FLEURO-TOMAT BVBA

Contactgegevens FLEURO-TOMAT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEURO-TOMAT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEURO-TOMAT BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Bisschoppenhoflaan 565 2100 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-25-81-81 32-33-25-81-81

Fax (fax): 32-33-26-14-32 32-33-26-14-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEURO-TOMAT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEURO-TOMAT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEURO-TOMAT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEURO-TOMAT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEURO-TOMAT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEURO-TOMAT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEURO-TOMAT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEURO-TOMAT BVBA
Products information FLEURO-TOMAT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01644897460
Ondernemingsnummer: 3873748779
Hoofdstad (capital): 370,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 175,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FLEURO-TOMAT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Profiel (profile): High quality and special pastas.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEURO-TOMAT BVBA
(Get full report from official database of BE for FLEURO-TOMAT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEURO-TOMAT BVBA
Addition kinds of activities for FLEURO-TOMAT BVBA

214199. Tabakstammen | Tobacco stemming and redrying, nec
632499. Ziekenhuis- en medische dienstplannen, nec | Hospital and medical service plans, nec
10210103. Ondergrondse koperertsmijnbouw | Underground copper ore mining
10610200. Mangaanertsertsbouw | Manganese ores mining
28999928. Isolatieverbindingen | Insulating compounds
33120501. Bars en staafvormen, staal, koud-afgewerkt: eigen warmgewalst | Bars and bar shapes, steel, cold-finished: own hot-rolled
37519901. Frames, motorfiets en fiets | Frames, motorcycle and bicycle
38250313. Meter, vermogensfactor en fasehoek | Meters, power factor and phase angle
44249902. Intercoastal transport, vracht | Intercoastal transportation, freight
57340101. Modems, monitoren, terminals en schijven: computers | Modems, monitors, terminals, and disk drives: computers

Werken bij FLEURO-TOMAT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEURO-TOMAT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEURO-TOMAT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEURO-TOMAT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • MONTEUR 2 PLOEGEN (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een mooie firma te Waregem die gespecialiseerd is in zonneweringen en terrasoverkappingen, zijn we op zoek naar kandidaten om deze terrasoverkappingen te monteren in het atelier. Jouw takenpakket omvat: Door middel van een montageplan alle types terrasoverkappingen monteren Hanteren van verschillende handwerktuigen (afkortzaag, verstekzaag,...) Deze job zal in het atelier zijn en dus niet op verplaatsing

 • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

 • Accounting assistant | Logistiek | Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een logistiek bedrijf in Puurs gaan wij op zoek naar een accounting assistant. In deze functie fungeer je als tussenpersoon tussen het bedrijf in Puurs en het Service Centre in Polen en ga je binnenkomende vragen en/of problemen doorsturen naar de juiste afdeling of persoon. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: inboeken van items mailbox beheer en dispatch updaten van KPI's overviews maandelijkse afsluitingen controleren ondersteuning bieden aan de controllers ondersteuning van het Shared Service Centre met betrekking tot het beantwoorden van vragen van de afdelingen ·

 • Hotelreceptionist (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als hotelreceptionist sta je in voor de volgende taken: Check-in en check-out van de klanten. Uitleg geven over het hotel en de bezienswaardigheden. Algemene administratie boekingen opvolgen facturatie... Telefonie en mailverkeer behandelen.

 • HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

 • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

 • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Gentis SA

  Type: Vaste Job

  Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

 • F&B verantwoordelijke (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  * Na overleg in instructies van de F&B-Manager help je mee bij de dagelijkse organisatie. * Superviseren en delegeren van een ploeg seizoensmedewerkers en studenten waarin je actief operationeel meewerkt, behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. * na een opleidingsperiode sta je in voor de dagelijkse ondersteuning en opvolging van de verschillende horecapunten op het vlak van kwaliteit, hygiëne en kostprijs. Samen met je medewerkers garandeer je een snel en efficiënt verloop van de service. * Je helpt bij de coördinatie van evenementen en je volgt de personeelsplanning nauwgezet op, waarbij je de nodige aandacht besteedt aan de personeelskost en de cost of sales.

 • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: BERT BEUSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

 • Freelance Assignments Corporate | TriFinance (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1670135-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   You obtained an economical diploma You have 5 to 10 years of Finance experience (in controlling, bookkeeping, treasury, ...) You have a critical mindset and take initiatives You are a team player who can also work independently You are communicative and have a commercial mindset You are fluent in Dutch, French and/or English You have a good knowledge of the most common ERP systems and MS Excel You are an ambassador of our philosophy and are willing to act according while working at our clients. This entails an open communication, transparency and pragmatic work style. You find it important to give and receive feedback and you are willing to be involved in our mentoring process

Zoek naar antwoorden van FLEURO-TOMAT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLEURO-TOMAT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEURO-TOMAT BVBA. Laat een reactie achter voor FLEURO-TOMAT BVBA. FLEURO-TOMAT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEURO-TOMAT BVBA. Leave a respond for FLEURO-TOMAT BVBA. FLEURO-TOMAT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEURO-TOMAT BVBA op de google maps. Adres en contacten FLEURO-TOMAT BVBA
Location of FLEURO-TOMAT BVBA on the google maps. Address and contacts of FLEURO-TOMAT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEURO-TOMAT BVBA FLEURO-TOMAT BVBA: CINDERELLA DEBIEVE | Eurocompta | ORGANISATIONS & PROMOTIONS SPR SA | Claeys Juwelen | R.T.B.F.

Other related companies as FLEURO-TOMAT BVBA: CINDERELLA DEBIEVE | Eurocompta | ORGANISATIONS & PROMOTIONS SPR SA | Claeys Juwelen | R.T.B.F.

FLEURO-TOMAT BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEURO-TOMAT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01644897460. Het bedrijf FLEURO-TOMAT BVBA bevindt zich op het adres: Bisschoppenhoflaan 565 2100 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 370,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 175,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Profile is High quality and special pastas.. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLEURO-TOMAT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEURO-TOMAT BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEURO-TOMAT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEURO-TOMAT BVBA, openstaande posities, locatie van FLEURO-TOMAT BVBA op de kaart.

FLEURO-TOMAT BVBA is a company, that was registered 2012 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLEURO-TOMAT BVBA, company assigned to the tax number BE01644897460. The company FLEURO-TOMAT BVBA is located at the address: Bisschoppenhoflaan 565 2100 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 370,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 175,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Profile is High quality and special pastas.. Industry category is Food & Related products. Products created in FLEURO-TOMAT BVBA were not found.
The main activity of FLEURO-TOMAT BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEURO-TOMAT BVBA is not available. You also can look at reviews of FLEURO-TOMAT BVBA, open positions, location of FLEURO-TOMAT BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEURO-TOMAT BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEURO-TOMAT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEURO-TOMAT BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEURO-TOMAT BVBA, employees, financial statistics.