JEUGHUIS JOH

Contactgegevens JEUGHUIS JOH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGHUIS JOH: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGHUIS JOH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDESTRAAT 81; 2660; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38288870 (+32-38288870) 38288870 (+32-38288870)

Fax (fax): +32 (58) 573-81-20 +32 (58) 573-81-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGHUIS JOH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGHUIS JOH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGHUIS JOH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGHUIS JOH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGHUIS JOH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGHUIS JOH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGHUIS JOH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGHUIS JOH
Products information JEUGHUIS JOH

BTW identificatienummer (tax): BE09776428222
Ondernemingsnummer: 4048980712
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 225,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in JEUGHUIS JOH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGHUIS JOH
(Get full report from official database of BE for JEUGHUIS JOH)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGHUIS JOH
Addition kinds of activities for JEUGHUIS JOH

202300. Droge, gecondenseerde en verdampte zuivelproducten | Dry, condensed and evaporated dairy products
507200. Hardware | Hardware
02539901. Turkije ei boerderij | Turkey egg farm
17529902. Installatie van asfalt tegel | Asphalt tile installation
38410400. Chirurgische instrumenten en apparaten | Surgical instruments and apparatus
76410202. Meubelen herfinancieren | Furniture refinishing

Werken bij JEUGHUIS JOH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGHUIS JOH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGHUIS JOH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGHUIS JOH. Looking for open vacancies in other companies

 • WINKELMEDEWERKER COSMETICA M/V (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant, die gespecialiseerd is in cosmetica zoeken wij dringend een polyvalente verkoopsmedewerker.. Je staat in voor de bediening van klanten, aanvullen van voorraden, op punt stellen van de winkel, luisteren naar de wensen van de klanten, ...

 • MONTEUR STAALCONSTRUCTIES (OLSENE)

  Regio: OLSENE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur staalconstructies sta je in voor: de montage van staalconstructies prefabmuren dakbedekking enz... het werken met een hoogtewerker

 • Monteur dagwerk gezocht! (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: ASAP TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Wingene - Zwevezele zijn wij op zoek naar een monteur. Dit voor het monteren en mechanisch verbinden van metalen stukken.

 • Autoverkoper M/V (357/17292) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de autoverkoper M/V waar we naar op zoek zijn? Voor een gekende autogarage in het noorden van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Autoverkoper M/V. Als autoverkoper ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het bestaande klantenportefeuille, het aantrekken van nieuwe klanten en voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten. Jouw takenpakket: adviseren, informeren en begeleiden van klanten in de showroom naar de aankoop van hun ideale wagen. opbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met de klant dankzij een kwalitatieve opvolging van elk dossier en dit met het oog op een optimale klantentevredenheid. optreden als aanspreekpunt en gezicht van de garage, alsook tijdens evenementen waar je advies verleent over de producten en over het merk. opsporen van aantrekkelijke commerciële opportuniteiten door het actief bewerken van potentiële klanten. bezoeken en overtuigen van nieuwe fleet prospecten. meehelpen aan de uitstraling van de showroom door er voor te zorgen dat hij er steeds onberispelijk uitziet en in overeenstemming is met de normen van de invoerder. uitvoeren van de nodige administratieve taken die gelinkt zijn aan het verkoopproces.

 • Boekhoudkundig medewerker in Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een garage in Genk zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Je zal een gevarieerd takenpakket hebben van zowel boekhoudkundige als administratieve taken.

 • Magazijnier (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Onze klant is gespecialiseerd in onderdelen om veilige verbindingen te maken voor de overdracht van gevaarlijke vloeistoffen. Samenwerking en veiligheid staat bij hun op nummer 1. Daarnaast streven zij ook naar open communicatie en teamspirit op de werkvloer. Als magazijnier sta je in voor de inkomende goederen, orderpicking, orde en netheid en interne communicatie en samenwerking. Specifiek sta je in voor: - Het logistiek en administratief verwerken van de inkomende goederen. - Het samenstellen en voorbereiden van kleine en grote orders. - Orde en netheid op de werkvloer wat de efficiëntie ten goede komt. - Overleg en samenwerking met production manager en collega's van andere afdelingen met het oog op de vlotte gang van zaken. Takenpakket: - Interne ontvangstbonnen en vrachtbrieven verzamelen - Controle zendnota’s, vrachtbrieven, documenten en goederen op correctheid kwaliteit en kwantiteit. - Vrachtwagens lossen met heftruck - Bestelling nemen, stukken verzamelen op basis van picklist - Samengestelde stukken op de gevraagde plaats leggen - Samenwerking en communicatie met collega's en leidinggevenden

 • Winkelbediende M/V (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de winkelbediende (m/v) die we zoeken? Voor een supermarkt gelegen in Bornem zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelbediende. Je zal instaan voor de correcte afrekening aan de kassa. Je vult de winkel aan en de verschillende rekken. Je doet bestellingen.

 • Huishoudhulp regio Oostende (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

 • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

  Type: Vaste Job

  Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

Zoek naar antwoorden van JEUGHUIS JOH in sociale netwerken
Look for responds of JEUGHUIS JOH in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGHUIS JOH. Laat een reactie achter voor JEUGHUIS JOH. JEUGHUIS JOH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGHUIS JOH. Leave a respond for JEUGHUIS JOH. JEUGHUIS JOH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGHUIS JOH op de google maps. Adres en contacten JEUGHUIS JOH
Location of JEUGHUIS JOH on the google maps. Address and contacts of JEUGHUIS JOH

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGHUIS JOH JEUGHUIS JOH: Banque Bruxelles Lambert SA | NET 4 ALL | ICARUS | CHRISTIAAN SPOOREN | Nouveau Zeno

Other related companies as JEUGHUIS JOH: Banque Bruxelles Lambert SA | NET 4 ALL | ICARUS | CHRISTIAAN SPOOREN | Nouveau Zeno

JEUGHUIS JOH is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGHUIS JOH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09776428222. Het bedrijf JEUGHUIS JOH bevindt zich op het adres: OUDESTRAAT 81; 2660; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 225,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGHUIS JOH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGHUIS JOH is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGHUIS JOH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGHUIS JOH, openstaande posities, locatie van JEUGHUIS JOH op de kaart.

JEUGHUIS JOH is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGHUIS JOH, company assigned to the tax number BE09776428222. The company JEUGHUIS JOH is located at the address: OUDESTRAAT 81; 2660; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 225,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGHUIS JOH were not found.
The main activity of JEUGHUIS JOH is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGHUIS JOH is not available. You also can look at reviews of JEUGHUIS JOH, open positions, location of JEUGHUIS JOH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGHUIS JOH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGHUIS JOH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGHUIS JOH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGHUIS JOH, employees, financial statistics.