JEUGDHUIS GILDHOF

Contactgegevens JEUGDHUIS GILDHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS GILDHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS GILDHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AARTRIJKESTRAAT 43; 8480; ICHTEGEM, België

Telefoon (phone): 59299855 (+32-59299855) 59299855 (+32-59299855)

Fax (fax): +32 (59) 388-10-42 +32 (59) 388-10-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS GILDHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS GILDHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS GILDHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS GILDHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS GILDHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS GILDHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS GILDHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS GILDHOF
Products information JEUGDHUIS GILDHOF

BTW identificatienummer (tax): BE09355926513
Ondernemingsnummer: 8195495605
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 359,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in JEUGDHUIS GILDHOF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS GILDHOF
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS GILDHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS GILDHOF
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS GILDHOF

162299. Brug, tunnel, en verhoogde snelweg, nec | Bridge, tunnel, and elevated highway, nec
964100. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing
07220100. Cash korrels, machine oogstdiensten | Cash grains, machine harvesting services
20879905. Pasta, smaakstoffen | Pastes, flavoring
26740101. Kruidenierszakken: gemaakt van aangekochte materialen | Grocers' bags: made from purchased materials
32970305. Ramming mixes, nonclay | Ramming mixes, nonclay
45139900. Luchtkoerierdiensten, niet inbegrepen | Air courier services, nec
50150202. Testapparatuur, elektrisch, gebruikt: automotive | Testing equipment, electrical, used: automotive
78329902. Exposanten, rondreisend: film | Exhibitors, itinerant: motion picture
81110217. Will, estate en trustrecht | Will, estate and trust law

Werken bij JEUGDHUIS GILDHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS GILDHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS GILDHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS GILDHOF. Looking for open vacancies in other companies

 • Back Office Medewerker (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Puurs (commerciële binnendienst) zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de opvolging van onze kmo-klanten (tot september). Je staat dagelijks telefonisch en per mail in contact met de klanten om hen te informeren of adviseren aangaande vragen over onze dienstverlening (extra ophalingen, nieuwe aanvraag, wijzigingen,…). Je maakt de offertes op en registreert alle gemaakte afspraken in het crm systeem. Je behandelt binnenkomende klachten en coördineert de afhandeling met de betrokken interne afdelingen (backoffice, planning, sales). Je zorgt voor een duidelijke feedback naar je klant toe aangaande hun vraag, klacht of klantendossier.

 • Natuursteenbewerker (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bouwgereedschappen gebruiken • Inzicht hebben in bouwtechnologie • Prefabwanden loodrecht en waterpas samenvoegen • Schets maken van installatie of te vervaardigen stuk • Praktische meetkunde gebruiken • Kunnen tekenen • Hijsmaterieel bedienen hijsmaterieel zoals: takel, rolbrug, hijsband, harpsluiting, kraan • Veiligheidsregels toepassen Instaan voor zijn eigen veiligheid en er zorg voor dragen dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Decoratieve elementen aanbrengen • Manueel voegen Werken voegspijker • Natuursteen voor schoorstenen plaatsen • Plamuren, rapen (steen- of marmerspecie) • Graniet verwerken • Marmer verwerken • Pleister aanbrengen • Werktekening, detailtekening en projectietekening opmaken • Steen graveren • Steen houwen, uitbeitelen • Steenkappen • Zagen en splijten van steen • Informeren en adviseren • Kosten ramen en bestek opstellen

 • Reachtruckchauffeur (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Brugge zijn wij op zoek naar een reachtruckchauffeur (2 ploegen). Je begint in het magazijn als lader en losser waar je ook moet werken met een elektrisch transpallet. Na verloop van tijd zal je meer en meer ingeschakeld worden om reachwerk te doen.

 • Shifttechnieker (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Hou jij van technische uitdagingen met veel afwisseling? Werk jij graag mee in een fantastisch en collegiaal team aan technische projecten in een productieomgeving? Verantwoordelijkheden: Je hoofdtaak bestaat uit het oplossen van technisch urgente storingen. Hierbij zijn storingsanalyses naar de grondoorzaken van de storing cruciaal. Daarnaast breng je technische verbeteringen aan, door preventieve onderhoudstaken uit te voeren. Verder sta je in voor het opstarten, afzetten en veilig schakelen van machines zodat het machinepark tijdig klaarstaat voor de opstart van productie. Tot slot voer je eerstelijnsonderhoud uit voor of op IT toepassingen.

 • Monteur Valve Services (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Revisie, ombouwen en testen van afsluiters en veiligheidskleppen. De monteur is belast met revisiewerkzaamheden aan regelkleppen, afsluiters en veiligheden. De belangrijkste verantwoordelijkheden als monteur valve services: je verricht inspecties, controles en revisies aan bovenvermelde apparatuur Je test bovenvermelde apparatuur en stelt deze in. Het verrichten van eenvoudige machinale bewerkingen en/of bedienen van werkplaatsmachines behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je verricht montagewerkwerkzaamheden (in-en uitbouw van klantlocatie) Het zorgdragen voor de administratieve afhandeling van elk afgerond karwei is onderdeel van deze functie, evenals het zorgdragen voro technische terugkoppeling aan de opdrachtgever.

 • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: THUISHULP Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

 • VLINDER regio LIMBURG - onmiddellijke opstart! (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Itzu

  Type: Dienstenchequebaan

  Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

 • Chauffeur C regio Genk (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de Gentse Zeehaven, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C regio Genk om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

 • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel -en luchttechnische installaties van gebouwen en industriën. Je stelt duidelijke rapporten op en bespreekt deze met de klant. Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het up to date houden van logboeken en technische plannen. Je rapporteert commerciele opportuniteiten aan je leidinggevende. Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

 • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

 • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Antwerpen (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1549795-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS GILDHOF in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS GILDHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS GILDHOF. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS GILDHOF. JEUGDHUIS GILDHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS GILDHOF. Leave a respond for JEUGDHUIS GILDHOF. JEUGDHUIS GILDHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS GILDHOF op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS GILDHOF
Location of JEUGDHUIS GILDHOF on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS GILDHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS GILDHOF JEUGDHUIS GILDHOF: SINGER-FILSBAS | JACQUES ROUSSEAUX | GABOR PALFFI | Braet NV | TEXIA

Other related companies as JEUGDHUIS GILDHOF: SINGER-FILSBAS | JACQUES ROUSSEAUX | GABOR PALFFI | Braet NV | TEXIA

JEUGDHUIS GILDHOF is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS GILDHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09355926513. Het bedrijf JEUGDHUIS GILDHOF bevindt zich op het adres: AARTRIJKESTRAAT 43; 8480; ICHTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 359,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS GILDHOF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS GILDHOF is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS GILDHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS GILDHOF, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS GILDHOF op de kaart.

JEUGDHUIS GILDHOF is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS GILDHOF, company assigned to the tax number BE09355926513. The company JEUGDHUIS GILDHOF is located at the address: AARTRIJKESTRAAT 43; 8480; ICHTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 359,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS GILDHOF were not found.
The main activity of JEUGDHUIS GILDHOF is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS GILDHOF is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS GILDHOF, open positions, location of JEUGDHUIS GILDHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS GILDHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS GILDHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS GILDHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS GILDHOF, employees, financial statistics.