JEUGDHUIS JOKI

Contactgegevens JEUGDHUIS JOKI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS JOKI: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS JOKI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HALLAARSTRAAT 40; 2222; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15240611 (+32-15240611) 15240611 (+32-15240611)

Fax (fax): +32 (61) 630-61-42 +32 (61) 630-61-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS JOKI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS JOKI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS JOKI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS JOKI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS JOKI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS JOKI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS JOKI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS JOKI
Products information JEUGDHUIS JOKI

BTW identificatienummer (tax): BE02460906982
Ondernemingsnummer: 1423522949
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 440,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in JEUGDHUIS JOKI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS JOKI
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS JOKI)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS JOKI
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS JOKI

07230304. Groentetrogendiensten | Vegetable drying services
22410404. Braids, textiel | Braids, textile
28210205. Nylonharsen | Nylon resins
51820100. Wijn | Wine
70320301. Visserscamp | Fishing camp

Werken bij JEUGDHUIS JOKI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS JOKI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS JOKI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS JOKI. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke opdracht administratief bediende personeelsdienst m/v (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Deze job draait om een langdurige vervanging! Je werkt als pittige administratief bediende in dit enthousiast team. Je levert punctueel administratief werk, je hebt een vlot werktempo en bent snel van begrip. Je doet heel veel cijfergerelateerde taken zoals loonsverwerking, facturatie rond opleidingen en subsidies, organisatie opleidingen, verwerking verlof in kalenders, ... Je werkt in een bedrijvengroep met ongeveer 100 arbeiders en nog een heleboel bedienden.

 • Team leader Warehouse (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U zorgt dat uw magazijnmedewerkers hun taak efficiënt en goed uitvoeren. U geeft hen duidelijke instructies en alle nodige middelen. U volgt hen van nabij en waakt erover dat ze de afgesproken KPI’s behalen. U functioneert onder de verantwoordelijkheid van de warehouse supervisor en operationeel eindverantwoordelijke. Uw taken en verantwoordelijkheden: - Uw team aansturen - Elke dag uw deadlines halen - Opstellen van de uurroosters voor de magazijnmedewerkers - Vlot meedraaien in verschillende afdelingen - U kunt leiding geven aan een ploeg van 5 tot 20 medewerkers

 • Orderpicker (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Grobbendonk zijn wij opzoek naar Orderpickers voor Black Friday: - Orderpicken (met een scanner) van kledij en lifestyle producten - Algemene netheid van het magazijn - Je zal werken met een scanner - Stickeren van dozen - Laden en lossen STUDENTEN ook welkom!

 • administratief logistiek bediende (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een toeleverancier van de Europese voedings- en pet food industrie regio groot Brugge zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief logistiek bediende ter vervanging van een zwangerschapsvervanging. Voornaamste taken: Registeren verkoopcontracten in SAP Registreren bestellingen in SAP + bevestigen transport Opvolgen dagelijkse uitgaande ladingen + afstemmen met diverse productiesites en transporteurs Veelvuldig afstemmen met klanten, leveranciers ivm contractsaldo's, bestellingen, leveringen, specificaties, enz Opvolgen en controle van eventuele wachturen transporteurs Factuurcontrole (bij afwijkingen tov. registraties in SAP) Opvolgen productieplanning

 • Magazijnier (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gemotiveerde medewerker die zelfstandig het magazijn kan beheren. Functies: - Het maken van bestelbonnen - Bestellingen klaarzetten voor collega's en klanten - Controleren van uitgaande en terugkomende bestellingen.

 • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

 • Jobstudent verkoop secretariaat - periode kerstvakantie (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

  Type: Studentenjob

  Je gaat aan het werk ter ondersteuning van het verkoop secretariaat. Dit doe je door het beantwoorden van telefoons, mails en het verdelen van de post. Daarnaast sta je in voor algemene administratieve taken en inputwerk.

 • Student promo Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

  Type: Studentenjob

  Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Leuven. Dit is voor een uitgebreid gamma aan merken.

 • ACCOUNT MANAGER VERZEKERINGEN (ONDERNEMINGEN) (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Accountmanager Verzekeringen (Ondernemingen) Commerciële ervaring in verzekeringen naar ondernemingen is vereist Regio Laarne Voor een succesvolle bankagent en onafhankelijke verzekeringsmakelaar met meerdere vestigingen is Hays Bank en Verzekeringen Gent momenteel ter uitbreiding van het team op zoek naar een Commercieel Medewerker Verzekeringen (Buitendienst). Als Commerciële Buitendienstmedewerker is het jouw hoofdtaak om de bestaande klantenportefeuille te bewerken en verder uit te bouwen door prospectie naar nieuwe kmo-klanten. Je gaat hierbij actief op zoek naar klanten waarbij je hen adviseert op vlak van verzekeringen (BOAR en leven). Jouw werkgebied situeert zich in de ruime regio van Gent tot Dendermonde.

 • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

 • Tuinier (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: ADVANCE

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een flexi - medewerker (ook gepensioneerden komen in aanmerking) gedurende 10 à 12u/week om de tuin te ondehouden. Werkuren : 3 dagen (afhankelijk van het seizoen) van 7u - 11u 's morgens. Het werkmateriaal wordt voorzien door Waer Waters.

 • FLEXI-JOB Barman/Kelner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

  Type: Flexijob

  In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS JOKI in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS JOKI in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS JOKI. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS JOKI. JEUGDHUIS JOKI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS JOKI. Leave a respond for JEUGDHUIS JOKI. JEUGDHUIS JOKI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS JOKI op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS JOKI
Location of JEUGDHUIS JOKI on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS JOKI

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS JOKI JEUGDHUIS JOKI: VANDEWEEGE VERFDISTRIBUTIE | Exito | Celis M | FA. H N C | JOZEF CUYPERS

Other related companies as JEUGDHUIS JOKI: VANDEWEEGE VERFDISTRIBUTIE | Exito | Celis M | FA. H N C | JOZEF CUYPERS

JEUGDHUIS JOKI is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS JOKI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02460906982. Het bedrijf JEUGDHUIS JOKI bevindt zich op het adres: HALLAARSTRAAT 40; 2222; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 440,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS JOKI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS JOKI is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS JOKI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS JOKI, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS JOKI op de kaart.

JEUGDHUIS JOKI is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS JOKI, company assigned to the tax number BE02460906982. The company JEUGDHUIS JOKI is located at the address: HALLAARSTRAAT 40; 2222; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 440,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS JOKI were not found.
The main activity of JEUGDHUIS JOKI is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS JOKI is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS JOKI, open positions, location of JEUGDHUIS JOKI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS JOKI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS JOKI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS JOKI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS JOKI, employees, financial statistics.