JEUGDHUIS KROENKEL

Contactgegevens JEUGDHUIS KROENKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS KROENKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS KROENKEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIESTRAAT 13; 2560; NIJLEN, België

Telefoon (phone): 34111988 (+32-34111988) 34111988 (+32-34111988)

Fax (fax): +32 (56) 456-98-64 +32 (56) 456-98-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS KROENKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS KROENKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS KROENKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS KROENKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS KROENKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS KROENKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS KROENKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS KROENKEL
Products information JEUGDHUIS KROENKEL

BTW identificatienummer (tax): BE09985992431
Ondernemingsnummer: 5597778320
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 574,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in JEUGDHUIS KROENKEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS KROENKEL
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS KROENKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS KROENKEL
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS KROENKEL

2024. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
861103. Regelgevende verenigingen | Regulatory associations
14599900. Klei en aanverwante mineralen, nec, nec | Clay and related minerals, nec, nec
23890102. voetjes | Footlets
24991504. Stekkers, hout | Plugs, wood
35370110. Skids, metal | Skids, metal
83220402. Misdadiger zelfhulpbureau | Offender self-help agency

Werken bij JEUGDHUIS KROENKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS KROENKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS KROENKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS KROENKEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het dagelijks bereiden van bestellingen voor verschillende klanten. Je zorgt voor een vlot verloop van het logistieke proces en je werkt nauw samen met collega-orderpickers en teamleiders.

 • Tuin- en landschapsarchitect (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: CTRL-F

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor verdere versterking van ons team zijn we op zoek naar een tuin- en landschapsarchitect voor het ontwerpen van tuinen en bijgebouwen, in een moderne vormgeving. uw takenpakket omvat: Ontwerp van tuinen en bijgebouwen, met uitvoerings- en beplantingsplannen. Presenteren van het ontwerp in 3D aan de klant. Contact onderhouden met de klant tot verkoop van het project, en er proactief met omgaan. Creatief ondersteunen in de breedste zin van het woord kiezen van materialen (verlichting, meubilair, inrichting,…. Bewaken van de kwaliteit van de plannen. Ondersteunen en overleggen met de projectleiding op het vlak van technische uitvoering.

 • Automonteur regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde automonteur. Je takenpakket bestaat uit het volgende: 1. Bespreken van eventuele problemen met de auto-eigenaar. 2. Opsporen van gebreken aan voertuigen. 3. Vaststellen van de benodigde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. 4. Maken van een kostenindicatie van de reparatie. 5. Nakijken van alle onderdelen van voertuig en motor. 6. Repareren of vervangen van kapotte onderdelen. 7. Verrichten van onderhoudsbeurten aan voertuigen (bijvoorbeeld smeren van onderdelen en verversen van olie). 8. Testen van het voertuig na reparatie, Eventueel bijstellen van onderdelen op basis van de testrit. 9. Verzorgen van tijdsregistratie per werkzaamheid. 10. Beheren van de voorraad van de werkplaats (tijdig bestellen van materialen en/of onderdelen). 11. Schoon afleveren van het voertuig na onderhoud of reparatie. 12. Verstrekken van advies aan klanten wat betreft onderhoud.

 • Heftruckchauffeur 2 ploegen (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Hasselt zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hebt een zeer ruim takenpakket. Zo sta je in voor de toevoer van productiemiddelen naar de productie, maar je gaat ook de operatoren bijstaan bij de productielijnen. Ook het onderhoud van van het magazijn en de heftrucks neem je voor je rekening.

 • Huishoudhulp regio Marke (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Barkeeper (cat V) 213 (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Studentenjob

  Voor een leuke strandbar in De Haan zijn we op zoek naar enthousiaste studenten. Uw takenpakket bestaat uit: De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De glazen afwassen

 • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

 • Constructeur / Lasser / Monteur (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een Constructeur / Lasser / Monteur Gespecialiseerd in de carrosseriebouw op vrachtwagens en de productie van specifieke aanhangwagens en exclusieve opleggers Monteren, demonteren, sleutelen van onderdelen, uitrusting wagenbouwartikelen, dichtingen, uitrusting, technieken,… Constructiewerken / chassisbouw

 • SHOP MANAGER - KLEDINGZAAK - GENT CENTRUM 7225117 / 6 C (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Vaste Job

  Samen met onze klant, een kledingketen gericht naar een jong publiek, zijn wij op zoek naar een SHOPMANAGER U staat in voor de goede werking van de winkel. De commerciële richtlijnen die u worden toegewezen volgt u nauwgezet uit en legt hiervoor verantwoordelijkheid af aan uw District Manager. U zorgt voor een piekfijne look van uw shop. U komt vriendelijk, sociaal en geïnteresseerd over bij de klant. Uw motivatie is aanstekelijk en bent organisatorisch ingesteld.

 • Docent Frans (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS KROENKEL in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS KROENKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS KROENKEL. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS KROENKEL. JEUGDHUIS KROENKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS KROENKEL. Leave a respond for JEUGDHUIS KROENKEL. JEUGDHUIS KROENKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS KROENKEL op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS KROENKEL
Location of JEUGDHUIS KROENKEL on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS KROENKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS KROENKEL JEUGDHUIS KROENKEL: ALAIN PETIT | Verschueren | Nitelet C | A.C. VILVOORDE | ARTHUR WOUTERS

Other related companies as JEUGDHUIS KROENKEL: ALAIN PETIT | Verschueren | Nitelet C | A.C. VILVOORDE | ARTHUR WOUTERS

JEUGDHUIS KROENKEL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS KROENKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09985992431. Het bedrijf JEUGDHUIS KROENKEL bevindt zich op het adres: STATIESTRAAT 13; 2560; NIJLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 574,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS KROENKEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS KROENKEL is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS KROENKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS KROENKEL, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS KROENKEL op de kaart.

JEUGDHUIS KROENKEL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS KROENKEL, company assigned to the tax number BE09985992431. The company JEUGDHUIS KROENKEL is located at the address: STATIESTRAAT 13; 2560; NIJLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 574,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS KROENKEL were not found.
The main activity of JEUGDHUIS KROENKEL is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS KROENKEL is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS KROENKEL, open positions, location of JEUGDHUIS KROENKEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS KROENKEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS KROENKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS KROENKEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS KROENKEL, employees, financial statistics.