JEUGDHUIS JEFA-DISTEL

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • JEUGDHUIS JEFA-DISTEL
Private companiesTransportation by Air • JEUGDHUIS JEFA-DISTEL

Contactgegevens JEUGDHUIS JEFA-DISTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS JEFA-DISTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS JEFA-DISTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PASTOOR VAN MIERLOLAAN 20; 3550; HEUSDEN-ZOLDER, België

Telefoon (phone): 11431616 (+32-11431616) 11431616 (+32-11431616)

Fax (fax): +32 (12) 860-51-30 +32 (12) 860-51-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS JEFA-DISTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS JEFA-DISTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS JEFA-DISTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS JEFA-DISTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS JEFA-DISTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS JEFA-DISTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS JEFA-DISTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS JEFA-DISTEL
Products information JEUGDHUIS JEFA-DISTEL

BTW identificatienummer (tax): BE07435516357
Ondernemingsnummer: 4359069824
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 357,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in JEUGDHUIS JEFA-DISTEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS JEFA-DISTEL
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS JEFA-DISTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS JEFA-DISTEL
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS JEFA-DISTEL

161199. Snelweg- en straatbouw, nec | Highway and street construction, nec
228203. Natuurlijke en dierlijke vezelgarens: draaien, wikkelen, spoelen | Natural and animal fiber yarns: twisting, winding, spooling
17969904. Installatie van machines | Machinery installation
26560301. Kartons, melk: gemaakt van aangekocht materiaal | Cartons, milk: made from purchased material
28990300. Gelatine | Gelatin
31110310. Rawhide | Rawhide
34460603. Grillwerk, sier metaal | Grillwork, ornamental metal
61110200. Wederzijdse vereniging kredietbureaus | Mutual association credit agencies

Werken bij JEUGDHUIS JEFA-DISTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS JEFA-DISTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS JEFA-DISTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS JEFA-DISTEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Veldmedewerker rijbewijs G (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een veldmedewerker die in het bezit is van een rijbewijs G (tractor) en een fytolicentie.

 • Recruitment Consultant Engineering (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een eerste werkervaring in sales of rekrutering is een troef. Verder beschik je als recruitment consultant over volgende competenties en talenten: Je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving Jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingkracht Je bent een plantrekker en een echte doener Je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen Je houdt van een gezonde druk & van werken met targets Professionalisme Positivisme Prestatiegerichtheid en Integriteit kenmerken jou Je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt

 • Chauffeur Rijbewijs C/E (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Houthalen zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE.  Ze zijn gespecialiseerd in afbraak-, grond-, riolerings-, en bestratingswerken.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lebbeke/Buggenhout (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Enthousiaste Thuishulp M/V (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • LAGO zoekt: student redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Studentenjob

  Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

 • Student JBC Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

 • Verantwoordelijke planning voor plaatsingsdienst regio Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Onze klant, een bouwgerelateerd bedrijf regio Asse, is dringend op zoek naar een Verantwoordelijke Planning voor de plaatsingsdienst. Het betreft een heel uitgebreide functie waar je zal instaan voor de opmaak en het beheer van onder andere: - Planning van de plaatsingsploegen en onderaannemers - Planning van de technische dienst - Productieplanning - Logistieke planning - Transportplanning naar verkooppunten en voor thuislevering - Capaciteitsbepalingen - Bewaken van minimumbezetting van de interne diensten en klantendinest - Organiseren van steekproefcontroles - Opmaken van een kruisplanning minimale/maximale workload - Opvolging van deadlines van medewerkers en leveranciers - Forecasting: operationeel en financieel ... In de functie rapporteer je wekelijks aan de Operations Manager en sta je dagelijks in nauw contact met de klantendienst en de werfcoördinatoren. In team zorg je op deze manier voor een uitmuntende klantgerichte service om U tegen te zeggen. Heb jij enkele jaren ervaring in organisatie en planning? Beheers je bovendien vlot het Nederlands en het Frans? Aarzel dan niet jouw kandidatuur door te zenden naar [email protected]. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Chauffeur CE - bulktransport (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ADA Transport

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een Chaufeur CE die instaat voor bulktransport. Je bent verantwoordelijk voor het laden en het lossen. Meestal Binnenland

 • Reservation en Office Manager (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HERBERT FOUNDATION

  Type: Zelfstandige activiteit

  Herbert Foundation is op zoek naar een freelance Reservation en Office Manager. Het betreft gevarieerde coördinerende en administratieve taken. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het vrijwilligersteam (gidsen en toezichters), het opmaken van de planning en de opvolging van de bijhorende administratie. Je ben verantwoordelijk voor het aansturen van de baliemedewerker. Je beheert de reservaties van groepsbezoeken en de inschrijvingen voor events. Je bent verantwoordelijk voor de zakelijke werking van de balie (kassa afrekeningen, facturatie groepsbezoeken, kostenstaten vrijwilligers). Je behoudt een overzicht op het budget van de balie (inkomsten, uitgaves) en de bezoekersaantallen. Als Office Manager sta je in voor het beheer van de voorraad en stock van bureaubenodigdheden, het plaatsen van bestellingen, het opvolgen van internationale verzendingen en het superviseren van de netheid van de Ontvangst en tentoonstellingsruimte.

 • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov VL.Brabant - regio Vilvoorde Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS JEFA-DISTEL in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS JEFA-DISTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS JEFA-DISTEL. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS JEFA-DISTEL. JEUGDHUIS JEFA-DISTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS JEFA-DISTEL. Leave a respond for JEUGDHUIS JEFA-DISTEL. JEUGDHUIS JEFA-DISTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS JEFA-DISTEL op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS JEFA-DISTEL
Location of JEUGDHUIS JEFA-DISTEL on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS JEFA-DISTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS JEFA-DISTEL JEUGDHUIS JEFA-DISTEL: OSCAR NECKEBROECK | DELVAUX | R.U.S. BELSTAM | ZURICH LEVENSVERZEK. MIJ | Gryspeerdt Emiel

Other related companies as JEUGDHUIS JEFA-DISTEL: OSCAR NECKEBROECK | DELVAUX | R.U.S. BELSTAM | ZURICH LEVENSVERZEK. MIJ | Gryspeerdt Emiel

JEUGDHUIS JEFA-DISTEL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS JEFA-DISTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07435516357. Het bedrijf JEUGDHUIS JEFA-DISTEL bevindt zich op het adres: PASTOOR VAN MIERLOLAAN 20; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 357,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS JEFA-DISTEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS JEFA-DISTEL is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS JEFA-DISTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS JEFA-DISTEL, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS JEFA-DISTEL op de kaart.

JEUGDHUIS JEFA-DISTEL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS JEFA-DISTEL, company assigned to the tax number BE07435516357. The company JEUGDHUIS JEFA-DISTEL is located at the address: PASTOOR VAN MIERLOLAAN 20; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 357,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS JEFA-DISTEL were not found.
The main activity of JEUGDHUIS JEFA-DISTEL is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS JEFA-DISTEL is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS JEFA-DISTEL, open positions, location of JEUGDHUIS JEFA-DISTEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS JEFA-DISTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS JEFA-DISTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS JEFA-DISTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS JEFA-DISTEL, employees, financial statistics.