JEUGDHUIS HOB NOB

Contactgegevens JEUGDHUIS HOB NOB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS HOB NOB: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS HOB NOB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HET HEIKEN 43BB; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36518262 (+32-36518262) 36518262 (+32-36518262)

Fax (fax): +32 (61) 510-19-47 +32 (61) 510-19-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS HOB NOB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS HOB NOB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS HOB NOB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS HOB NOB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS HOB NOB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS HOB NOB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS HOB NOB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS HOB NOB
Products information JEUGDHUIS HOB NOB

BTW identificatienummer (tax): BE09703094482
Ondernemingsnummer: 3884460449
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 183,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in JEUGDHUIS HOB NOB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS HOB NOB
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS HOB NOB)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS HOB NOB
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS HOB NOB

016199. Groenten en meloenen, nec | Vegetables and melons, nec
12210102. Culm bank mijnbouw | Culm bank mining
14999910. Meerschaum mijnbouw of steengroeven | Meerschaum mining or quarrying
20799901. Kookoliën, behalve maïs: groentegereffineerd | Cooking oils, except corn: vegetable refined
20960202. Tortilla chips | Tortilla chips
37110305. Universele dragers, militaire, assemblage van | Universal carriers, military, assembly of
38420411. Voetapparatuur, orthopedisch | Foot appliances, orthopedic
50820308. Tractoren, constructie | Tractors, construction
75320401. Body shop, automotive | Body shop, automotive

Werken bij JEUGDHUIS HOB NOB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS HOB NOB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS HOB NOB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS HOB NOB. Looking for open vacancies in other companies

 • Schoonmaker(ster) (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een schoonmaker (M/V) met talent. Je werkt elke dag van 6u tot 10u. Je bent in het bezit van een rijbewijs B + eigen wagen

 • Productiearbeider (GIJZEGEM)

  Regio: GIJZEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de automotive sector zijn we op zoek naar: Operatoren in 2 ploegen en nachtploeg: Taken: Seriewerk, controleren van de geproduceerde producten, labelen van de producten. Een heftruckchauffeur met optie vast voor de afdeling verzending in 2 ploegen: Taken: laden/lossen vrachtenwagen, aanlevering van de productie,...

 • Projectleider (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het zelfstandig afhandelen van projecten vanaf de prijsaanvraag, over het evalueren van de technische haalbaarheid, het bereken van de kostprijs, het opmaken en uitsturen van de offerte, het realiseren van de uitvoeringstekeningen, het bestellingen van onderdelen tot en met de nacalculatie.

 • Industrieel elektricien (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een gedreven industrieel elektricien. Onze klant is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen. Ze zijn actief in het volledige spectrum van de elektrotechnische installaties en technologie – ‘van de hoogspanning tot de bit’! Steeds met behoud van de regionale identiteit, maar met het oog op groei aanbieden aan onze klanten in diverse sectoren. Voel jij je geroepen om deze groep te versterken? Laat ons snel iets weten!

 • verkoper / verkoopster slagerij (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als parttime verkoper/verkoopster in deze beenhouwerij zitten onderstaande taken in jouw takenpakket: verkoop van charcuterie kaas en verse vleeswaren afrekenen aan de kassa bijvullen van de toonbank algemeen onderhoud van de winkel vlot communiceren met het atelier om de producten die op zijn aan te vullen Je werkt steeds op zaterdagnamiddag zondagvoormiddag en maandagvoormiddag. Na een maand kunnen hier meer uren aan toegevoegd worden op dinsdag donderdag en/of vrijdag tot een maximum van 25uur/ week.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio DE PINTE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP (M/V) DUDZELE (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Jobstudenten februari en april Mystery Shopping (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Studentenjob

  Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19 en/of van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent tijdens week 2 van januari om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Aalst. Wij zijn op zoek naar 3 gemotiveerde jobstudenten.

 • Deeltijds student/medewerker eventsector Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een eventbedrijf dat al jaren succesvolle bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen,... organiseert is Randstad op zoek naar studenten/medewerkers. Binnen dit eventbedrijf ondersteun en coördineer je verschillende evenementen van A tot Z. Je zorgt ervoor dat de klanten een topdag beleven. Je legt de correcte materialen klaar (afhankelijk van het geplande evenement) Je verwelkomt de klanten (met de bijhorende hapjes en drankjes) Je legt de activiteit uit Je begeleidt de activiteit Na de activiteit zorg je voor een leuk afsluitmoment (opnieuw met de bijhorende hapjes en drankjes) Je toont je commerciële skills

 • Student gezocht voor leuke winkel in Bree! (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingzaak te Bree gaan wij op zoek naar een gemotiveerde student.

 • Creatieve KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: LEO Pancakes

  Type: Flexijob

  We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je ondersteunt de kok. Je bent creatief en je hebt fantasie voor de presentaties van de pancakes. Je staat ook in voor de afwas en het onderhoud van de keuken.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS HOB NOB in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS HOB NOB in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS HOB NOB. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS HOB NOB. JEUGDHUIS HOB NOB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS HOB NOB. Leave a respond for JEUGDHUIS HOB NOB. JEUGDHUIS HOB NOB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS HOB NOB op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS HOB NOB
Location of JEUGDHUIS HOB NOB on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS HOB NOB

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS HOB NOB JEUGDHUIS HOB NOB: CONTAINERPARK SPIERE-HELKIJN | DUBART Christophe | AIM? FOUCART | MONTE-CARLO CARS | MARK VAN WONTERGHEM

Other related companies as JEUGDHUIS HOB NOB: CONTAINERPARK SPIERE-HELKIJN | DUBART Christophe | AIM? FOUCART | MONTE-CARLO CARS | MARK VAN WONTERGHEM

JEUGDHUIS HOB NOB is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS HOB NOB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09703094482. Het bedrijf JEUGDHUIS HOB NOB bevindt zich op het adres: HET HEIKEN 43BB; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 183,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS HOB NOB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS HOB NOB is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS HOB NOB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS HOB NOB, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS HOB NOB op de kaart.

JEUGDHUIS HOB NOB is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS HOB NOB, company assigned to the tax number BE09703094482. The company JEUGDHUIS HOB NOB is located at the address: HET HEIKEN 43BB; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 183,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS HOB NOB were not found.
The main activity of JEUGDHUIS HOB NOB is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS HOB NOB is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS HOB NOB, open positions, location of JEUGDHUIS HOB NOB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS HOB NOB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS HOB NOB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS HOB NOB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS HOB NOB, employees, financial statistics.