JEUGDONTMOETINGSCENTRUM

Contactgegevens JEUGDONTMOETINGSCENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDONTMOETINGSCENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDONTMOETINGSCENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FILIPS VAN DE ELZASLAAN 35; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56257014 (+32-56257014) 56257014 (+32-56257014)

Fax (fax): +32 (59) 534-75-83 +32 (59) 534-75-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDONTMOETINGSCENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDONTMOETINGSCENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDONTMOETINGSCENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDONTMOETINGSCENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDONTMOETINGSCENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDONTMOETINGSCENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDONTMOETINGSCENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDONTMOETINGSCENTRUM
Products information JEUGDONTMOETINGSCENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE04997650146
Ondernemingsnummer: 3103332519
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 148,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in JEUGDONTMOETINGSCENTRUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDONTMOETINGSCENTRUM
(Get full report from official database of BE for JEUGDONTMOETINGSCENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDONTMOETINGSCENTRUM
Addition kinds of activities for JEUGDONTMOETINGSCENTRUM

282103. Cellulose afgeleide materialen | Cellulose derivative materials
02419902. Melkproductie | Milk production
24939901. Bulletin boards, kurk | Bulletin boards, cork
24991003. Kranen, hout | Faucets, wood
26210607. Tablet papier | Tablet paper
34310100. Badkamerinrichtingen, inclusief wastafels | Bathroom fixtures, including sinks
51420203. Vlees, bevroren: verpakt | Meat, frozen: packaged
94319909. Prenatale (moederschap) gezondheidsprogramma administratie, govt. | Prenatal (maternity) health program administration, govt.

Werken bij JEUGDONTMOETINGSCENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDONTMOETINGSCENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDONTMOETINGSCENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDONTMOETINGSCENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Bobijnopzetter 2-ploegen tijdelijke opdracht (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon dient bobijnen in het scheerrek op te zetten.

 • Lasser (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Aalst zoeken wij en gemotiveerde lasser die wil werken in een mooi modern bedrijf. Zij zoeken een gemotiveerde lasser die hun team kan versterken. Je zal instaan voor volgende taken: - Lassen, afwerken van bepaalde constructies. - Toezien op de kwaliteit. - Ervaring in zowel manueel als robotlassen.

 • Showroom verantwoordelijke M/V (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: JOBMATCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een zaak die gespecialiseerd is sanitaire voorzieningen zijn we op zoek naar showroom verantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor het volledige verkoop proces van offerte tot dienst na verkoop. Je geeft leiding aan een team van verkopers. Daarnaast is commercieel beheer van de showroom ook je taak. Streven naar mooie resultaten met het ganse team om zo het zakencijfer te ontwikkelen en te laten groeien. Je bent zelf ook betrokken in het dagdagelijks werking van de showroom namelijk bij de verkoop zelf.

 • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

 • Voormannen TIG-buizenlassers - (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Naast de uitvoering van beide disciplines (lassen en pipe-fitting) eveneens een werf kunnen organiseren, mensen leiden, plannen lezen en samen met de projectleider de nieuwe installaties kunnen realiseren.

 • Assistant Store Manager - Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1603800-inline.html?cid=Partner_VDAB Bij Delhaize willen we iedere dag opnieuw dat onze 250 miljoen klanten kunnen genieten van een unieke winkelervaring in één van onze 900 verkooppunten van Delhaize België.  Wij gaan voluit voor versheid en kwaliteit in een ruim assortiment van wel meer dan 24 500 producten. Wij plaatsen onze klanten centraal in alles wat we doen, de klantentevredenheid is onze absolute prioriteit.  Als Assistant Store Manager zal je deze verantwoordelijkheid opnemen samen met de Store Manager en een groot team van enthousiaste collega’s. Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat iedereen van goed eten kan genieten, iedere dag opnieuw? Lees dan zeker verder want dan is deze job iets voor jou. Wat kan je verwachten? Training on the job Duurtijd: 12 maanden Place to be:  verschillende supermarkten in jouw regio Inhoud:  Al doende leer je hoe je de commerciële en budgettaire prestaties van jouw verkooppunt kan maximaliseren Commercieel en Operationeel beheer Meer dan de helft van jouw tijd zal je spenderen aan: Omzet en winstcijfers van de winkel optimaliseren door middel van concrete acties Coördineren en superviseren van de uitvoering van alle activiteiten met respect voor de procedures Efficiëntie van bestaande procedures en middelen optimaliseren met respect voor de strategie Leiding geven, coachen en aanmoedigen van  een team van 60 tot 90 medewerkers Samen met jouw team de klantentevredenheid garanderen en het imago van Delhaize behartigen Algemeen beheer Naast het Commercieel en Operationeel beheer, sta je ook in voor verschillende andere taken: Beheren van het budget van de winkel met het oog op het behalen van de geraamde begroting Verzekeren van een transparante en optimale samenwerking tussen de ondersteunende diensten, district managers en het terrein, door middel van open en duidelijke communicatie Garanderen van een efficiënt personeelsbeheer op vlak van organisatie, administratie en veiligheid Proactief opvolgen van relevante marktontwikkelingen en deze kennis uitwisselen met collega’s

 • Commercieel medewerker binnendienst (NL/FR) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: Optelec

  Type: Vaste Job

  Als commercieel medewerker ben je werkzaam op de binnendienst verkoop in een klein gemotiveerd team. Onze klanten zijn mensen met een visuele beperking die een oplossing zoeken om hun beperking te compenseren. Vanuit de binnendienst doe je opvolging van offertes, verwerkt binnenkomende orders,houdt de websites actueel, verzorgt communicatie materiaal en gebruikt optimaal ons ERP en CRM systeem. Je vind het leuk om hulpmiddelen te demonstreren op beurzen en in onze demoruimte en adviseert over de producten en toepassingen. Je communiceert vlotjes in het Nederlands en Frans met onze relaties. Je hebt groot verantwoordelijkheids gevoel en houdt van de samenwerking met de tien directe collega's en de collega's in het buitenland.

 • Gemotiveerd commerciële calculator (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Maldegem

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van Konvert Eeklo zijn we op zoek naar een commercieel ingestelde calculator. Dit voor voorstudie en calculatie van de prijsoffertes voor balustrades bij aanzienlijke bouwprojecten. Je staat onder begeleiding van de commercieel manager die tevens de hoofdcalculator is.

 • Klantendienstmedewerker Retentie (Telenet) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Recrewtment

  Type: Vaste Job

  De collega's op de afdeling Retentie van Telenet krijgen klanten aan de lijn met een opzegintentie. Ze gaan voor het vertrouwen, de persoonlijke aanpak en het perfecte antwoord. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als Customer experience advisor sta je klanten telefonisch, via mail of via andere digitale kanalen te woord. Klanten bellen je op met een opzegintentie, met jouw expertise en kennis kan je hen overtuigen. Met veel enthousiasme en volle goesting zal je alle vragen van de klanten beantwoorden.

 • Machinist Voor Mobiele Graafkraan (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: 24People West Brabant

  Type: Vaste Job

  Je bent kraanmachinist voor grondverzet in de wegenbouw, je bent veelzijdig inzetbaar, houdt van afwisseling en voelt je één met jouw eigen machine. Of je nu nivelleert, riool- of kabelsleuven uitgraaft en aanvult, putten of beschoeiing zet, riolering aanlegt, taluds maakt, of, …; je probeert het zo perfect mogelijk te doen. Je bent in staat geconcentreerd te werken want soms heb je maar weinig speelruimte. Je bedient je “eigen moderne machine” volledig zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en controle van je werk, samen met je vaste werfleider op je werf. Goede communicatie met je vaste collega bij de kraan vind jij een ‘must’. Je zorgt samen met onze eigen Technische Dienst voor het onderhoud aan je machine.

 • Logopedist(e) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige logopedist(e).

 • flexijob afwas (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: D'AFSPRAAK

  Type: Flexijob

  verzorgen van het vaatwerk

Zoek naar antwoorden van JEUGDONTMOETINGSCENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDONTMOETINGSCENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDONTMOETINGSCENTRUM. Laat een reactie achter voor JEUGDONTMOETINGSCENTRUM. JEUGDONTMOETINGSCENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDONTMOETINGSCENTRUM. Leave a respond for JEUGDONTMOETINGSCENTRUM. JEUGDONTMOETINGSCENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDONTMOETINGSCENTRUM op de google maps. Adres en contacten JEUGDONTMOETINGSCENTRUM
Location of JEUGDONTMOETINGSCENTRUM on the google maps. Address and contacts of JEUGDONTMOETINGSCENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDONTMOETINGSCENTRUM JEUGDONTMOETINGSCENTRUM: AUBERGE DE POTEAUPR? | ECOLE JUDO HERCHIES | HOME ALINE | Clemmen M | Skandinavia Plus NV

Other related companies as JEUGDONTMOETINGSCENTRUM: AUBERGE DE POTEAUPR? | ECOLE JUDO HERCHIES | HOME ALINE | Clemmen M | Skandinavia Plus NV

JEUGDONTMOETINGSCENTRUM is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDONTMOETINGSCENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04997650146. Het bedrijf JEUGDONTMOETINGSCENTRUM bevindt zich op het adres: FILIPS VAN DE ELZASLAAN 35; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 148,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDONTMOETINGSCENTRUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDONTMOETINGSCENTRUM is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDONTMOETINGSCENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDONTMOETINGSCENTRUM, openstaande posities, locatie van JEUGDONTMOETINGSCENTRUM op de kaart.

JEUGDONTMOETINGSCENTRUM is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDONTMOETINGSCENTRUM, company assigned to the tax number BE04997650146. The company JEUGDONTMOETINGSCENTRUM is located at the address: FILIPS VAN DE ELZASLAAN 35; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 148,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDONTMOETINGSCENTRUM were not found.
The main activity of JEUGDONTMOETINGSCENTRUM is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDONTMOETINGSCENTRUM is not available. You also can look at reviews of JEUGDONTMOETINGSCENTRUM, open positions, location of JEUGDONTMOETINGSCENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDONTMOETINGSCENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDONTMOETINGSCENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDONTMOETINGSCENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDONTMOETINGSCENTRUM, employees, financial statistics.