JEUGDHUIS DE BALANS

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • JEUGDHUIS DE BALANS
Private companiesEating and Drinking Places • JEUGDHUIS DE BALANS

Contactgegevens JEUGDHUIS DE BALANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS DE BALANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS DE BALANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRIEBANKENSTRAAT 2; 3665; AS, België

Telefoon (phone): 89658833 (+32-89658833) 89658833 (+32-89658833)

Fax (fax): +32 (58) 543-52-71 +32 (58) 543-52-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS DE BALANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS DE BALANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS DE BALANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS DE BALANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS DE BALANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS DE BALANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS DE BALANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS DE BALANS
Products information JEUGDHUIS DE BALANS

BTW identificatienummer (tax): BE04496398925
Ondernemingsnummer: 1203521728
Hoofdstad (capital): 551,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 397,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in JEUGDHUIS DE BALANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS DE BALANS
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS DE BALANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS DE BALANS
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS DE BALANS

24991003. Kranen, hout | Faucets, wood
34330200. Kamer- en wandverwarmers, inclusief radiatoren | Room and wall heaters, including radiators
35640203. Uitlaatventilatoren: industrieel of commercieel | Exhaust fans: industrial or commercial
39999946. Vingernails, kunstmatig | Fingernails, artificial
42149902. Huishoudelijke goederen verhuizing en opslag, lokaal | Household goods moving and storage, local

Werken bij JEUGDHUIS DE BALANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS DE BALANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS DE BALANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS DE BALANS. Looking for open vacancies in other companies

 • Kok voor een voedingsbedrijf (Geen weekendwerk) (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het bereiden van gerechten in grote hoeveelheden. Je bedient de machines en volgt vaste recepturen.

 • Vacature chauffeur CE deeltijds (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf in Tessenderlo zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je werkuren zijn +/- van 14:00 tot 22:00. Je vertrekt vanuit Tessenderlo en doet één verplaatsing naar Grobbendonk en terug. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met andere ritten zodat je voltijds te werk wordt gesteld.

 • VERKOPER VERFAFDELING (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een verkoper voor verfafdeling in een zeer mooie doe-het-zelf zaak. Je werkt voltijds volgens een vast rooster, je werkt telkens op zaterdag en kan hierdoor rekenen op een vrije dag in de week.

 • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een heel sterk bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een aantal operatoren die kunnen en willen werken in 3 ploegen. Je staat in voor het instellen en bedienen van de machines van de productielijn en ook voor het opvolgen van het productieproces, alsook het wegzetten en aanbrengen van de materialen met de heftruck van de producten. Dit laatste kan perfect aangeleerd worden.

 • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Tessenderlo) (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

 • Studenten verkoop (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij te Roeselare zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en /of zondag kunnen meehelpen in de winkel. Jebestelt de klanten op een vriendelijke vlotte manier en helpt ook mee aan de afwas.

 • STUDENTEN (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

  Type: Studentenjob

  Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

 • ADVISORS ENECO (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: IN2COM

  Type: Vaste Job

  Voor de energieleverancier Eneco zijn we op zoek naar commerciële profielen. De Advisors krijgen inkomende oproepen van mensen die meer informatie wensen over de verschillende producten van Eneco. Het is dan aan de Advisors om de potentiële klanten te overtuigen een contract bij Eneco te nemen. Door middel van een aantal gerichte vragen kunnen ze een persoonlijk interessant voorstel doen. We zoeken dus empathische profielen die de behoeften van de prospecten kunnen vaststellen en zo de juiste Eneco producten kunnen voorstellen als oplossingen op maat. Bij Eneco staat klantvriendelijkheid centraal: een beleefde houding en een glimlach in de stem zijn noodzakelijk. Daarnaast volgen de Advisors hun dossiers via outbound campagnes persoonlijk op. Andere outbound activiteiten betreffen het terugbellen van klanten, bellen naar mensen die aangeven te verhuizen en dergelijke. Cold calling behoort niet tot het takenpakket. We zijn op zoek naar collega’s die een uitdaging niet uit de weg gaan en zich constant willen verbeteren waarbij wij hen de nodige ondersteuning en hulp op maat bieden. Er is een initiële opleiding voorzien die wordt aangevuld met workshops en refreshes doorheen de carrière bij in2com.

 • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en, als verzekeringsspecialist, klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de bank- en verzekeringssector. Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor de regio te Lanaken/Bilzen/Riemst een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN.

 • MEDEWERKER BOUW MET VERBALE TALENTEN voor de regio DE KEMPEN (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: CELEKO

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte commerciële persoonlijkheid die op technisch vlak zijn mannetje kan staan! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je bezoekt bestaande & gaat actief opzoek naar nieuwe klanten in de BOUW. Je verkoopt "speciale" kwalitatieve gereedschappen & bevestigingsmaterialen aan firma's in de bouw. Ben je bijvoorbeeld: - een metser/werfleider/... in de bouw die verbaal zijn mannetje kan staan - of een commercieel talent die handig is & bijvooorbeeld zijn eigen huis heeft rechtgezet - of ben je iemand die ervaring heeft in de binnendienst van de bouw & heel graag de baan wil op gaan aarzel dan niet om te solliciteren want dan ben je voor ons de perfecte kandidaat!

 • Coördinator onderhoud (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in regio groot Gent is Randstad op zoek naar een onderhoudscoördinator. Je staat in deze functie in voor: het optimaal verloop van het geplande periodieke onderhoud. je bereidt de revisieperiodes zorgvuldig voor, houdt de bestelling van onderdelen bij, volgt de uitvoering zowel technisch als budgettair op en staat in voor het bijhouden van correcte data zodat het proces verder geoptimaliseerd kan worden. je communiceert vlot met je collega's van het maintenance-team, maar ook met de verschillende stakeholders binnen productie & engineering. extern ben jij het aanspreekpunt voor verschillende contractoren. je organiseert en zet een doordachte planning op voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen. je optimaliseert de onderhoudssoftware. je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerige toestelfalingen. gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden sta je mee in voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer. je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof.

 • Projectingenieur Infrastructuur (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Mercor

  Type: Vaste Job

  Voor de opvolging en coördinatie van een aantal grotere infrastructuur projecten in het Antwerpse zijn wij op zoek naar een projectingenieur infrastructuur. Je hebt de verantwoordelijkheid over uiteenlopende projecten in de waterbouw. Je begeleidt de projecten van de ontwikkeling tot en met de realisatie met veelvuldig overleg met allerlei stakeholders. De voorbereidende studies zoals de technische ontwerpen, milieueffectenrapportage, ruimtelijke uitvoeringsplannen en stabiliteitsstudies worden door jou uitgevoerd of gecoördineerd. Je maakt aanbestedingsdossiers op en zorgt voor de aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning. Je leidt zowel technisch als administratief de uitvoering van de werken in nauwe samenwerking met de werfleiders.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS DE BALANS in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS DE BALANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS DE BALANS. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS DE BALANS. JEUGDHUIS DE BALANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS DE BALANS. Leave a respond for JEUGDHUIS DE BALANS. JEUGDHUIS DE BALANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS DE BALANS op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS DE BALANS
Location of JEUGDHUIS DE BALANS on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS DE BALANS

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS DE BALANS JEUGDHUIS DE BALANS: PARMENTIER TECHNICS | GOENS WIM | BANCONTACT-MISTER CASH | M. MOTTART | Ketels R

Other related companies as JEUGDHUIS DE BALANS: PARMENTIER TECHNICS | GOENS WIM | BANCONTACT-MISTER CASH | M. MOTTART | Ketels R

JEUGDHUIS DE BALANS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS DE BALANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04496398925. Het bedrijf JEUGDHUIS DE BALANS bevindt zich op het adres: DRIEBANKENSTRAAT 2; 3665; AS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 551,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 397,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS DE BALANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS DE BALANS is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS DE BALANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS DE BALANS, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS DE BALANS op de kaart.

JEUGDHUIS DE BALANS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS DE BALANS, company assigned to the tax number BE04496398925. The company JEUGDHUIS DE BALANS is located at the address: DRIEBANKENSTRAAT 2; 3665; AS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 551,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 397,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS DE BALANS were not found.
The main activity of JEUGDHUIS DE BALANS is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS DE BALANS is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS DE BALANS, open positions, location of JEUGDHUIS DE BALANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS DE BALANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS DE BALANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS DE BALANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS DE BALANS, employees, financial statistics.