandenmonteur vang je de piek van het bandenseizoen op: wissel van zomer- naar winterbanden. Dit is een tijdelijke functie zo snel mogelijk op te starten tot eind december. Belangrijk is dat je ervaring hebt. Daarnaast zoekt de klant een automechanicien met optie vast. Heb je ervaring als mechanicien en wil je ook banden monteren, reageer dan zeker.

 • Poetshulp Herzele 38u (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in Herzele zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • Huishoudhulp regio Wespelaar (WESPELAAR)

  Regio: WESPELAAR

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Wespelaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • LERAREN (regio ANTWERPEN) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Studentenjob

  Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SA2018.

 • Studenten Sea-Life Blankenberge weekends/vakanties 2018 (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor het Sea-Life Centre in Blankenberge zoeken wij all-round studenten die beschikbaar zijn voor de weekends en/of schoolvakanties (herfstvakantie, kerstvakantie,...). Ben je gefascineerd door het reilen en zeilen van Sea-Life, en ben je graag actief bezig? Dan kan dit voor jou de ideale studentenjob zijn! Afhankelijk van je profiel, leeftijd en ervaring kan je op verschillende afdelingen tewerkgesteld worden (kassa/inkom, shop, catering, hamburgertent, frietjeskraam,...) De uren van de shiften zijn meestal van 10u tot 17u30.

 • Financieel administratief medewerker te Dilsen Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Vaste Job

  Als financieel-administratief medewerker sta je in voor volgend takenpakket: 1) Debiteurenbeheer: - beheer dagelijkse betalingsoverzichten gerelateerd aan afhalingen voor dealers in samenwerking met het dealersupport team; - dagelijks controleren van de ontvangen betalingen van dealers en deze verwerken in het boekhoudprogramma (Navision); - afwijkende betalingen van dealers melden en opvolgen met de financieel coördinator; - opstellen van creditnota's en facturen; - telefonische ondersteuning bieden aan de dealers; - opstellen, versturen en opvolgen van reminders en account statements volgens procedure; - dagelijks opvolgen, onderhouden en uitzuiveren van de klantenaccounts; - dagelijks afpunten van klantenaccounts; - aanmaken van nieuwe klantenfiches en onderhouden van bestaande klantenfiches. 2) Crediteurenbeheer: - controleren van ontvangen aankoopfacturen en toevoegen van achtergrond documentatie; - protesteren van onregelmatigheden in de ontvangen aankoopfacturen; - wekelijks verwerken van aankoopfacturen in Navision; - opstellen en verwerken van intercompany facturen in Navision; - opvolgen van creditnota's waar we recht op hebben; - aanmaken van nieuwe leveranciersfiches en onderhouden van bestaande leveranciersfiches; - voorbereiden van de betalingen naar onze leveranciers; - voorbereiden van intercompany betalingen; - voorbereiden van de klantenomzetoverzichten en deze doorsturen naar Watkins USA; - wekelijks beheer van de kas en het kasboek; - opmaken van de maandelijks service fee invoice voor Watkins USA; - dagelijks verwerken en opvolgen van de accomodation account en het geven van tijdige feedback hierover; - controleren van expense rapporten en vergelijken met bijgevoegde documenten. 3) Algemene boekhouding en diversen: - voorbereiden van de maandelijkse financiële afsluiting; - verwerken en verdelen van de dagelijkse post; - dagelijks beheer van de gezamenlijke finance mailbox;

 • Freelance HR Manager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

Zoek naar antwoorden van JEUNES MANIA-CITE P.2000 in sociale netwerken
Look for responds of JEUNES MANIA-CITE P.2000 in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUNES MANIA-CITE P.2000. Laat een reactie achter voor JEUNES MANIA-CITE P.2000. JEUNES MANIA-CITE P.2000 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUNES MANIA-CITE P.2000. Leave a respond for JEUNES MANIA-CITE P.2000. JEUNES MANIA-CITE P.2000 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUNES MANIA-CITE P.2000 op de google maps. Adres en contacten JEUNES MANIA-CITE P.2000
Location of JEUNES MANIA-CITE P.2000 on the google maps. Address and contacts of JEUNES MANIA-CITE P.2000

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUNES MANIA-CITE P.2000 JEUNES MANIA-CITE P.2000: Mine de Rien | DE SCHEEMAEKER-DEVOS | Civa-Centre International pour la Ville, l'Architecture et le Paysage | T. MANDIAU | MICHEL COLIN

Other related companies as JEUNES MANIA-CITE P.2000: Mine de Rien | DE SCHEEMAEKER-DEVOS | Civa-Centre International pour la Ville, l'Architecture et le Paysage | T. MANDIAU | MICHEL COLIN

JEUNES MANIA-CITE P.2000 is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUNES MANIA-CITE P.2000, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02599609375. Het bedrijf JEUNES MANIA-CITE P.2000 bevindt zich op het adres: AVENUE DU CHILI 8; 6001; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 694,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUNES MANIA-CITE P.2000 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUNES MANIA-CITE P.2000 is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUNES MANIA-CITE P.2000 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUNES MANIA-CITE P.2000, openstaande posities, locatie van JEUNES MANIA-CITE P.2000 op de kaart.

JEUNES MANIA-CITE P.2000 is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUNES MANIA-CITE P.2000, company assigned to the tax number BE02599609375. The company JEUNES MANIA-CITE P.2000 is located at the address: AVENUE DU CHILI 8; 6001; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 694,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUNES MANIA-CITE P.2000 were not found.
The main activity of JEUNES MANIA-CITE P.2000 is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUNES MANIA-CITE P.2000 is not available. You also can look at reviews of JEUNES MANIA-CITE P.2000, open positions, location of JEUNES MANIA-CITE P.2000 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUNES MANIA-CITE P.2000, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUNES MANIA-CITE P.2000, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUNES MANIA-CITE P.2000, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUNES MANIA-CITE P.2000, employees, financial statistics.