JEUGDHUIS 'T HUSKE

Contactgegevens JEUGDHUIS 'T HUSKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS 'T HUSKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS 'T HUSKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KWEKERIJSTRAAT 92; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32350220 32350220

Fax (fax): +32 (69) 231-26-80 +32 (69) 231-26-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS 'T HUSKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS 'T HUSKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS 'T HUSKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS 'T HUSKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS 'T HUSKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS 'T HUSKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS 'T HUSKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS 'T HUSKE
Products information JEUGDHUIS 'T HUSKE

BTW identificatienummer (tax): BE02290344238
Ondernemingsnummer: 1141998291
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 864,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in JEUGDHUIS 'T HUSKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS 'T HUSKE
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS 'T HUSKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS 'T HUSKE
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS 'T HUSKE

232601. Uniformen voor werk | Work uniforms
804200. Kantoren en klinieken van optometristen | Offices and clinics of optometrists
32720609. Drukpijp, gewapend beton | Pressure pipe, reinforced concrete
36430103. Lampen en stopcontacten (elektrische bedradingstoestellen) | Lamp sockets and receptacles (electric wiring devices)
38270109. Vergrootinstrumenten, nec, optisch | Magnifying instruments, nec, optical

Werken bij JEUGDHUIS 'T HUSKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS 'T HUSKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS 'T HUSKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS 'T HUSKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Assemblagemedewerker op verplaatsing (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als assemblagemedewerker voor onze klant ga je mee op verplaatsing voor het monteren en installeren van stoelen in theaters, bioscoopzalen, voetbalstadions, ...

 • Poetshulp (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: STEAM TEAM

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetshulp met dienstencheques, werken in regio Duffel Strijken is een pluspunt

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wichelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

 • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken

 • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Studentenjob

  Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag. Vrij te kiezen of je elke dag wilt werken, of 2 dagen of maar 1 dag. We zoeken wel studenten die dit wekelijks (of zoveel mogelijk) kunnen doen.

 • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Kuurne (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  JACK & JONES KUURNE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

  Type: Studentenjob

  GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

 • PRODUCTIEPLANNER BOUWSECTOR (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Vaste Job

  Als PRODUCTIEPLANNER ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PLANNER (m/v).   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 56 50 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

 • Medior Java Developer (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: ABC Groep

  Type: Vaste Job

  Weet je wat een ThreadLocal klasse is en waarvoor het wordt gebruikt? Of wat een Java Classloader is en waarvoor het dient? Als Medior Java developer zou je die begrippen moeten kennen. Naast deze begrippen verwachten we van een medior Java developer ook dat hij zicht verdiept in de meest gangbare frameworks (EJB, Maven, Hibernate..etc. ) Daarnaast verwachten we van een medior ook de volgende zaken: Meedenken met de senior consultants over nieuwe technologieën Actief meedenken met de klant om nieuwe opportuniteiten te spotten Meehelpen met het organiseren van technische sessies en workshops Juniors meehelpen en eventueel coachen Je krijgt bij ons al vrij vroeg redelijk wat verantwoordelijkheid en zal snel doorgroeien als je dat zelf ook wil.  Bij ABC-groep is bovendien het groepsgevoel heel belangrijk. Als consultant kan je soms het gevoel hebben dat je wat ver zit van de andere collega's. We proberen door een goeie wekelijkse coachmeeting of gesprek het groepsgevoel toch wat aan te wakkeren. bovendien hebben we regelmatig technische sessie en leuke activiteiten. Als consultant ben je niet alleen, maar met een heel team. 

 • Computer Recruitment Services - WebSphere Application Server Administrator (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Nk383 WebSphere application server administrator (Distributed Middleware & Framework): Banking, Brussels     Background     The division strongly adheres to the corporate mission and business goals of the organisation. It follows that the mission of our division is: Ensure the availability of the production environment - failure is not an option Understand and reduce the total cost of ownership of information technology Ensure that an appropriate enterprise wide architecture exists to support the current and future needs of the business Establish testing services and processes to help improve system quality and time to market Help ensure that the right skills are available at the right place at the right time.   Division   The Middleware & Frameworks Group within the bank engineers (i.e. designs and develops), supports, and operates the communication and data management software tools and infrastructures. These enable integrating business applications with operating systems in a standardized way and whatever the Hardware platform (Windows, Unix, Linux, Mainframe, and Tandem) while enforcing "ities" (security, availability, operability, manageability, reliability, scalability, portability requirements). The group works in a Lean environment.      Role   Java application servers infrastructure design, automation, deployment, administration and support with a general expertise on Web technologies.     Main activities   Work within the "Java Application Integration Services" team, with the objective to maintain and guarantee at group level the technical evolution regarding As and Internet platforms infrastructure. This includes the following: Technical analyses and application design. Performance analysis and capacity planning Realise and document changes, evolutions Software installation, maintenance and infrastructure tuning Software Release management Technical environments administration Deployment & supervision tools scripting 2nd & 3thrd level of support for production incidents Watch duty role for production support Ensure compliance with security guidelines (Technical Security Standards) Security Vulnerability Management   Profile Necessary technical skills: Implementation and administration of Internet infrastructures Integration of the IBM WebSphere Application Server version 8.5.5 & 9.0.0 products on Linux platform (WAS server, IHS Web server and Apache based Reverse proxy server). Knowledge in AIX HACMP, Linux Pace Maker, Security (OpenSSL and certificate management), Network DMZ and deployment method  Required experience: WebSphere Application Server, JBoss EAP, Tomcat RSA Web Authentication agent for Apache Bash scripting and Ansible framework knowledge  Assets: Ansible Tower IBM WAS Certification Experience with Oracle Web Logic, Magic Software Personal Qualities: Good team spirit, ability to work together with different teams located in different EU sites Working experience in international organizations Flexibility and availability to participate on watch duty role (1 week out of 4); Willing to learn new tools and to share the experience This position is for starting... ...

 • Winkelmedewerker slagerij (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: KLASSESLAGER VAN BUNDER

  Type: Flexijob

  Als winkelmedewerker zal je instaan voor de volgende taken: winkel voorbereiden voor de opening (bv. salades in potjes scheppen, de toonbank aanvullen en ordenen,... ) klanten verwelkomen bestellingen opnemen kassa bedienen winkel proper houden (bv. toonbank kuisen, vloer vegen, dweilen, ...) Daarnaast is het ook mogelijk dat je af en toe meehelpt met het verzorgen van de catering op locatie bij klanten.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS 'T HUSKE in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS 'T HUSKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS 'T HUSKE. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS 'T HUSKE. JEUGDHUIS 'T HUSKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS 'T HUSKE. Leave a respond for JEUGDHUIS 'T HUSKE. JEUGDHUIS 'T HUSKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS 'T HUSKE op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS 'T HUSKE
Location of JEUGDHUIS 'T HUSKE on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS 'T HUSKE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS 'T HUSKE JEUGDHUIS 'T HUSKE: Combi 2000 | ALAIN SCHAMPS | Vanden Branden J | DIDIER LEVEQUE | Aiguillettes

Other related companies as JEUGDHUIS 'T HUSKE: Combi 2000 | ALAIN SCHAMPS | Vanden Branden J | DIDIER LEVEQUE | Aiguillettes

JEUGDHUIS 'T HUSKE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS 'T HUSKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02290344238. Het bedrijf JEUGDHUIS 'T HUSKE bevindt zich op het adres: KWEKERIJSTRAAT 92; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 864,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS 'T HUSKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS 'T HUSKE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS 'T HUSKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS 'T HUSKE, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS 'T HUSKE op de kaart.

JEUGDHUIS 'T HUSKE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS 'T HUSKE, company assigned to the tax number BE02290344238. The company JEUGDHUIS 'T HUSKE is located at the address: KWEKERIJSTRAAT 92; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 864,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS 'T HUSKE were not found.
The main activity of JEUGDHUIS 'T HUSKE is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS 'T HUSKE is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS 'T HUSKE, open positions, location of JEUGDHUIS 'T HUSKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS 'T HUSKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS 'T HUSKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS 'T HUSKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS 'T HUSKE, employees, financial statistics.