JEUGDHUIS SOJO

Contactgegevens JEUGDHUIS SOJO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS SOJO: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS SOJO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EENMEILAAN 35; 3010; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16256088 (+32-16256088) 16256088 (+32-16256088)

Fax (fax): +32 (71) 592-60-53 +32 (71) 592-60-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS SOJO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS SOJO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS SOJO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS SOJO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS SOJO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS SOJO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS SOJO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS SOJO
Products information JEUGDHUIS SOJO

BTW identificatienummer (tax): BE04942993164
Ondernemingsnummer: 3418914794
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in JEUGDHUIS SOJO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS SOJO
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS SOJO)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS SOJO
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS SOJO

5984. Liquefied petroleumgas dealers | Liquefied petroleum gas dealers
12210201. Steenkoolbereiding, bitumineuze of bruinkool | Coal preparation plant, bituminous or lignite
14469900. Industrieel zand, nec | Industrial sand, nec
23920505. Wasdoeken en badmatten: gemaakt van aangekochte materialen | Washcloths and bath mitts: made from purchased materials
24349900. Houten keukenkasten, NIET | Wood kitchen cabinets, nec
73590201. Coin-operated video game verhuur | Coin-operated video game rental
80620000. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
97219906. Vredeskorps | Peace corps

Werken bij JEUGDHUIS SOJO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS SOJO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS SOJO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS SOJO. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpdrukker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De job als hulpdrukker of de afdeling rotatiedruk bestaat uit : -het instellen van de verpakkingsstraat achter de drukpers; -het volgens stapelschelschema's stapelen van drukwerk op pallets; -het assisteren vn de drukkers met alle voorkomende werkzaamheden.

 • ZAAGOPERATOR KUNSTSTOF (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een kunststofverwerkend bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een operator voor de zaagmachine. Je wordt tewerkgesteld in een kunststofverwerkend bedrijf, producent van halffabricaten: extrusieplaten. Takenpakket: instellen van parameters het op maat snijden van kunststofplaten via een schellingzaag afpakken van afgewerkte stukken kwaliteitscontrole verpakking, wikkelen, ...

 • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (voltijds) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp regio Zoutleeuw-Landen (ZOUTLEEUW)

  Regio: ZOUTLEEUW

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zoutleeuw-Landen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Energieke & mobiele HUISHOUDHULP - Oelegem-Zandhoven (OELEGEM)

  Regio: OELEGEM

  Bedrijf: VAN CAUTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Wondelgem (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Hoger Redder Sportoase Zwem.com Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

 • Functioneel Analist (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: ONS

  Type: Vaste Job

  Ons ICT is een overkoepelende dienst voor alle Ons organisaties en maakt al meer dan 20 jaar eigen software. Steeds vaker kregen we vanuit de sectoren waarin we actief zijn de vraag of deze software ook aangekocht kon worden. In de schoot van Ons ontstond hierdoor in 2016 CareIT, als spin-off, met het specifieke doel de toepassingen van Ons te commercialiseren. Ter versterking van Ons softwareteam zijn wij momenteel op zoek naar een m/v: Functioneel analist Wijgmaal Voltijds (min. 80%), onbepaalde duur Wat houdt de job in? Je analyseert de functionele behoeften van de klant en vertaalt deze noden naar user stories. Je organiseert en faciliteert analysemeetings met de business experten van de klant. Je voert de analyses, high-level en detail, en testen uit. Jij bent in het projectteam de vertegenwoordiger van de klant en aanspreekpunt voor functionele vragen. Je volgt in het projectteam de ontwikkeling en het testen van de functionaliteiten beschreven in de user stories op. Je organiseert demo’s voor de klant en faciliteert acceptatietesten.

 • VERANTWOORDELIJKE KRINGLOOPWINKELS EN PROJECTEN (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor de aansturing van de winkels in KORTRIJK (45 wkn.) en BEVERENLEIE (30 wkn.): aansturing van werkleiders, overkoepelende praktische organisatie en commerciële follow-up. Verder onderhoud je contacten met het lokaal sociaal netwerk en zal je nieuwe projecten op het vlak van hersteleconomie en creatief hergebruik uitwerken. Vanuit de dagelijkse werking in de winkels zal je nauw betrokken worden bij het beleid en rapporteer je aan de operationeel directeur.

 • Docent Frans (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: PINTXOS

  Type: Flexijob

  Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS SOJO in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS SOJO in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS SOJO. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS SOJO. JEUGDHUIS SOJO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS SOJO. Leave a respond for JEUGDHUIS SOJO. JEUGDHUIS SOJO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS SOJO op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS SOJO
Location of JEUGDHUIS SOJO on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS SOJO

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS SOJO JEUGDHUIS SOJO: CLAES ANDRE AVEVE | WALTENS FRANK BVBA | CASTELAIN MARC & PATRICK | PIET MARIMAN | ARTHUR DE HERDT

Other related companies as JEUGDHUIS SOJO: CLAES ANDRE AVEVE | WALTENS FRANK BVBA | CASTELAIN MARC & PATRICK | PIET MARIMAN | ARTHUR DE HERDT

JEUGDHUIS SOJO is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS SOJO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04942993164. Het bedrijf JEUGDHUIS SOJO bevindt zich op het adres: EENMEILAAN 35; 3010; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 509,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS SOJO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS SOJO is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS SOJO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS SOJO, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS SOJO op de kaart.

JEUGDHUIS SOJO is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS SOJO, company assigned to the tax number BE04942993164. The company JEUGDHUIS SOJO is located at the address: EENMEILAAN 35; 3010; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 509,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS SOJO were not found.
The main activity of JEUGDHUIS SOJO is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS SOJO is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS SOJO, open positions, location of JEUGDHUIS SOJO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS SOJO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS SOJO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS SOJO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS SOJO, employees, financial statistics.