JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN
Private companiesTransportation by Air • JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN

Contactgegevens JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGSTRAAT 2; 1730; ASSE, België

Telefoon (phone): 24531970 (+32-24531970) 24531970 (+32-24531970)

Fax (fax): +32 (50) 765-21-58 +32 (50) 765-21-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN
Products information JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN

BTW identificatienummer (tax): BE02787475585
Ondernemingsnummer: 6774139404
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN

5144. Pluimvee en pluimvee producten | Poultry and poultry products
24269904. Parketvloer, hardhout | Parquet flooring, hardwood
35320205. Concentratie machines (metallurgische of mijnbouw) | Concentration machinery (metallurgical or mining)
50210300. Bedden en beddengoed | Beds and bedding
51390000. Schoeisel | Footwear

Werken bij JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Waveplanner I Dagdienst of ploegen I Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Synergie Boom Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, die gespecialiseerd is in de distributie van voedingsmiddelen aan o.a. supermarktketens en groothandels, is momenteel op zoek naar een waveplanner voor hun afdeling Operations. Deze afdeling staat in voor de afhandeling van de gehele logistieke operatie binnen de warehouses. Je bent als waveplanner verantwoordelijk voor: Het plannen van de interne logistiek, het indelen van mensen en middelen op locaties in het operationele proces, het signaleren van onder- of overbezetting (+ melden aan leidinggevende). Nagaan of de operationele planning gerealiseerd wordt: hierbij eventueel oplossingen zoeken bij operationele problemen, planningen aanpassen, rapporteren aan leidinggegvende, adequate overdracht van belangrijke informatie garanderen bij ploegwissel. Mogelijke verbeteringen in de procesvoering signaleren, verbetervoorstellen doen en nagaan of procesverbeteringen het gewenste effect hebben. Coördinatie van dagelijkse werkzaamheden en fungeren als eerste aanspreekpunt voor de medewerkers. Erop toezien dat de wettelijke- en bedrijfsverplichtingen nageleefd worden.

 • Vrachtwagenchauffeur CE ( M/V) (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jou job bestaat uit het vervoeren van stukgoederen op paletten alsook andere gepaletiseerde materialen zoals RVS en aluminium in alle vormen en maten.

 • Operator 2 ploegen (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een nieuwe job als arbeider in 2 ploegen? Zou een job als operator wel iets voor jou kunnen zijn? Voor onze klant in Heule zoeken wij maar liefst 4 operatoren om eind augustus op te starten. Wat houdt je job in? Je zal verschillende glasbewerkingsmachines moeten bedienen (hiermee zal je snijden, slijpen of printen Je krijgt een werkbon aan de hand van welke je jouw klantenorder afwerkt Je voert een kwaliteitscontrole uit van de gemaakte stukken

 • Magazijnier- polyvalent medewerker (m/v) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil je werken in een aangenaam bedrijf? Dit metaalverwerkend bedrijf te Deinze is op zoek naar een geschikte magazijnier om hun team te vervolledigen. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: -dagelijkse beheer van de inkomende en uitgaande materialen -in ontvangst nemen van de dagelijkse leveringen -beheer van het werfmaterieel

 • Huishoudhulp Bree (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: PUUUR BREE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp in Lovendegem (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom gauw bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Jobstudent verzorgende regio Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

  Type: Studentenjob

  Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

 • Gemotiveerde arbeider voor kwaliteitscontrole en inpak / vaste nacht (RUMBEKE)

  Regio: RUMBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor een glasbedrijf in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar een arbeider die instaat voor de kwaliteitscontrole en de inpak voor de vaste nacht.. Je staat in voor de controle van ruiten op krassen, barsten e.d. Wij zoeken mensen met productie-ervaring en een stabiel werkverleden. Er is onmiddellijke opstart voorzien.

 • Rupskraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF

  Type: Vaste Job

  Momenteel zijn wij op zoek naar een rupskraanmachinist met ervaring.

 • Keukenadviseur (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: STEVENS MEUBEL

  Type: Vaste Job

  Advies, verkoop en opmetingen ter plaatse bij de klant. Opvolging van de dossiers.

 • Relatietherapeut / Seksuoloog GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: 2 DEVELOP U

  Type: Zelfstandige activiteit

  2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een seksuoloog/relatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Psychotherapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN. JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN. Leave a respond for JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN. JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN
Location of JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN: GARAGE D'HOOGTE | Saf Oerlikon | Anthierens A | ORCUS | Sportif

Other related companies as JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN: GARAGE D'HOOGTE | Saf Oerlikon | Anthierens A | ORCUS | Sportif

JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02787475585. Het bedrijf JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN bevindt zich op het adres: BERGSTRAAT 2; 1730; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN op de kaart.

JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN, company assigned to the tax number BE02787475585. The company JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN is located at the address: BERGSTRAAT 2; 1730; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN were not found.
The main activity of JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN, open positions, location of JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS 'T BRONNEKEN, employees, financial statistics.