La Zeloise NV

Contactgegevens La Zeloise NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data La Zeloise NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

La Zeloise NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dommekensstraat 8; 9240; Zele, België

Telefoon (phone): 052 44 92 41 (+32-052 44 92 41) 052 44 92 41 (+32-052 44 92 41)

Fax (fax): 052 44 92 48 (+32-052 44 92 48) 052 44 92 48 (+32-052 44 92 48)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) La Zeloise NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "La Zeloise NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "La Zeloise NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van La Zeloise NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen La Zeloise NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of La Zeloise NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees La Zeloise NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti La Zeloise NV
Products information La Zeloise NV

BTW identificatienummer (tax): BE07787353515
Ondernemingsnummer: 2418060302
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 883,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Jute; Bags (Plastics)

Product categorie (product category): Bags Burlap

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor La Zeloise NV
(Get full report from official database of BE for La Zeloise NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor La Zeloise NV
Addition kinds of activities for La Zeloise NV

0762. Boerenbeheer diensten | Farm management services
421299. Lokale vrachtwagens, zonder opslag, nec | Local trucking, without storage, nec
26210805. Manila verpakkingspapier | Manila wrapping paper
39140301. Carving sets, tin | Carving sets, pewter
50840505. Industriële machine onderdelen | Industrial machine parts

Werken bij La Zeloise NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in La Zeloise NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor La Zeloise NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for La Zeloise NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker gevelbezetting / buitenbezetting (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: PUBRO & CO

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je zal instaan voor het isoleren en bepleisteren van buitengevels zoals crepi of sierpleister. Verder renoveer en onderhoud je de "oude bezetting". Verder maak je de materialen klaar en zorg je voor de orde en netheid van het werkmateriaal en de werven. 's Ochtends wordt er om 6u vertrokken vanuit het atelier in Gierle. De werven zijn gelegen in de provincie Antwerpen. Bij voorkeur woon je dus in een straal van 30 km rond Gierle.

  • Supervisor Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke supervisor voor een productiebedrijf in Tienen. Als supervisor sta je in voor volgende taken: je stuurt een team van een vijftal werknemers aan algemene coördinatie van het bietenplein je waakt over de veiligheid van het bietenplein je staat in voor de controle van de hoeveelheid bieten en je zorgt voor een constant aanvoer naar de fabriek toe je bent het aanspreekpunt voor chauffeurs/werknemers/planters

  • Productiemedewerker - seizoenswerk eindejaar m/v (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Meehelpen met de vleesbereidingen voor het eindejaarsseizoen: gourmet en fondue schotels, eindejaarsplateau's... Meehelpen op de verpakkingsafdeling

  • Betonarbeider/Bekister M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sinds jaar en dag is onze opdrachtgever een begrip in de bouwwereld, als marktleider in de productie van Betonwanden. Ter ondersteuning van het team zijn zij op zoek naar een ervaren bekister/betonarbeider.

  • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO TORHOUT) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VZW BLINK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in Torhout. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio Torhout en die over een wagen beschikt.

  • Huishoudhulp Tielt (M/V) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij 1 particulier gezin uit Tielt. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Chef de partie - Regio Gent - 38u (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Je voert alle bereidingen uit en zorgt voor het presenteren van gerechten, doet hiervoor de nodige planning en organisatie van de werkzaamheden. Je doet de mis-en-place voor alle warme en koude gerechten: soepen, voorgerechten, hoofdschotels, sauzen, salades.. Je zorgt voor de aangepaste consistenties en afleidingen van de gerechten Je kent de hygiëne- en veiligheidsnormen. Je schikt en garneert de gerechten op borden en schotels of plaatst ze in bain-marie, respecteert de proportionering van de verschillende maaltijdcomponenten.

  • Monteur/Assembleur (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: GR technics

    Type: Vaste Job

    Mechanische en elektrische assemblage van mobiele licht- en cameramasten

  • JUNIOR AANKOPER - VAST CONTRACT (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als JUNIOR AANKOPER kom je terecht in het commerciële aankoopteam met als doel om na een interne opleidingsperiode door te groeien naar een volwaardige aankoopfunctie. Hierbij zal je dan verantwoordelijk worden voor: Het leggen van commerciële contacten in binnen- en buitenland, hierbij zal je ondersteuning krijgen van de back office medewerkers; Je doet prospecties en leert je markt perfect kennen om zo mogelijke grondstoffen te lokaliseren; Je verzamelt de meest actuele informatie, stelt offertes en contracten op en volgt deze nauw op; Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de interne communicatie,  het opvolgen en afwikkelen van claims; Je leert het hele bedrijf en alle afdelingen goed kennen om het productieproces beter te begrijpen en zo dus ook je markt; Je rapporteert in deze functie aan de aankoopdirecteur. Trefwoorden: junior , aankoper , aankoopfunctie , aankoop , vast contract , vaste job , commercieel , commerciëel , commerciële , commerciele , productie  , productieomgeving , metaal , chemie , prospectie , prospecties , prospecteren , sales , buyer , aankoopassistent , Kempen , Beerse , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio    Voor onze klant, een internationaal productiebedrijf te Beerse, actief in het recycleren en het raffineren van non-ferrometalen kijken we uit naar een gedreven, taalvaardige JUNIOR AANKOPER.   Heb jij een relevant bachelordiploma? Ben jij commerciëel ingesteld? Heb jij kennis van meerdere talen? Werk je graag met cijfers? Ben je bereid om regelmatig verplaatsingen te doen naar het buitenland? Solliciteer dan nu via de link of neem contact op met [email protected] // 014 40 50 00.

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Brainbridge - Information Risk Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description    The Business Continuity and Assurance team within the Cyber Security Department defines, establishes and provides information assurance. The team manages regulatory adherence for security, supports security response to external RFPs, manages client queries regarding security policies/controls, provides assurance in response to client due diligence, and manages the first-line internal controls framework. These sub-functions collaborate across security capabilities, with IT and business teams and functions such as HR, Risk Management and Compliance.      Responsibilities  Based on our consolidated of IT Assets Inventory, the objective of the project is to obtain a differentiated view of business applications risk profile according to their Confidentiality, Integrity and Availability, aligned with the client's Risk Managment methodology: evaluating the inherent risk of the application from a business perspective; assessing separately the financial impact, the regulatory impact and the client impact in case of respectively confidentiality, integrity or availability incident; ultimately slotting the applications in one of the 5 buckets of different risk profile. Assessments will be conducted through workshops with business owners of the applications, business managers, Risk Management and enterprise architects. This project is key to support the prioritization for the deployment of the client his security initiatives.   Technical skills Handles standard situation by relying on existing procedures and methods, covering several but known domains of expertise. Relies on existing processes and policies to take decisions. Focuses on execution in his domain, according to defined processes and methods. Runs and maintains the operational process. Works autonomously on standard activities or non-complex demands. Organizes, co-ordinates and plans activities independently. Priorities are set by the job. Uses expertise to challenge the goals and scope of new requests and evaluates the impact of these new requirements. Knowledge of security risk management, risk governance: Strong oral and written skills to translate complex risk requirements. Experience with security and controls frameworks, such as ISO 27001, COBIT5, SANS Top 20 Controls and NIST CyberSecurity Framework. Experience with audit good practice. Knowledge of onsite risk assessments, and managing targeted risk remediation activities.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van La Zeloise NV in sociale netwerken
Look for responds of La Zeloise NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor La Zeloise NV. Laat een reactie achter voor La Zeloise NV. La Zeloise NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for La Zeloise NV. Leave a respond for La Zeloise NV. La Zeloise NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie La Zeloise NV op de google maps. Adres en contacten La Zeloise NV
Location of La Zeloise NV on the google maps. Address and contacts of La Zeloise NV

Andere gerelateerde bedrijven als come La Zeloise NV La Zeloise NV: FLALDI NV | De Brouwer T | FILIP CLAERBOUT | KENIS EN MANDIAU | BOLLEWAARD (DEN)

Other related companies as La Zeloise NV: FLALDI NV | De Brouwer T | FILIP CLAERBOUT | KENIS EN MANDIAU | BOLLEWAARD (DEN)

La Zeloise NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is La Zeloise NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07787353515. Het bedrijf La Zeloise NV bevindt zich op het adres: Dommekensstraat 8; 9240; Zele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 883,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bags Burlap. Lijst met producten zijn Jute; Bags (Plastics).
De hoofdactiviteit van La Zeloise NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van La Zeloise NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van La Zeloise NV, openstaande posities, locatie van La Zeloise NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

La Zeloise NV is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is La Zeloise NV, company assigned to the tax number BE07787353515. The company La Zeloise NV is located at the address: Dommekensstraat 8; 9240; Zele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 883,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bags Burlap. List of products are Jute; Bags (Plastics).
The main activity of La Zeloise NV is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of La Zeloise NV is not available. You also can look at reviews of La Zeloise NV, open positions, location of La Zeloise NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over La Zeloise NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf La Zeloise NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about La Zeloise NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company La Zeloise NV, employees, financial statistics.