JEUGDHUIS FLUKS

Contactgegevens JEUGDHUIS FLUKS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS FLUKS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS FLUKS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-URSMARUSSTRAAT 127; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52342734 (+32-52342734) 52342734 (+32-52342734)

Fax (fax): +32 (53) 170-78-38 +32 (53) 170-78-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS FLUKS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS FLUKS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS FLUKS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS FLUKS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS FLUKS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS FLUKS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS FLUKS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS FLUKS
Products information JEUGDHUIS FLUKS

BTW identificatienummer (tax): BE07133666992
Ondernemingsnummer: 3614471435
Hoofdstad (capital): 551,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 370,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in JEUGDHUIS FLUKS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS FLUKS
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS FLUKS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS FLUKS
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS FLUKS

394907. Beschermende sportuitrusting | Protective sporting equipment
571900. Diverse huishoudelijke artikelen | Miscellaneous homefurnishings
872199. Boekhouding, auditing en boekhouding, nv | Accounting, auditing, and bookkeeping, nec
07830000. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
25140601. Tuinmeubilair, metaal | Garden furniture, metal
26799907. Gedrukte vezelproducten uit houtpulp: uit aangekochte goederen | Pressed fiber products from wood pulp: from purchased goods
35530000. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
67999900. Beleggers, nec, nec | Investors, nec, nec
73229902. Inzamelbureau, met uitzondering van onroerend goed | Collection agency, except real estate
73599903. Verhuur van fotografische apparatuur | Photographic equipment rental

Werken bij JEUGDHUIS FLUKS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS FLUKS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS FLUKS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS FLUKS. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch beambte groendienst (LINTER)

  Regio: LINTER

  Bedrijf: LINTER GEMEENTEBESTUUR

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  U werkt op de dienst Openbare Domeinen. Uw taak bestaat uit het uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud van het openbaar domein en groenaanleg en de bediening en het hanteren van alle hierbij noodzakelijke machines, gereedschap alsook het aanwenden van noodzakelijke producten en grondstoffen.

 • Administratief bediende - Personeelsdienst (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: ASAP

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons in Pulle zijn wij op zoek naar een administratief bediende om het tijdelijke tekort op de afdeling op te vangen. We zijn op zoek naar iemand die weet wat werken is, snel van begrip en zich ergens kan insmijten. Iemand die cijfers erg leuk vindt en mensen graag verder helpt, maar steeds efficiënt blijft. Jobinhoud bestaat onder andere uit: • Personeelsadministratie • Loonverwerking (redelijk manueel) • Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie er rond en subsidies aanvragen • Schadegevallen verwerken (deel preventie)

 • Productiemedewerker- dagwerk (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker voor in een drukkerij te Deinze: -helpen in productie, dozen plooien,... -laden en lossen van vrachtwagens -logistiek klaarmaken van de bestellingen -leveren van producten bij de klanten -onderhoud: recyclagepark, magazijn,...

 • Junior process engineer (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: GO4JOBS Bornem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - omvormen van project eisen in een controle software; - aanpassen van huidige sturingen naar klantenwensen; - visualisatie van hydraulische en thermische processen; - documentatie en archivering van nieuwe sturingen.

 • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: Net.werk! vso

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

 • Poetshulp Wijgmaal (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Rijkevorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • PROJECTLEIDER (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: DENECKERE LIEVEN

  Type: Vaste Job

  Als projectleider zorg je ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Je staat daarbij in voor: de organisatie van de studie, de uitvoering en het oplossen van technische problemen. de dagelijkse contacten met studieburelen, klanten, leveranciers. het financiële resultaat van het project. Verder denk je actief mee met de klant en werkt oplossingen uit voor zijn problemen. Je stuurt je teams met monteurs aan.

 • Microsoft SQL Server Consultant (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Natch

  Type: Vaste Job

  Je helpt mee aan de ontwikkeling en het onderhoud van e-commerce applicaties en synchro’s tussen diverse systemen (bv. ERP, CRM, PIM, …) en de e-commerce applicatie waarbij je ons eigen gemaakt NatchOS framework gebruikt. Je staat in voor het design van databases waarbij security en performantie essentiëel zijn. Je beheert SQL-servers, Azure Sql Dbs , zowel van klanten als intern. Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van ons NatchOS Framework. Je werkt ramingen uit voor zowel nieuwbouwprojecten als voor wijzigingen aan applicaties en communiceert deze aan de verantwoordelijke projectmanager. Je werkt technische analyses uit in overleg met de klant. Tijdens projecten ben je in staat je eigen budget onder controle te houden en deadlines te respecteren. Je helpt mee aan de ontwikkeling van zowel operationele als BI rapportering.

 • Chauffeur CE (vrachtwagen mee naar huis) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: XWIFT

  Type: Vaste Job

  Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

 • teamcoördinator - payroll services (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Vaste Job

  Als teamcoördinator - payroll services stuur je een team van klantenadviseurs - payroll services aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoormanager uit. Je ondersteunt de kantoormanager bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van teamcoördinator - payroll services worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

 • Nachtzorgkundige okt/nov Temse (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zorgkundige sta je in voor de hygiënische zorgen en comfortzorg van de bewoners. Je rapporteert duidelijk en correct aan de verpleegkundige.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS FLUKS in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS FLUKS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS FLUKS. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS FLUKS. JEUGDHUIS FLUKS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS FLUKS. Leave a respond for JEUGDHUIS FLUKS. JEUGDHUIS FLUKS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS FLUKS op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS FLUKS
Location of JEUGDHUIS FLUKS on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS FLUKS

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS FLUKS JEUGDHUIS FLUKS: SHOE DISCOUNT | ANTHOS | Blanjean Diane | De Meerleer L | Gardendesign Knapen BVBA

Other related companies as JEUGDHUIS FLUKS: SHOE DISCOUNT | ANTHOS | Blanjean Diane | De Meerleer L | Gardendesign Knapen BVBA

JEUGDHUIS FLUKS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS FLUKS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07133666992. Het bedrijf JEUGDHUIS FLUKS bevindt zich op het adres: SINT-URSMARUSSTRAAT 127; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 551,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 370,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS FLUKS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS FLUKS is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS FLUKS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS FLUKS, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS FLUKS op de kaart.

JEUGDHUIS FLUKS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS FLUKS, company assigned to the tax number BE07133666992. The company JEUGDHUIS FLUKS is located at the address: SINT-URSMARUSSTRAAT 127; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 551,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 370,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS FLUKS were not found.
The main activity of JEUGDHUIS FLUKS is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS FLUKS is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS FLUKS, open positions, location of JEUGDHUIS FLUKS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS FLUKS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS FLUKS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS FLUKS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS FLUKS, employees, financial statistics.