JEUGDHUIS OKAPI

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • JEUGDHUIS OKAPI

Contactgegevens JEUGDHUIS OKAPI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS OKAPI: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS OKAPI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 16; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93487263 (+32-93487263) 93487263 (+32-93487263)

Fax (fax): +32 (60) 879-42-69 +32 (60) 879-42-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS OKAPI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS OKAPI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS OKAPI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS OKAPI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS OKAPI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS OKAPI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS OKAPI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS OKAPI
Products information JEUGDHUIS OKAPI

BTW identificatienummer (tax): BE07618988037
Ondernemingsnummer: 8545959472
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in JEUGDHUIS OKAPI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS OKAPI
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS OKAPI)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS OKAPI
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS OKAPI

371300. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
25110108. Vanity dressers: hout | Vanity dressers: wood
28440102. Haarkleurpreparaten | Hair coloring preparations
30691104. Haarspeldjes, rubber | Hairpins, rubber
34639907. Mechanische kracht transmissie smeedstukken, nonferrous | Mechanical power transmission forgings, nonferrous
35560213. Sifters, eten | Sifters, food
39520210. Eraser gidsen en schilden | Eraser guides and shields
57220207. Microgolfovens | Microwave ovens

Werken bij JEUGDHUIS OKAPI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS OKAPI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS OKAPI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS OKAPI. Looking for open vacancies in other companies

 • VERPAKKER- SLITTER 2PL (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat aan de versnijdingsmachine en zorgt er voor dat alles vlot verloopt. Je stelt de machines in en verpakt de versneden stukken.

 • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou jij van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan bij jij waarschijnlijk de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

 • Machine operator weekend nacht in Rotselaar (Danone) (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machine operator bij Danone sta je in voor de voortgang van de productielijn: opstarten, afstellen, ombouwen en reinigen. Je waakt over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en het geheel van de afvullijn. Tevens los je kleine technische problemen op. Je houdt rekening met de bestaande procedures met betrekking tot veiligheid en hygiëne. Je werkt in een weekendploeg met de vaste nacht (18u-6u). Dit is een tijdelijke opdracht van 6 maanden.

 • Tankcleaner (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als tankcleaner/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor: cleaning van tanks verplaatsen van container m.b.v. heftruck

 • Operator - Assistent Teamleader - Voedingsector - Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Assistent Teamleader ben je de rechterhand van de Teamleader en zal je meedraaien in de productie als verpakkingsoperator. Je staat in voor het vlot en efficiënt verloop op de inpakafdeling. Je hebt kennis van techniek en kan de productieplanning correct opvolgen. Je takenpakket zal onder andere bestaan ui: Volgen van de GMP en HACCP regels kwaliteitscontrole Instellen van de machines Door je technische achtergrond kan je kleine storingen zelf opsporen en oplossen Je kan de productieplanning perfect lezen en uitvoeren Je voert het nodige materiaal aan bij de machines Je springt in voor jouw teamleader indien nodig Je werkt af en toe met de heftruck Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf dat zich reeds sinds 1907 specialiseert in het maken van snoepgoed. Heden ten dage zijn zij een van de grootste Europese spelers in het maken van Marshmallow snoepen. Per jaar produceren ze maar liefst 13.000 ton aan overheerlijke Marshmallows. Het bedrijf werkt enorm klantgericht en volgt de tendensen op de markt, zo maken zij suikervrije, -30% suiker alsook vegan marshmallows. Dit voor zowel groothandel als voor gespecialiseerde confiserie winkels.

 • TOONBANKVERKOPER DOE HET ZELF (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een doe-het zelfzaak zijn wij op zoek naar een enthousiaste toonbankverkoper! Takenpakket? Producten uitstallen Leveringen controleren Orde en netheid van de winkel Monteren (grasmachines/gocarts) Voorraad tekorten voorzien

 • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

  Regio: BEVEREN-ROESELARE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Elversele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELVERSELE)

  Regio: ELVERSELE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent orderpick Black Friday (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: ASAP HERENTALS

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Grobbendonk, gespecialiseerd in de logistiek en distributie van kleding, zijn wij op zoek naar gemotiveerde allround orderpickers. *Je staat in voor de controle van de inkomende bestellingen, stockage, orderpicking, packaging en labellen. Dit doe je meestal met een handscanner en manuele transpallet. *Het laden en lossen van vrachtwagens en het verzendklaar maken van bestellingen. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het labellen van de dozen, tellen en uitsplitsen van dozen per merk en inhoud, ophalen van paletten die klaargemaakt worden door de collega's, plakken van etiketten en omwikkelen met folie.

 • Jobstudent Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Studentenjob

  Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

 • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: VISIT BRUSSELS

  Type: Vaste Job

  visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS OKAPI in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS OKAPI in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS OKAPI. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS OKAPI. JEUGDHUIS OKAPI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS OKAPI. Leave a respond for JEUGDHUIS OKAPI. JEUGDHUIS OKAPI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS OKAPI op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS OKAPI
Location of JEUGDHUIS OKAPI on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS OKAPI

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS OKAPI JEUGDHUIS OKAPI: LE VIEUX CHENE | BRIGITTE DEVILLERS | COIFFURE REGINALD | FABRICE DEREUX | BERNARD KEMP

Other related companies as JEUGDHUIS OKAPI: LE VIEUX CHENE | BRIGITTE DEVILLERS | COIFFURE REGINALD | FABRICE DEREUX | BERNARD KEMP

JEUGDHUIS OKAPI is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS OKAPI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07618988037. Het bedrijf JEUGDHUIS OKAPI bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 16; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 459,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS OKAPI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS OKAPI is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS OKAPI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS OKAPI, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS OKAPI op de kaart.

JEUGDHUIS OKAPI is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS OKAPI, company assigned to the tax number BE07618988037. The company JEUGDHUIS OKAPI is located at the address: KERKSTRAAT 16; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 459,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS OKAPI were not found.
The main activity of JEUGDHUIS OKAPI is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS OKAPI is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS OKAPI, open positions, location of JEUGDHUIS OKAPI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS OKAPI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS OKAPI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS OKAPI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS OKAPI, employees, financial statistics.