JEUGDHUIS 'T SALUUTJE

Contactgegevens JEUGDHUIS 'T SALUUTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS 'T SALUUTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS 'T SALUUTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIEDERIKSTRAAT 7; 9960; ASSENEDE, België

Telefoon (phone): 93447600 (+32-93447600) 93447600 (+32-93447600)

Fax (fax): +32 (53) 696-84-58 +32 (53) 696-84-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS 'T SALUUTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS 'T SALUUTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS 'T SALUUTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS 'T SALUUTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS 'T SALUUTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS 'T SALUUTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS 'T SALUUTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS 'T SALUUTJE
Products information JEUGDHUIS 'T SALUUTJE

BTW identificatienummer (tax): BE03367553710
Ondernemingsnummer: 6862030029
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 379,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in JEUGDHUIS 'T SALUUTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS 'T SALUUTJE
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS 'T SALUUTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS 'T SALUUTJE
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS 'T SALUUTJE

232502. Mannen en jongens jurkbroek en korte broek | Men's and boys' dress slacks and shorts
654199. Titel abstracte kantoren, nec | Title abstract offices, nec
801104. Psychiaters en psychoanalytici | Psychiatrists and psychoanalysts
26310500. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
28959902. Oven zwart | Furnace black
79480204. Horse race track operatie | Horse race track operation
96219901. Bureau van openbare wegen | Bureau of public roads

Werken bij JEUGDHUIS 'T SALUUTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS 'T SALUUTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS 'T SALUUTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS 'T SALUUTJE. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker (Dienst na verkoop) (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant actief in de ventilatie-, cv- en warmwaterapparatuur en duurzame klimaatsystemen, zijn wij op zoek naar een technieker ter ondersteuning voor de dienst na verkoop. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen. Je stelt de nodige rapporten op. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten. Tevens zorg je voor elektrische aansluitingen. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de werf ter plaatse.

 • Monteur Trekhaken (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Waregem zijn wij op zoek naar een monteur voor de trekhaken. Je gaat helpen met het monteren van de trekhaken aan verschillende soorten voertuigen, alsook het aansluiten van elektronica. Uitleg verstrekken aan kanten in verband met montage behoort ook tot je takenpakket. Daarnaast spring je tijdens het laagseizoen bij in verschillend posten in productie. Zie je jezelf passen binnen dit profiel? Bel naar Konvert Interim Waregem op het nummer: 056/60.33.03 of mail je meest recente CV door naar [email protected]

 • Servicetechnieker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend bedrijf met specialisatie in sectionale poorten zijn wij op zoek naar een servicetechnieker. Ben jij graag op de baan? Heb je technisch inzicht? Is het oplossen van storingen een uitdaging voor jou? Solliciteer dan nu! Als servicetechnieker zal je instaan voor: Onderhoud aan sectionale poorten Herstellen van sectionale poorten Oplossen van storingen op elektrisch, mechanisch en elektronisch vlak

 • Heftruckbestuurder V/L (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Antwerpen zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder.

 • HUISHOUDHULP GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Geel en Mol zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

  Regio: Regio Diksmuide

  Bedrijf: Diensten aan Huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

 • Studentenjobs directiechauffeur (OVERMERE)

  Regio: OVERMERE

  Bedrijf: STUDENT DRIVE SERVICE

  Type: Studentenjob

  Je brengt de klant naar zijn afspraken met diens wagen. Je verzorgt de planning van de verplaatsing. Je staat in voor het onderhoud van de wagen, incusief reinigen. Je staat in voor logistieke taken, b.v. ophalen van dringende briefwisseling.

 • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

 • MAGAZIJNMEDEWERKER met veel administratieve & telefonische taken te Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: CELEKO

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte magazijnmedewerker die graag administratief werk wil verrichten! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je gaat ingezet worden in het magazijn. Je gaat als hoofdtaak de buitendienst ondersteunen. Je takenpakket bestaat uit: - telefonische dienstverlening ( beantwoorden vragen klanten, vragen vertegenwoordigers, ...) - bestellingen/leveringen plaatsen & opvolgen - stockbeheer - er moet NIET gewerkt worden met heftruck of transpalet ACHTERGROND AUTOMOTIVE ( onderdelen) is super belangrijk omdat je deze kennis dagdagelijks nodig hebt om je job kwalitatief goed uit te kunnen voeren!

 • DOCENTEN ENGELS (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FULL MARKS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Engels aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

 • (pediatrisch) kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: DIETER COUNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een zelfstandig (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren geleden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pediatrisch kinesitherapeute.

 • Security Reception Officer M/V - Diegem - Voltijds of deeltijds - Werfreserve (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een host die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk voor allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS 'T SALUUTJE in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS 'T SALUUTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS 'T SALUUTJE. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS 'T SALUUTJE. JEUGDHUIS 'T SALUUTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS 'T SALUUTJE. Leave a respond for JEUGDHUIS 'T SALUUTJE. JEUGDHUIS 'T SALUUTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS 'T SALUUTJE op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS 'T SALUUTJE
Location of JEUGDHUIS 'T SALUUTJE on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS 'T SALUUTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS 'T SALUUTJE JEUGDHUIS 'T SALUUTJE: GARAGE PIPELERS | JEAN-JACQUES GOOSSENS | FRANS DE CONINCK | BUREAU VAN RHODE H. | Cap Gemini Ernst & Young

Other related companies as JEUGDHUIS 'T SALUUTJE: GARAGE PIPELERS | JEAN-JACQUES GOOSSENS | FRANS DE CONINCK | BUREAU VAN RHODE H. | Cap Gemini Ernst & Young

JEUGDHUIS 'T SALUUTJE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS 'T SALUUTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03367553710. Het bedrijf JEUGDHUIS 'T SALUUTJE bevindt zich op het adres: DIEDERIKSTRAAT 7; 9960; ASSENEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 379,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS 'T SALUUTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS 'T SALUUTJE is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS 'T SALUUTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS 'T SALUUTJE, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS 'T SALUUTJE op de kaart.

JEUGDHUIS 'T SALUUTJE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS 'T SALUUTJE, company assigned to the tax number BE03367553710. The company JEUGDHUIS 'T SALUUTJE is located at the address: DIEDERIKSTRAAT 7; 9960; ASSENEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 379,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS 'T SALUUTJE were not found.
The main activity of JEUGDHUIS 'T SALUUTJE is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS 'T SALUUTJE is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS 'T SALUUTJE, open positions, location of JEUGDHUIS 'T SALUUTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS 'T SALUUTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS 'T SALUUTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS 'T SALUUTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS 'T SALUUTJE, employees, financial statistics.