JEUGDHUIS DE BRIK

Contactgegevens JEUGDHUIS DE BRIK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS DE BRIK: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS DE BRIK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-PIETER 41B1; 3621; LANAKEN, België

Telefoon (phone): 89732465 (+32-89732465) 89732465 (+32-89732465)

Fax (fax): +32 (15) 124-65-79 +32 (15) 124-65-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS DE BRIK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS DE BRIK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS DE BRIK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS DE BRIK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS DE BRIK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS DE BRIK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS DE BRIK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS DE BRIK
Products information JEUGDHUIS DE BRIK

BTW identificatienummer (tax): BE04318695068
Ondernemingsnummer: 2591369628
Hoofdstad (capital): 424,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 172,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in JEUGDHUIS DE BRIK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS DE BRIK
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS DE BRIK)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS DE BRIK
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS DE BRIK

3446. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
233100. Vrouwen en missen 'blouses en shirts | Women's and misses' blouses and shirts
353203. Crushing, pulveriseren en screening apparatuur | Crushing, pulverizing, and screening equipment
27310200. Boeken, uitgeverij en drukwerk | Books, publishing and printing
28699925. pentaerythritol | Pentaerythritol
32629903. Gerechten, commercieel of huishoudelijk: glanzend china | Dishes, commercial or household: vitreous china
50130104. Automotive remmen | Automotive brakes
76992501. Liften: inspectie, service en reparatie | Elevators: inspection, service, and repair

Werken bij JEUGDHUIS DE BRIK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS DE BRIK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS DE BRIK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS DE BRIK. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Zara te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 tijdelijke verkopers (M/V) ter ondersteuning Taken klanten verderhelpen leveringen uitpakken en labellen winkel aanvullen onderhoud winkel

 • LOODGIETER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Mechelen zijn we opzoek naar een ervaren loodgieter voor deze vacature zijn je volgende taken: je kan Pe afvoerleidingen leggen en aansluiten je plaatst sanitaire installaties en/of brandbeveiligingsinstallaties je werkt veilig en kwalitatief je kan werken met een diamantboor slijpschijf PE lasmachine en draad/groefmachine

 • Recruitment Consultant Engineering (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een eerste werkervaring in sales of rekrutering is een troef. Verder beschik je als recruitment consultant over volgende competenties en talenten: Je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving Jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingkracht Je bent een plantrekker en een echte doener Je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen Je houdt van een gezonde druk & van werken met targets Professionalisme Positivisme Prestatiegerichtheid en Integriteit kenmerken jou Je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt

 • Dakwerker (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een dakwerker.

 • Student Boekhouding (BORSBEEK)

  Regio: BORSBEEK

  Bedrijf: ASAP

  Type: Studentenjob

  Voor een klant van ons in borsbeek zijn we op zoek naar een student om wekelijks 1 dag te komen helpen. Wat uren en dag betreft is de klant zeer flexibel! Je takenpakket zal vooral bestaan uit de opvolging van de debiteuren en andere boekhoudkundige taken.

 • GLASZETTERS (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: MARIVER

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het plaatsen van glas: enkel/dubbel glas, glazen deuren, glazen panelen, spiegels, ed. Het gaat om zowel herstellingswerken, renovaties en nieuwbouwprojecten.

 • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: YONTEC

  Type: Vaste Job

  Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

 • ingenieur brandbeveiliging (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: INTEC

  Type: Vaste Job

  U staat in voor nieuwe projecten zowel commercieel als technisch . U komt in een unieke branche van brandbeveiliging. U heeft goede samenwerking met een jonge ploeg.

 • Teamleader Productie Chocolade (m/v) (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

  Type: Vaste Job

  Je zorgt dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een team van een 10-tal operatoren. Uzelf rapporteert aan de Productie Manager. Je verbetert de kennis van het team door het geven van opleidingen (veiligheid, kwaliteit, productiviteit) of door het voorstellen en opvolgen van interne/externe opleidingen. Je stelt wekelijks de productieplanning en de personeelsplanning op Je volgt in overleg met de technische dienst de technische beschikbaarheid op van de lijn. Je waakt over de beschikbaarheid van de nodige grondstoffen, verpakkingen en hulpmaterialen in overleg met de betrokken afdelingen. Je neemt deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen aan de opvolging ervan met de procesingenieur, dienst engineering en technische dienst. Je waakt over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.

 • FISCAAL JURIST (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1676313-inline.html?cid=Partner_VDAB Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. * Ervaring in fiscaal recht * Freelance opdracht van onbepaalde duur * Mogelijkheid tot toetreding als vennoot Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes. De ideale kandidaat heeft ongeveer 7 à 10 jaar ervaring als fiscaal jurist. Je bent gedreven en staat open voor een boeiende en afwisselende uitdaging. Daarbij kan je je flexibel opstellen en ben je enthousiast. De ideale kandidaat kan ook op zelfstandige basis werken. Je komt terecht in een dynamische en gedigitaliseerde werkomgeving, waar je de mogelijkheid hebt om op termijn vennoot te worden van de vennootschap. Onze klant biedt een vast contract gecombineerd met een mooie verloning en extralegale voordelen. Ben jij de fiscaal jurist die we zoeken? Contacteer dan snel Thomas Vos van Hays Antwerpen. Indien dit niet de vacature is waar jij naar op zoek bent, voeg Thomas Vos dan toe op Linkedin en blijf zo op de hoogte van andere vacatures.

 • Thuisverpleegkundige Oktober Knokke (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Care Talent is nog op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de maand oktober. Je komt terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. De openstaande shiften voor oktober zijn: Dagdiensten op : 4, 5, 7, 11, 18, 19, 20, 21 en 25 oktober Vroegdiensten op: 12, 26, 27, 28 en 29 oktober Niet alle shiften beschikbaar? Geen probleem! Je komt toch in aanmerking om ondersteuning te bieden.

 • RESERVE schoonmaak regio Kortrijk 2018 (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Kortrijk zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS DE BRIK in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS DE BRIK in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS DE BRIK. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS DE BRIK. JEUGDHUIS DE BRIK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS DE BRIK. Leave a respond for JEUGDHUIS DE BRIK. JEUGDHUIS DE BRIK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS DE BRIK op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS DE BRIK
Location of JEUGDHUIS DE BRIK on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS DE BRIK

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS DE BRIK JEUGDHUIS DE BRIK: MARINA COVELIERS | Rombouts-Neyrinck & Co | BERNARD DEFRAIGNE | E. VAN GEHUCHTEN | Dullaerts Karolien

Other related companies as JEUGDHUIS DE BRIK: MARINA COVELIERS | Rombouts-Neyrinck & Co | BERNARD DEFRAIGNE | E. VAN GEHUCHTEN | Dullaerts Karolien

JEUGDHUIS DE BRIK is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS DE BRIK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04318695068. Het bedrijf JEUGDHUIS DE BRIK bevindt zich op het adres: SINT-PIETER 41B1; 3621; LANAKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 424,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 172,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS DE BRIK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS DE BRIK is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS DE BRIK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS DE BRIK, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS DE BRIK op de kaart.

JEUGDHUIS DE BRIK is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS DE BRIK, company assigned to the tax number BE04318695068. The company JEUGDHUIS DE BRIK is located at the address: SINT-PIETER 41B1; 3621; LANAKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 424,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 172,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS DE BRIK were not found.
The main activity of JEUGDHUIS DE BRIK is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS DE BRIK is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS DE BRIK, open positions, location of JEUGDHUIS DE BRIK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS DE BRIK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS DE BRIK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS DE BRIK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS DE BRIK, employees, financial statistics.