JEUGDHUIS FAR

Contactgegevens JEUGDHUIS FAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS FAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS FAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEVAERTSTRAAT 26; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22511495 (+32-22511495) 22511495 (+32-22511495)

Fax (fax): +32 (53) 740-99-35 +32 (53) 740-99-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS FAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS FAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS FAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS FAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS FAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS FAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS FAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS FAR
Products information JEUGDHUIS FAR

BTW identificatienummer (tax): BE05677703857
Ondernemingsnummer: 6820007324
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 100,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in JEUGDHUIS FAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS FAR
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS FAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS FAR
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS FAR

22810101. Koordgaren, gesponnen | Cordage yarn, spun
23890300. kostuums | Costumes
35230411. Hog voedings-, verwerkings- en waterapparatuur | Hog feeding, handling, and watering equipment
38120201. Vliegtuig controlesystemen, elektronisch | Aircraft control systems, electronic
38239903. Verbrandingscontrole instrumenten | Combustion control instruments

Werken bij JEUGDHUIS FAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS FAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS FAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS FAR. Looking for open vacancies in other companies

 • Team coach Call agents (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

 • TIG buizenlasser (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een TIG buizenlasser.

 • IT-Verkoper M/V (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een winkel gelegen in regio Wemmel zijn we momenteel op zoek naar een IT-Verkoper. Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken? Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn! Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze crew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist. Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring.

 • Elektricien (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Oostnieuwkerke, regio Roeselare zoeken wij: EEN ELEKTRICIEN Functie: Samen met een collega staat u in voor de elektrische installaties in warenhuizen en banken over heel België

 • HVAC-technieker regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een ervaren HVAC-technieker. Waaruit bestaat je takenpakket? Helpen bij de implementatie van preventieve onderhoudsprogramma's volgens een tijdschema die door de lijnmanager opgesteld werd om defecten en storingen te voorkomen. Bestellen van vervangmateriaal voor dringende interventies. Diverse reparaties uitvoeren om de goede werking van de installatie te verzekeren. Gedetailleerde rapporten opmaken de klanten informeren van de vooruitgangen de hiërarchische lijn op de hoogte brengen van eventuele aanpassingen aan de installatie of aan de planning om de communicatie te verbeteren. Dagelijks rapporteren aan de leidinggevende en aan de service desk. Oog hebben voor commerciële opportuniteiten bij de klanten en deze doorgeven aan de leidinggevende zodat de objectieven van de organisatie kunnen bereikt worden. De veiligheidsregels respecteren en de hiërarchische lijn verwittigen in geval van gevaarlijke situaties.

 • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Gentbrugge - Melle (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Jobstudent verkoop charcuterie Arendonk (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Zoek je als student een leuke bijverdienste? Wij zoeken een enthousiaste student die wil meehelpen in een winkel die charcuterie verkoopt in een supermarktafdeling te Arendonk. Je komt terecht in een leuk team en wordt voldoende ondersteund. Je taken: snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

 • student verkoper fashion m/v (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Studentenjob

  Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

 • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

 • Plaatser zonwering & poorten & terrasoverkappingen (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ALC AUTOMATISATIE

  Type: Vaste Job

  U zal ingeschakeld worden in onze montageteams voor het plaatsen van toegangspoorten, garagepoorten, zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en hekopeners. Dit voornamelijk bij particulieren thuis in de provincie Antwerpen. Info zie www.qube-outdoor.be

 • Flexijob weekend winkelmedewerker (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Flexijob

  Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een flexijobber die op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS FAR in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS FAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS FAR. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS FAR. JEUGDHUIS FAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS FAR. Leave a respond for JEUGDHUIS FAR. JEUGDHUIS FAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS FAR op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS FAR
Location of JEUGDHUIS FAR on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS FAR

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS FAR JEUGDHUIS FAR: CLAES | JEAN DELACRE | JEAN-MARIE GOSSEYE | RUSHIDIAM | Soho nv

Other related companies as JEUGDHUIS FAR: CLAES | JEAN DELACRE | JEAN-MARIE GOSSEYE | RUSHIDIAM | Soho nv

JEUGDHUIS FAR is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS FAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05677703857. Het bedrijf JEUGDHUIS FAR bevindt zich op het adres: GEVAERTSTRAAT 26; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 100,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS FAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS FAR is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS FAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS FAR, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS FAR op de kaart.

JEUGDHUIS FAR is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS FAR, company assigned to the tax number BE05677703857. The company JEUGDHUIS FAR is located at the address: GEVAERTSTRAAT 26; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 100,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS FAR were not found.
The main activity of JEUGDHUIS FAR is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS FAR is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS FAR, open positions, location of JEUGDHUIS FAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS FAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS FAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS FAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS FAR, employees, financial statistics.