JEUGDHUIS 'T RESSORKEN

Contactgegevens JEUGDHUIS 'T RESSORKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS 'T RESSORKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS 'T RESSORKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIERPUT 17; 1730; ASSE, België

Telefoon (phone): 24532272 (+32-24532272) 24532272 (+32-24532272)

Fax (fax): +32 (63) 281-65-51 +32 (63) 281-65-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS 'T RESSORKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS 'T RESSORKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS 'T RESSORKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS 'T RESSORKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS 'T RESSORKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS 'T RESSORKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS 'T RESSORKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS 'T RESSORKEN
Products information JEUGDHUIS 'T RESSORKEN

BTW identificatienummer (tax): BE05409637451
Ondernemingsnummer: 7870300292
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 195,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in JEUGDHUIS 'T RESSORKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS 'T RESSORKEN
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS 'T RESSORKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS 'T RESSORKEN
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS 'T RESSORKEN

232500. Broek en broek van mannen en jongens | Men's and boy's trousers and slacks
306904. Luchtgesteunde rubberen structuren | Air-supported rubber structures
28190911. Lithiumverbindingen, anorganisch | Lithium compounds, inorganic
28249914. Sojabonenvezels | Soybean fibers
36130101. Circuit breakers, lucht | Circuit breakers, air
50210205. Tafels, af en toe | Tables, occasional
50630203. Stroomonderbrekers | Circuit breakers
56119901. Kledingaccessoires: mannen en jongens ' | Clothing accessories: men's and boys'

Werken bij JEUGDHUIS 'T RESSORKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS 'T RESSORKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS 'T RESSORKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS 'T RESSORKEN. Looking for open vacancies in other companies

 • CARROSSIER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Mechelen zijn we opzoek naar een carrossier met ervaring. 

 • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: DC LIMO

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Maldegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Ervaren huishoudhulp met dienstencheques voor 1 gezin (20u) Regio Zonhoven(m/v) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Actief NV

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse huishoudhulp om vast in dienst te treden. Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woning in Zonhoven d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen, strijken,.... Je zal 20u per week in hetzelfde gezin werken van maandag tot en met vrijdag.

 • Stagiair HR Consultant voor werving en selectie van bedienden (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

  Type: Studentenjob

  Synergie Careers, divisie van Synergie Interim, legt de focus op het screenen van bedienden en kaderleden. Momenteel staat onze afdeling Aalst/Dendermonde open voor het begeleiden van een stagiair(e). Jouw takenpakket zal bestaan uit de volgende zaken: Zoeken naar kwalitatieve kandidaten op de jobsites Telefonisch screenen van kandidaten Bijwonen van interviews op kantoor met (op langere termijn) eventueel zelfstandig interviewen Administratieve verwerking van dossiers van kandidaten Afname en interpretatie van testen Posten van vacatures op de verschillende jobsites ....

 • student mecanicien (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studente job op zaterdag ? Je werkt als mecancien voor de vrachtwagens . Je stelt de juste diagnose en kan zelfstandig herstellingen uitvoeren van vrachtwagens of camionetten . Je voert het klein - en groot onderhoud en je onderhoudt ook jouw werkplaats

 • JOBSTUDENTEN HERFSTVAKANTIE - Polyvalent Medewerker Wasserij te Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: START PEOPLE AALST

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

 • Jobstudent Orderverzameling (zaterdagwerk) (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: HGC - HANOS ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een jobstudent afdeling Orderverzameling voor zaterdag. In deze functie draag je zorg voor het correct verzamelen van klantorders. Je controleert de goederen op juistheid, houdbaarheidsdatum en beschadigingen. Goederen die niet aan de gestelde eisen voldoen, worden gemeld. Je zet de goederen klaar voor verzending en je helpt bij het lossen van de goederen van een binnengekomen vracht.

 • 25 Studenten animator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: t-interim Herentals

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

 • Tandartsassistent(e) Landuyt BVBA (WESTENDE)

  Regio: WESTENDE

  Bedrijf: DENTCONNECT

  Type: Vaste Job

  Voor de uitbreiding van onze tandartsenpraktijk, zijn wij op zoek naar tandartsassistent(e)/stoelassistent(e). Voor het samenwerken binnen ons team vragen wij een diploma als tandartsassistent(e) of dat je reeds de nodige ervaring als tandartsassistent(e) hebt opgedaan. De medisch-technische elementen ontsmetten, identificeren, verpakken (afdrukken, ...) De tandarts assisteren tijdens de ingreep (aangeven van de instrumenten, ...) Het medisch-administratieve dossier aanmaken of aanvullen De personen met mondzorgbehoefte sensibiliseren en adviseren over mond-, tandhygiëne en het onderhoud van tandprothesen De afspraken plannen volgens de noden van de persoon met mondzorgbehoefte, het soort interventie, de hoogdringendheid en de arts informeren Het materiaal, de producten voorbereiden volgens de aanwijzingen van de arts en de aard van de interventie Opruimen en schoonmaken van werkruimte, materiaal en producten na een consultatie Benodigdheden voor radiologie voorbereiden en radiologische opnames ontwikkelen

 • "SLIMME" BIJLESLERAREN (regio Leuven/VLAAMS-BRABANT) (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: L2018.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS 'T RESSORKEN in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS 'T RESSORKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS 'T RESSORKEN. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS 'T RESSORKEN. JEUGDHUIS 'T RESSORKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS 'T RESSORKEN. Leave a respond for JEUGDHUIS 'T RESSORKEN. JEUGDHUIS 'T RESSORKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS 'T RESSORKEN op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS 'T RESSORKEN
Location of JEUGDHUIS 'T RESSORKEN on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS 'T RESSORKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS 'T RESSORKEN JEUGDHUIS 'T RESSORKEN: BLOKKER | Rattlerow Seghers NV | Dams W | PHOTOSERVICE MARIMAN | RENE BIELAER

Other related companies as JEUGDHUIS 'T RESSORKEN: BLOKKER | Rattlerow Seghers NV | Dams W | PHOTOSERVICE MARIMAN | RENE BIELAER

JEUGDHUIS 'T RESSORKEN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS 'T RESSORKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409637451. Het bedrijf JEUGDHUIS 'T RESSORKEN bevindt zich op het adres: LIERPUT 17; 1730; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 195,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS 'T RESSORKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS 'T RESSORKEN is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS 'T RESSORKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS 'T RESSORKEN, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS 'T RESSORKEN op de kaart.

JEUGDHUIS 'T RESSORKEN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS 'T RESSORKEN, company assigned to the tax number BE05409637451. The company JEUGDHUIS 'T RESSORKEN is located at the address: LIERPUT 17; 1730; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 195,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS 'T RESSORKEN were not found.
The main activity of JEUGDHUIS 'T RESSORKEN is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS 'T RESSORKEN is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS 'T RESSORKEN, open positions, location of JEUGDHUIS 'T RESSORKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS 'T RESSORKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS 'T RESSORKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS 'T RESSORKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS 'T RESSORKEN, employees, financial statistics.