JEUGDHUIS DE BROESSE

Contactgegevens JEUGDHUIS DE BROESSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS DE BROESSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS DE BROESSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKTSTRAAT 98BC; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56704223 (+32-56704223) 56704223 (+32-56704223)

Fax (fax): +32 (86) 808-28-58 +32 (86) 808-28-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS DE BROESSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS DE BROESSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS DE BROESSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS DE BROESSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS DE BROESSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS DE BROESSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS DE BROESSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS DE BROESSE
Products information JEUGDHUIS DE BROESSE

BTW identificatienummer (tax): BE03458740234
Ondernemingsnummer: 2853118896
Hoofdstad (capital): 409,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 842,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in JEUGDHUIS DE BROESSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS DE BROESSE
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS DE BROESSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS DE BROESSE
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS DE BROESSE

382401. Integratie en totalisatie van meters voor gas en vloeistoffen | Integrating and totalizing meters for gas and liquids
20150401. Spel, klein: verwerkt, ingeblikt | Game, small: processed, canned
22619901. Kalendering van katoenen stoffen | Calendering of cotton fabrics
30890604. Celluloïde producten | Celluloid products
34919900. Industriële kleppen, nec | Industrial valves, nec
79991005. Expositie operatie | Exposition operation

Werken bij JEUGDHUIS DE BROESSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS DE BROESSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS DE BROESSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS DE BROESSE. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Care Agent (m/v) (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor het contactcenter bij een consumentenorganidatie zoeken wij dringend twee retention agents.

 • Medewerker ACC (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde passie delen voor wagens als wij! Heb je technisch inzicht? Ben je handig en heb je een basis kennis elektriciteit? (elektrische schema’s hebben geen geheimen voor jou) Of ben je gewoon een krak in automechanica? Kan je werken volgens de voorgeschreven procedures? Je houdt van een nette werkplek en veilig werken is één van je prioriteiten. Dan ben jij diegene die we zoeken! Je krijgt je eigen werkbak ter beschikking, hiervoor verwachten we respect voor je eigen materieel en gereedschappen en weet je deze ook op een correcte manier te gebruiken. Je komt terecht in een bedrijf waar enkel gewerkt wordt met nieuwe wagens. Kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel Naarmate je technische kennis, zal je worden ingeschakeld van het plaatsen van navi’s tot de inbouw van LPG tanks en pré-heaters,… Bij nieuwe acties worden de nodige trainingen voorzien. Inzet en gedrevenheid wordt beloond, want daardoor creëer je doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

 • Operator (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een Operator om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd : Bedienen en bevoorraden van één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. Bewaken van de productieparameters. Het bijsturen van afwijkingen. De juiste mix van grondstoffen maken. Opvolgen van het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. In alle stadia de productkwaliteit controleren. Onderhoud en reinigen van de machines.

 • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Moorsele (MOORSELE)

  Regio: MOORSELE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

 • Huishoudhulp (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: t-interim Ieper

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

 • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Oostduinkerke (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

 • Ben je student, woonachtig in Sint-Niklaas? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ESCAPEROOM VLAANDEREN

  Type: Studentenjob

  Heb je zin in een leuke en flexibele bijbaan? Escape Room Vlaanderen bevind zich in het centrum van Sint-Niklaas op de Grote Markt. We hebben 2 kamers nl "Joker’s Schuilplaats" en "De Verborgen Maya-stad". We zijn momenteel op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn tijdens de week en eventueel ook in het weekend. Het is een toffe job waarin je voortdurend leuke mensen ontmoet en nooit een saai moment beleeft. Je moet een teamspeler zijn die in staat is wanneer een situatie zich voordoet je meteen een oplossing voor het probleem vindt en dit dan uitvoert met de nodige zorgvuldigheid. Jouw taken zijn: De spelers ontvangen op een warme en enthousiaste manier, verschaft hen een duidelijke uitleg hoe een Escape Game in elkaar steekt en vertelt hen het verhaal van de kamer die ze zullen spelen. Je houdt de groep in de gaten m.b.v. beveiligingscamera’s die in de kamer(s) hangen (gsm-gebruik tijdens het monitoring wordt niet getolereerd) en na afloop hou je een korte bespreking met de spelers en neem je een foto van de groep. Hierna maak je de kamer(s) gereed voor de volgende groep.

 • ETUDIANTS - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept est une agence active depuis 29 ans dans le domaine du Field marketing (conception, organisation, réalisation et suivi de campagnes promotionnelles dirigées vers le terrain). Voulez-vous en savoir plus sur ce que nous faisons? Regardez notre vidéo ici Nous sommes à la recherche d'une nouvelle équipe permanente d'étudiants pour présenter les produits D-Drinks / Obrigado au grand public sur base de dégustations et d'animations en grande surface. Les clients potentiels auront l'opportunité de découvrir, goûter et acheter les produits. Obrigado est de l'eau de coco 100% pure provenant d'une ferme à Bahia, au Brésil! Une fois que vous avez essayé Obrigado, vous ne boirez plus jamais d’autre eau de coco. Obrigado n'est jamais exposé à l'air avant que vous l'ouvrez et est rempli de vitamines et de minéraux.

 • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

  Regio: Noord-Brabant

  Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

  Type: Vaste Job

  Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

 • Reclame bedeler in Mortsel (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Operatoren | weekendploeg (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: YES! TALENTS AALST

  Type: Werfreserve

  Yes!talents Aalst is dringend op zoek naar operatoren voor de vaste weekendploeg Taken: Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor stofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur , Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

 • Winkelbediende (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: BAKKERIJ TOM

  Type: Flexijob

  winkelbediende voor zaterdag en zondagmorgen om de veertien dagen werkend weekend valt in de oneven weken

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS DE BROESSE in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS DE BROESSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS DE BROESSE. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS DE BROESSE. JEUGDHUIS DE BROESSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS DE BROESSE. Leave a respond for JEUGDHUIS DE BROESSE. JEUGDHUIS DE BROESSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS DE BROESSE op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS DE BROESSE
Location of JEUGDHUIS DE BROESSE on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS DE BROESSE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS DE BROESSE JEUGDHUIS DE BROESSE: Plastic Saint Paul SPRL | TANGHE - VERMEERSCH | Philippart C | Calza-Lana | FILIEP LEFEBVRE

Other related companies as JEUGDHUIS DE BROESSE: Plastic Saint Paul SPRL | TANGHE - VERMEERSCH | Philippart C | Calza-Lana | FILIEP LEFEBVRE

JEUGDHUIS DE BROESSE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS DE BROESSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03458740234. Het bedrijf JEUGDHUIS DE BROESSE bevindt zich op het adres: MARKTSTRAAT 98BC; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 409,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 842,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS DE BROESSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS DE BROESSE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS DE BROESSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS DE BROESSE, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS DE BROESSE op de kaart.

JEUGDHUIS DE BROESSE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS DE BROESSE, company assigned to the tax number BE03458740234. The company JEUGDHUIS DE BROESSE is located at the address: MARKTSTRAAT 98BC; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 409,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 842,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS DE BROESSE were not found.
The main activity of JEUGDHUIS DE BROESSE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS DE BROESSE is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS DE BROESSE, open positions, location of JEUGDHUIS DE BROESSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS DE BROESSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS DE BROESSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS DE BROESSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS DE BROESSE, employees, financial statistics.