Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs)

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs)
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs)

Contactgegevens Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs): address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs)

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Chaussée de Jette 264; 1081; Bruxelles (Koekelberg), België

Telefoon (phone): 02 426 58 94; 02 426 76 02 (+32-02 426 58 94; 02 426 76 02) 02 426 58 94; 02 426 76 02 (+32-02 426 58 94; 02 426 76 02)

Fax (fax): 02 425 34 57 (+32-02 425 34 57) 02 425 34 57 (+32-02 425 34 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs)
Products information Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs)

BTW identificatienummer (tax): BE01121948242
Ondernemingsnummer: 8430877685
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 886,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Bags (Plastics)

Product categorie (product category): Bags Burlap

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs)
(Get full report from official database of BE for Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs))

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs)
Addition kinds of activities for Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs)

366901. Noodalarms | Emergency alarms
399103. Borstels, behalve verf en lak | Brushes, except paint and varnish
22540103. Shorts, slipjes, lades (ondergoed), breien | Shorts, briefs, drawers (underwear), knit
33419910. Nikkel smelten en raffineren (secundair) | Nickel smelting and refining (secondary)
35599925. Robotten, gieten en vormen van kunststoffen | Robots, molding and forming plastics
35670000. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
37510201. Remmen, wrijvingskoppeling en andere: fiets | Brakes, friction clutch and other: bicycle
38120303. Kompassen en accessoires | Compasses and accessories
39449907. Motoren, miniatuur | Engines, miniature
80110110. neurochirurg | Neurosurgeon

Werken bij Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs). Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Advisor m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de ruime regio van Aalst zijn wij op zoek naar: Als Customer Care Agent ben je het centraal contact van de klant met ons bedrijf. Een specifiek klantenportfolio wordt aan je toegewezen en je handelt in samenwerking met een van onze commerciële mensen om snel en adequaat in te spelen op alle behoeften van de klant. In deze rol zorg je ervoor dat de juiste hoeveelheid van het gevraagde product wordt geleverd tegen de juiste prijs en op tijd aan de klant. Als de afspraken niet volgens plan verlopen, pas je aanpassingen aan of stel je alternatieven voor. Als centraal aanspreekpunt stuurt je de andere afdelingen om te zorgen dat de gemaakte afspraken met de klant worden nageleefd. Voor bepaalde gedeeltelijke taken kan je rekenen op de steun van onze klantenservice-experts. In geval van afwezigheid van een collega, worden de bestanden overgezet naar een back up afdeling. Om kwaliteitsdiensten te garanderen, heb je voldoende kennis van de activiteiten van de klant en bouw je een goede klanten klantencontact op. Je rappoort aan de Customer Care Manager.

  • Aankoopbediende - tijdelijke opdracht tot eind augustus 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Kijk jij uit naar een tijdelijke job tot eind augustus? Ben jij bovendien sterk met cijfers én talen? Dan is dit jouw kans! Voor onze klant, een internationale groothandel gevestigd in de regio Deinze, is VIO op zoek naar een aankoopbediende. Deze opdracht loopt tot eind augustus. Als aankoopbediende krijg je volgende taken toevertrouwd: Administratieve ondersteuning van de aankopers Voorbereiding leveranciersdossiers en de opvolging ervan Order- en artikelbeheer Ondersteuning van marketingactiviteiten Controle van prijsverschillen ... Interesse?  Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  

  • Arbeider Montage (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Wortegem-Petegem, zoeken wij een arbeider voor montagewerk. Jouw takenpakket: - Je plaatst, samen met je ploeg, industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. - Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen. - Je voert kleine metselwerken uit.

  • Chauffeur C/E - bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een chauffeur C/E - Bouw Laden en lossen van beton, asfalt, boordstenen,...

  • Verantwoordelijke Staal Atelier (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de planning en werkverdeling (dag planning, inplannen onderaannemers, inplannen inspecties, logistieke planning). Daarnaast betreft het een team van 8 eigen arbeiders (monteurs en lassers). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het budget van de afdeling (Opvolging van de gewerkte uren). Je bewaakt over de veiligheid van je team. Je hebt aandacht voor kwaliteit (opvolgen van inspectieplan, eindinspectie vaten, zuiverheid van werken). Coördinatie met andere afdelingen (Engineering en voorbereidingsafdeling) o.a. wekelijkse werkvergadering. Je zoekt mee naar manieren om efficiënter te produceren. Je voert berekeningen uit mbt. tot het verplaatsen van lasten. Tenslotte ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines van de afdeling, hierbij zijn eigen onderhoudstechniekers ter beschikking.

  • Productiebeheer Verzekeringen internationaal (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Connexis Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in onafhankelijk advies binnen de bescherming van bepaalde financiële risico's. Met onze 2 vestigingen staan wij altijd snel en efficiënt in contact met ons cliënteel. Na 50 jaar zijn wij een sterke speler binnen de transport en bouwsector. Ons succes is gebasseerd eerlijk advies, creativiteit , ondernemerschap. Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze (Poolse) cliënten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de cliënten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Servicetechnicus Machinepark Colruyt Group regio Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Om al onze winkelformules draaiende te houden, heeft Colruyt Group heel wat ondersteunende diensten. Technics, Real Estate & Energy is onze interne technische dienst met meer dan 1.200 medewerkers. We hebben heel verschillende profielen: techniekers, architecten, ingenieurs ... Samen ontwerpen, (ver)bouwen en onderhouden ze onze winkels, distributiecentra, DATS 24-tankstations, voertuigen en installaties. Het hoofdkwartier van Technics, Real Estate & Energy is in Halle, maar je kan aan de slag in heel België. Als servicetechnicus bij Colruyt Group onderhoud en herstel je allerlei machines, van een balenpers tot een automatische orderpicker. Zo zorg je mee voor een vlot draaiend machinepark in ons distributiecentrum in Wommelgem. Je krijgt eerst een intensieve opleiding onder de begeleiding van een ‘peter’. Na ongeveer zes maanden opleiding ga je aan de slag als zelfstandig technicus en hebben de verschillende zones van het distributie- en productiecentrum geen geheimen meer voor jou. Je hebt een uitstekende technische bagage, onderhoudt verschillende machines en herstelt ze wanneer nodig. Je bent bovendien iemand die voortdurend wil bijleren en groeien. Je komt terecht in een hechte ploeg van technici en operatoren. Er heerst een aangename werksfeer: iedereen helpt elkaar bij gewone én onverwachte taken. Draaien de machines op volle snelheid en is er veel werk te doen? Perfect, want jij wil het niet anders. Je communiceert vlot en werkt even goed zelfstandig als in ploeg. Kortom, wanneer je naar huis vertrekt is dat met een gevoel van voldoening. Bekijk in deze 360°-videowelke belangrijke rol onze servicetechnici achter de schermen vervullen. Je werkt in Wommelgem.

  • Junior Account Manager Horeca - Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de Horeca in de regio van Kortrijk. • Optimaliseer het totale klantenvolume. • Bewaak het proces en de contracten (van het nemen van orders tot het respecteren van merken, het distributiekanaal en de betaling). • Bezoek de verkooppunten van je sector in overeenstemming met de frequentie van bezoeken vastgesteld door het management. • Verhoog en garandeer de beschikbaarheid van de producten en promoties • Optimaliseer de zichtbaarheid van de merken en promoties. • Bent ambassadeur van de kwaliteit van de producten door middel van drie pijlers: de permanente kwaliteit, opleidingen voor de uitbater organiseren en het garanderen van onderhoudsabonnement van de installaties. • Creëer nieuwe business door prospectie en onderhandeling door te luisteren naar de klant en te werken in het belang van het bedrijf. • Ontwikkel een dagelijks en wekelijks schema van je bezoeken. • Dagelijks rapportage over de doelstellingen in het CRM-systeem. • Ontwikkel en onderhoud je netwerk van klanten / verkopers en professionals in de horeca. • Beheer je budget.

  • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Industrieel Reiniger - deeltijds en/of flexi-job (namiddag) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Flexijob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Industrieel Reiniger (deeltijds). Heb je interesse om met een flexi-job contract aan de slag te gaan? Ben je beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van +/- 17u (bespreekbaar) tot +/- 20u30? Reageer dan vlug op deze vacature! Als industrieel reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen en ontsmetten van de productieruimtes. Wanneer de productie ten einde is sta je in voor het onderhoud en de reiniging van de verschillende werkplaatsen en materieel. Om dit te bekomen gebruik je verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken.

  • flexijob afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    verzorgen van het vaatwerk

  • kuisen/ afwas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FINESSE

    Type: Flexijob

    zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs) in sociale netwerken
Look for responds of Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs). Laat een reactie achter voor Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs). Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs). Leave a respond for Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs). Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs) op de google maps. Adres en contacten Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs)
Location of Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs) on the google maps. Address and contacts of Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs)

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs) Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs): DENEUBOURG BAUDET | TENNIS CLUB MONTAGNARD | GRAFISCH STUDIO | HAPPY HOME TRADE BVBA BVBA | VINCENT VEREECKE

Other related companies as Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs): DENEUBOURG BAUDET | TENNIS CLUB MONTAGNARD | GRAFISCH STUDIO | HAPPY HOME TRADE BVBA BVBA | VINCENT VEREECKE

Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs) is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01121948242. Het bedrijf Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs) bevindt zich op het adres: Chaussée de Jette 264; 1081; Bruxelles (Koekelberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 886,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bags Burlap. Lijst met producten zijn Bags (Plastics).
De hoofdactiviteit van Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs) is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs), openstaande posities, locatie van Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs) op de kaart.

Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs) is a company, that was registered 2006 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs), company assigned to the tax number BE01121948242. The company Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs) is located at the address: Chaussée de Jette 264; 1081; Bruxelles (Koekelberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 886,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bags Burlap. List of products are Bags (Plastics).
The main activity of Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs) is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs) is not available. You also can look at reviews of Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs), open positions, location of Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs), Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs), Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Laetem (Comptoir Bruxellois de Sacs), employees, financial statistics.