JEUGDHERBERG DE MAAT

Contactgegevens JEUGDHERBERG DE MAAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHERBERG DE MAAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHERBERG DE MAAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE MAAT 4; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14816018 (+32-14816018) 14816018 (+32-14816018)

Fax (fax): +32 (50) 711-14-13 +32 (50) 711-14-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHERBERG DE MAAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHERBERG DE MAAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHERBERG DE MAAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHERBERG DE MAAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHERBERG DE MAAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHERBERG DE MAAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHERBERG DE MAAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHERBERG DE MAAT
Products information JEUGDHERBERG DE MAAT

BTW identificatienummer (tax): BE06448394775
Ondernemingsnummer: 9425415039
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in JEUGDHERBERG DE MAAT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHERBERG DE MAAT
(Get full report from official database of BE for JEUGDHERBERG DE MAAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHERBERG DE MAAT
Addition kinds of activities for JEUGDHERBERG DE MAAT

32610000. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
37140106. Krukassen assemblage, motorvoertuig | Crankshaft assemblies, motor vehicle
38239900. Process controle instrumenten, nec | Process control instruments, nec
38429905. Colostomie apparaten | Colostomy appliances
54510000. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores

Werken bij JEUGDHERBERG DE MAAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHERBERG DE MAAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHERBERG DE MAAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHERBERG DE MAAT. Looking for open vacancies in other companies

 • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Erpe-Mere (38u) (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

  Regio: GALMAARDEN

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lubbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

 • Jobstudent (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Go4Jobs Geel

  Type: Studentenjob

  Jouw takenpakket bestaat uit: - Winkel klaarzetten - Zorgen dat de winkel voldoet aan de hygiënische normen - De verkoop van de dagverse producten - Correct afrekenen en kassa beheren Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

 • Afdelingschef Verse Voeding (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Talentus

  Type: Vaste Job

  Je hebt een passie voor food en horeca en bent een specialist op het gebied van groenten en fruit, vlees of verse vis. Dankzij je uitgebreide kennis en sterke commerciële vaardigheden functioneer je als een echte partner voor onze klanten. Je adviseert hen over onze kwaliteitsproducten en bouwt mee aan het succes van hun zaak.

 • Leerkracht Engels (KERMT)

  Regio: KERMT

  Bedrijf: ENGLISH TODAY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent zelfstandig of in bijberoep. Je beschikt over een leraardiploma of je bent een native English speaker.

 • Verpleegkundige WZC regio Jette (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

 • Klinisch psycholoog/orthopedagoog - psychotherapeut volwassenen (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Psylodie

  Type: Zelfstandige activiteit

  Psylodie is een multidisciplinaire groepspraktijk voor psychologie-psychotherapie en diëtiek in Wetteren. In de praktijk werken momenteel een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor kinderen en jongeren, een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen en een diëtiste. Om ons team uit te breiden en de druk op de wachtlijst weg te nemen, zijn we momenteel op zoek naar een bijkomende psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen, die een psychotherapie-opleiding afgerond heeft of nog in opleiding is. We zijn met sterke voorkeur op zoek naar iemand die naast individuele therapie ook relatietherapie en gezinsgesprekken kan opnemen. In ons team vinden we het belangrijk om cliënten écht te leren kennen, ons aanbod af te stemmen op de cliënt en individueel te werk te gaan met therapieplannen op maat. Op de teamvergaderingen is er mogelijkheid tot samen nadenken hoe we de cliënt het beste kunnen helpen en intervisie. Veiligheid, vertrouwen en constructieve samenwerking staan voor ons centraal. We zijn op zoek naar een collega die zich in dezelfde waarden kan terugvinden. De praktijk bestaat uit modern ingerichte lokalen, afgestemd op de discipline die er gebruik van maakt. Er is verder een toiletruimte, wachtruimte en bergruimte voorzien. De praktijk ligt dicht bij het centrum en het station van Wetteren. Er is parking in de straat. Om al wat in voeling te komen met waar wij als praktijk voor willen staan, kan je een kijkje nemen op onze website www.psylodie.be

 • Keukenhulp (flexijob) (m/v) (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Flexijob

  Voor een gezellig eetcafé in de regio St Truiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp (m/v). Je helpt de kok mee met de voorbereiding van verschillende gerechten (pasta's, slaatjes, tapas,...). Soms help je mee met het rondbrengen van leveringen.

 • Hulp voor broodjes- en saladebar (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: BITE AND RIDE

  Type: Flexijob

  Wij vernieuwden onze shop van ons TOTAL-benzinestation. We zijn gestart met een gezellige eethoek voor slaatjes en broodjes onder de naam Bite and Ride. We zoeken mensen die via een flexijob een paar uur in de week willen meehelpen in de broodjeszaak. Liefst op een maandag-, woensdag- of vrijdagvoormiddag telkens van 9:00 tot 14:00.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHERBERG DE MAAT in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHERBERG DE MAAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHERBERG DE MAAT. Laat een reactie achter voor JEUGDHERBERG DE MAAT. JEUGDHERBERG DE MAAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHERBERG DE MAAT. Leave a respond for JEUGDHERBERG DE MAAT. JEUGDHERBERG DE MAAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHERBERG DE MAAT op de google maps. Adres en contacten JEUGDHERBERG DE MAAT
Location of JEUGDHERBERG DE MAAT on the google maps. Address and contacts of JEUGDHERBERG DE MAAT

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHERBERG DE MAAT JEUGDHERBERG DE MAAT: COIFFURE MIRELLA | Anivo BVBA | RUDI RUETTE | WALTER NIJS | OASIS VOYAGES

Other related companies as JEUGDHERBERG DE MAAT: COIFFURE MIRELLA | Anivo BVBA | RUDI RUETTE | WALTER NIJS | OASIS VOYAGES

JEUGDHERBERG DE MAAT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHERBERG DE MAAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06448394775. Het bedrijf JEUGDHERBERG DE MAAT bevindt zich op het adres: DE MAAT 4; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHERBERG DE MAAT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHERBERG DE MAAT is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHERBERG DE MAAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHERBERG DE MAAT, openstaande posities, locatie van JEUGDHERBERG DE MAAT op de kaart.

JEUGDHERBERG DE MAAT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHERBERG DE MAAT, company assigned to the tax number BE06448394775. The company JEUGDHERBERG DE MAAT is located at the address: DE MAAT 4; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHERBERG DE MAAT were not found.
The main activity of JEUGDHERBERG DE MAAT is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHERBERG DE MAAT is not available. You also can look at reviews of JEUGDHERBERG DE MAAT, open positions, location of JEUGDHERBERG DE MAAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHERBERG DE MAAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHERBERG DE MAAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHERBERG DE MAAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHERBERG DE MAAT, employees, financial statistics.