JEUGDHUIS 'T ARSENAAL

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • JEUGDHUIS 'T ARSENAAL
Private companiesTextile Mill Products • JEUGDHUIS 'T ARSENAAL

Contactgegevens JEUGDHUIS 'T ARSENAAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS 'T ARSENAAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS 'T ARSENAAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BARON J. DE BETHUNESTR. 18; 8510; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56205005 (+32-56205005) 56205005 (+32-56205005)

Fax (fax): +32 (12) 206-66-11 +32 (12) 206-66-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS 'T ARSENAAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS 'T ARSENAAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS 'T ARSENAAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS 'T ARSENAAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS 'T ARSENAAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS 'T ARSENAAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS 'T ARSENAAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS 'T ARSENAAL
Products information JEUGDHUIS 'T ARSENAAL

BTW identificatienummer (tax): BE04751831054
Ondernemingsnummer: 3799041748
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 571,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in JEUGDHUIS 'T ARSENAAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS 'T ARSENAAL
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS 'T ARSENAAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS 'T ARSENAAL
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS 'T ARSENAAL

2431. Millwork | Millwork
3086. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
221106. Tapijtwerk, tapijtwerk en wandbekleding: katoen | Upholstery, tapestry and wall coverings: cotton
501204. Gemotoriseerde cycli | Motorized cycles
922904. Openbare orde en veiligheid, niveau van overheid | Public order and safety, level of government
23319902. Shirts, dames en junioren: gemaakt van aangekochte materialen | Shirts, women's and juniors': made from purchased materials
27910104. Typografische samenstelling, voor de drukkerij | Typographic composition, for the printing trade
59490204. Patronen: naaien, breien en naaldwerk | Patterns: sewing, knitting and needlework
79990502. Verhuur bromfietsen | Moped rental

Werken bij JEUGDHUIS 'T ARSENAAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS 'T ARSENAAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS 'T ARSENAAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS 'T ARSENAAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur magazijn (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor: - Het monteren van tractiebatterijen. - Het aanbrengen van buisjes om zuur van de ene naar de andere batterij over te brengen.

 • Storingstechnieker Convience Food (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker Convenience Food. Je takenpakket bestaat uit: - Het oplossen van technische storingen aan productiemachines en installaties, zowel eletrisch al mechanisch; - Het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken; - Je biedt productieondersteuning in de breedste zin van het woord; - Je formuleert verbetervoorstellen op bais van je ervaringen; - Je rapporteert wijzigingen volgens de geldende procedures.

 • Magazijnier (m/v) - Wycor (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wat doe je? Als magazijnier met een passie voor hout ontvang je de goederen en inspecteer je ze grondig. Wanneer deze perfect in orde zijn registreer je ze in het interne systeem. Om voor voldoende afwisseling te zorgen in je dag heb ook nog volgende taken: - stockbeheer - orderpicking - belevering naar de productie

 • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

  Regio: Regio Diksmuide

  Bedrijf: Diensten aan Huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

 • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

 • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

 • KEY ACCOUNT HUNTER (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Hays Brugge

  Type: Vaste Job

  Commerciële ervaring Interieur en totaalinrichting Technisch inzicht Zin in een uitdagende en afwisselende functie als Key Account Hunter bij Phaz, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in ramen&deuren? Contacteer Hays! PHAZ is een solide familiale onderneming met hoofdzetel in Roeselare en een 2de vestiging in Gent. Met passie voor architecturale eenheid creëren zij op een duurzame manier een gezonde en comfortabele woon-en werkomgeving. Zij commercialiseren en installeren alle producten in en rond een raamopening ( ramen & deuren, zonwering & terrasoverkappingen, raamdecoratie, rolluiken & poorten). Als account manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande klantenportefeuille en het voeren van actieve prospectie bij nieuwe klanten. Jouw opdracht betreft het contacteren van nieuwe potentiële partners, het verlenen van informatie en advies, het opbouwen en onderhouden van een lange termijnrelatie met de klant, de offerteopmaak en de klant overtuigen van onze concepten en producten. Bij specifieke projecten zal je zelf ter plaatste de opmeting verrichten.

 • Elektricien (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Elektricien Voor onze klant te Lichtaart zijn we op zoek naar een elektricien gebouwen

 • Industrieël & Algemeen elektriciteitswerken (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ERTECH

  Type: Vaste Job

  Industrieel Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) - Deze personen moeten het kennis en vaardigheid hebben als industriele elektricien en als leidinggevende. - Dit houdt in dat ze zelfstandig werken kunnen uitvoeren en het personeel kunnen begeleiden. - We zoeken ook industriele elektriciens die mee willen werken en het kennis hebben van het vak die ze moeten uitvoeren. - Het in bezit hebben van VCA attest en hoogwerkersbrevet is natuurlijk een pluspunt maar deze kan besproken worden indien u het niet heeft. - Voor meer info mag je bellen en uw cv gegevens doorsturen. Algemeen Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) Wij zijn op zoek naar elektriekers die het kennis hebben van algemeen residentieel elektriciteitswerken. Deze houd in dat hij het kennis heeft over het installatie die voorkomen in winkels, shoppingcenters, kantoren, ondergrondse parkingen en dergelijke.

 • Service Ingenieur Solar (m/v) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een marktleider in de hernieuwbare energie, zoekt JLE-Solutions naar een Service Ingenieur : Service Ingenieur Solar(m/v) Antwerpen of Waals-Brabant Jobbeschrijving Je werkt aan de monitoring en onderhoud van bestaande industriële solar installaties binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je bent in eerste lijn het aanspreekpunt voor de meer complexere zaken die zich aandienen binnen de service afdeling. Dit kan o.a. gaan over specifieke problemen met bepaalde omvormers of panelen die sterk degraderen

 • Thuisverpleegkundige (Leuven) - freelance (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een thuiszorgorganisatie in Leuven zoeken we verpleegkundigen die willen bijwerken op hun vrije dagen. De opmaak van je uurrooster gebeurt in samenspraak met jou. Belangrijk is wel dat je op vaste weekdagen beschikbaar bent en minstens twee shiften per week kan werken. De vroegdienst loopt van 7u tot 11u, de laatdienst soms van 14u tot 18u maar meestal van 18u tot 22u. Heb jij een hart voor de thuiszorg en kan je je voor een aantal maanden engageren? Neem dan zeker contact met ons op!

 • Administratief medewerker (M/V) voor de Provinciale Raad Antwerpen - wervingsreserve (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ORDE VAN ARCHITEKTEN VD PROV. ANTWE

  Type: Werfreserve

  Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad van Antwerpen. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel).

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS 'T ARSENAAL in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS 'T ARSENAAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS 'T ARSENAAL. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS 'T ARSENAAL. JEUGDHUIS 'T ARSENAAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS 'T ARSENAAL. Leave a respond for JEUGDHUIS 'T ARSENAAL. JEUGDHUIS 'T ARSENAAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS 'T ARSENAAL op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS 'T ARSENAAL
Location of JEUGDHUIS 'T ARSENAAL on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS 'T ARSENAAL

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS 'T ARSENAAL JEUGDHUIS 'T ARSENAAL: Manège du Bois Madame ASBL | MONSIEUR ANDRE | PAULUS SLABBERS | ERIK SPRANGERS | NEWCOM

Other related companies as JEUGDHUIS 'T ARSENAAL: Manège du Bois Madame ASBL | MONSIEUR ANDRE | PAULUS SLABBERS | ERIK SPRANGERS | NEWCOM

JEUGDHUIS 'T ARSENAAL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS 'T ARSENAAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04751831054. Het bedrijf JEUGDHUIS 'T ARSENAAL bevindt zich op het adres: BARON J. DE BETHUNESTR. 18; 8510; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 571,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS 'T ARSENAAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS 'T ARSENAAL is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS 'T ARSENAAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS 'T ARSENAAL, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS 'T ARSENAAL op de kaart.

JEUGDHUIS 'T ARSENAAL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS 'T ARSENAAL, company assigned to the tax number BE04751831054. The company JEUGDHUIS 'T ARSENAAL is located at the address: BARON J. DE BETHUNESTR. 18; 8510; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 571,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS 'T ARSENAAL were not found.
The main activity of JEUGDHUIS 'T ARSENAAL is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS 'T ARSENAAL is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS 'T ARSENAAL, open positions, location of JEUGDHUIS 'T ARSENAAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS 'T ARSENAAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS 'T ARSENAAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS 'T ARSENAAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS 'T ARSENAAL, employees, financial statistics.