JEUGDCLUBHUIS APOLLO

Contactgegevens JEUGDCLUBHUIS APOLLO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDCLUBHUIS APOLLO: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDCLUBHUIS APOLLO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AAN DE ENGELSE HOF 10; 3620; LANAKEN, België

Telefoon (phone): 89715037 (+32-89715037) 89715037 (+32-89715037)

Fax (fax): +32 (4) 771-64-24 +32 (4) 771-64-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDCLUBHUIS APOLLO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDCLUBHUIS APOLLO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDCLUBHUIS APOLLO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDCLUBHUIS APOLLO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDCLUBHUIS APOLLO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDCLUBHUIS APOLLO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDCLUBHUIS APOLLO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDCLUBHUIS APOLLO
Products information JEUGDCLUBHUIS APOLLO

BTW identificatienummer (tax): BE06369567871
Ondernemingsnummer: 2237335205
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 603,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in JEUGDCLUBHUIS APOLLO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDCLUBHUIS APOLLO
(Get full report from official database of BE for JEUGDCLUBHUIS APOLLO)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDCLUBHUIS APOLLO
Addition kinds of activities for JEUGDCLUBHUIS APOLLO

38250325. stroboscopen | Stroboscopes
79991402. Badplaats, niet-lidmaatschap | Bathing beach, non-membership
82990304. Spraaklessen | Voice lessons
87310100. Biologisch onderzoek | Biological research
87349900. Testlaboratoria, nec | Testing laboratories, nec

Werken bij JEUGDCLUBHUIS APOLLO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDCLUBHUIS APOLLO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDCLUBHUIS APOLLO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDCLUBHUIS APOLLO. Looking for open vacancies in other companies

 • Cijfermatig administratief bediende te Brussel (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een tijdelijke vacature in de banksector regio Brussel zijn wij op zoek naar een cijfermatig administratief bediende. Je wordt ingezet bij de afdeling Fund Accounting & Administration. * Medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze dagelijkse business waar NAV-berekening, boekhouding en rapportering de voornaamste taken zijn. Jouw focus ligt op het boekhoudingsdeel. * opstart en vereffening van fondsen * onderhoud van de fondsenboekhouding met bijhorende controles * opstellen van jaarrekeningen voor de beleggingsfondsen * opmaken van statistieken voor de regelgever * uitvoeren van interne en externe betalingsopdrachten * opmaken maand- en kwartaalrapporteringen * onderhoud van het nominatief register

 • Plaatser buitenschrijnwerk (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als plaatser buitenschrijnwerk regio Lubbeek krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande werkzaamheden zal jij uitvoeren: je bent verantwoordelijk voor renovatiewerken en nieuwbouw; je plaatst ramen in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst deuren in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst veranda's; je voert kleine voorbereidende grond- en graafwerken uit; je voert kleine metsel- en funderingswerken uit; je zorgt ook mee voor een perfecte afwerking; je bent bereid samen met je collega's ook ander buitenschrijnwerk te plaatsen (zoals glas rolluiken garagepoorten zonneweringen).

 • Onderhoudsmecanicien - 2 ploegen (GITS)

  Regio: GITS

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de onderhoudsmecanicien (m/ v) voor een metaalbedrijf in de regio Hooglede/ Gits die wij zoeken? Onze klant is de specialist in het maken van profielen op maat van de klant (maat/ vorm/ kleur). Deze profielen zijn klaar voor montage. Meer dan 500 medewerkers werken dagelijks mee aan de productie van deze koudvervormde stalen profielen. Hoe ziet jouw dag als onderhoudsmecanicien eruit? Als onderhoudsmecanicien ben je verantwoordelijk voor het herstellen van storingen aan de installaties en machines. En zorg je bovendien voor het preventief onderhoud om storingen te voorkomen.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in regio Geel

 • Jobstudent M/V Charcuterie regio Bocholt gezocht! (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt regio Bocholt zijn wij op zoek naar jobstudenten voor in de charcuterie. Je taken bestaan vooral uit: klanten verderhelpen verstoog onderhouden

 • verkoper/verkoopster m/v (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Studentenjob

  Alleen voor de woensdagen de gehele dag. Algemene werkzaamheden winkelomgeving. Vlot helpen van de klanten. Bedienen van de kassa. Beheren van de stockruimte door goederen te halen en terug te plaatsen volgens geldend systeem. Schoon en opgeruimd houden van de winkel- en stockruimte.

 • Jobstudent (m/v) Begijnendijk (Betekom) (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

  Type: Studentenjob

  Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

 • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: TAC

  Type: Vaste Job

  Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

 • Service monteur frames/gevel (m/v) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: TECJOBZ

  Type: Vaste Job

  We kijken uit naar een gemotiveerd monteur om allerhande frames te monteren. Dit op verschillende plaatsen in West-Vlaanderen bij verschillende klanten. Je zal de installaties uitvoeren vaak op hoogte met behulp van een hoogtewerker. Hierbij heb je dus zeker geen hoogtevrees. Vaak zul je ook de grondwerken uitvoeren (plaatsing van bv een paal om de frame op te bevestigen). Een heel toffe job met veel vrijheid en afwisseling. Je vertrekt vanuit regio Ieper tussen 6u30-7u 's morgens.

 • JAVA Developer (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: UBENCH INTERNATIONAL

  Type: Vaste Job

  Als (senior) JAVA Developer werk je mee aan de ontwikkeling van de ‘high standard’ UBench applicatie. Je bent verantwoordelijk voor je eigen deelprojecten, nadat je van de scrum master de correcte business requirements hebt ontvangen. Je staat mee in voor functionele en technische analyse van de bestaande issues. Samen met je collega’s til je UBench naar een hoger niveau!

 • Gebouwbeheerder - syndicus (Leopoldsburg) (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: Ulvenhout Vastgoed BVBA

  Type: Vaste Job

  Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een bijkomend syndicus of gebouwbeheerder. Je zal na een inloopperiode zelfstandig je eigen gebouwen beheren. Als gebouwenbeheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch, financieel en administratief beheer van gebouwen. We werken met een innovatief softwarepakket dat je hierbij zal helpen.

 • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Keyserlei (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van JEUGDCLUBHUIS APOLLO in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDCLUBHUIS APOLLO in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDCLUBHUIS APOLLO. Laat een reactie achter voor JEUGDCLUBHUIS APOLLO. JEUGDCLUBHUIS APOLLO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDCLUBHUIS APOLLO. Leave a respond for JEUGDCLUBHUIS APOLLO. JEUGDCLUBHUIS APOLLO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDCLUBHUIS APOLLO op de google maps. Adres en contacten JEUGDCLUBHUIS APOLLO
Location of JEUGDCLUBHUIS APOLLO on the google maps. Address and contacts of JEUGDCLUBHUIS APOLLO

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDCLUBHUIS APOLLO JEUGDCLUBHUIS APOLLO: Schweich A | SHIVA DIAMOND TRADING | SANITHERMAT | ROELAND VAN ROMPAEY | JOSEPH ODEURS

Other related companies as JEUGDCLUBHUIS APOLLO: Schweich A | SHIVA DIAMOND TRADING | SANITHERMAT | ROELAND VAN ROMPAEY | JOSEPH ODEURS

JEUGDCLUBHUIS APOLLO is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDCLUBHUIS APOLLO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06369567871. Het bedrijf JEUGDCLUBHUIS APOLLO bevindt zich op het adres: AAN DE ENGELSE HOF 10; 3620; LANAKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 603,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDCLUBHUIS APOLLO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDCLUBHUIS APOLLO is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDCLUBHUIS APOLLO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDCLUBHUIS APOLLO, openstaande posities, locatie van JEUGDCLUBHUIS APOLLO op de kaart.

JEUGDCLUBHUIS APOLLO is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDCLUBHUIS APOLLO, company assigned to the tax number BE06369567871. The company JEUGDCLUBHUIS APOLLO is located at the address: AAN DE ENGELSE HOF 10; 3620; LANAKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 603,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDCLUBHUIS APOLLO were not found.
The main activity of JEUGDCLUBHUIS APOLLO is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDCLUBHUIS APOLLO is not available. You also can look at reviews of JEUGDCLUBHUIS APOLLO, open positions, location of JEUGDCLUBHUIS APOLLO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDCLUBHUIS APOLLO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDCLUBHUIS APOLLO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDCLUBHUIS APOLLO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDCLUBHUIS APOLLO, employees, financial statistics.