J.M.A. POPERINGE

Contactgegevens J.M.A. POPERINGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.M.A. POPERINGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.M.A. POPERINGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGGESTRAAT 14; 8970; POPERINGE, België

Telefoon (phone): 57333287 (+32-57333287) 57333287 (+32-57333287)

Fax (fax): +32 (71) 373-17-92 +32 (71) 373-17-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.M.A. POPERINGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.M.A. POPERINGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.M.A. POPERINGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.M.A. POPERINGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.M.A. POPERINGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.M.A. POPERINGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.M.A. POPERINGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.M.A. POPERINGE
Products information J.M.A. POPERINGE

BTW identificatienummer (tax): BE01434509277
Ondernemingsnummer: 6671417236
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 645,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in J.M.A. POPERINGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.M.A. POPERINGE
(Get full report from official database of BE for J.M.A. POPERINGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.M.A. POPERINGE
Addition kinds of activities for J.M.A. POPERINGE

919999. Overheid, nec, nec | General government, nec, nec
07119902. Lime verspreiding diensten | Lime spreading services
07220304. Pinda's, machine oogstdiensten | Peanuts, machine harvesting services
35310611. Schopladers | Shovel loaders
73899921. Vlagdienst (verkeerscontrole) | Flagging service (traffic control)
82310000. bibliotheken | Libraries

Werken bij J.M.A. POPERINGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.M.A. POPERINGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.M.A. POPERINGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.M.A. POPERINGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruck chauffeur (met attest en medische keuring) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. Hiervoor zal je met een gasheftruck rijden en verplaats je bigbags, pallets,...

 • Onderhoudstechnieker Silopark Mout en Gerst (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je volgt de implementatie van de elektrische installatie van nabij op zodat je er vanaf de start mee vertrouwd bent. Je volgt mee de opstart op van alle deelinstallaties en maakt jezelf vertrouwd met de schema’s en bediening van de installatie. Na afname en finale opstart van de productie sta je in voor het uitvoeren van periodiek onderhoud, het oplossen van storingen en het opsporen en implementeren van optimalisaties. Je rapporteert aan de supervisor kraandienst Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is. Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken.

 • chauffeur CE (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Transport met betonmixer en kipper vervoer van beton zand en gravé

 • ELEKTRICIEN KOELTECHNIEKEN (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is gespecialiseerd in koeltechnieken op industriële schaal en is op zoek naar een elektricien: Je staat in voor het kableren van koeltechnische centrales, koelcellen en koelmeubels, ook op locatie Je staat in voor het maken van elektrische schakelkasten, klein en groot

 • Customer Experience Advisor Telenet (40u/w)- Opstart 05/11/18 (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: IPG Group Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het bieden van telefonische support aan onze Telenet klanten, je staat keer op keer klaar met een persoonlijke service. Je gaat in gesprek met klanten die technische vragen hebben over zijn of haar Telenet diensten (surfen, bellen en tv kijken). Je zorgt voor de perfecte oplossing en je biedt nieuwe diensten aan die bij de klant passen. Opstart 05/11/2018

 • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Landen-Zoutleeuw (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen. Het gaat over gezinnen in de gemeentes Landen en Zoutleeuw.

 • Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Universiteit Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 De Dienst Valorisatie van het Departement Onderzoek & Innovatie van de Universiteit Antwerpen zoekt een voltijds Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist Jouw opdracht De functie omvat onder andere volgende opdrachten: Je bent verantwoordelijk voor de interne opvolging van de documenten, gerelateerd aan valorisatie- en octrooidossiers. Je volgt mee de tijdslijnen van de verschillende octrooidossiers op en informeert het valorisatieteam omtrent de deadlines in de octrooiprocedure. Je ondersteunt de Marktanalist met de opvolging en uitbetaling van de licentie-inkomsten. Je houdt beslissingen en actiepunten bij in het software programma ter opvolging van de valorisatiedossiers. Je zorgt dat de nodige documenten ondertekend worden en tijdig worden aangeleverd aan de belanghebbenden. Je beheert de vergaderkalender en plant veranderingen in rond IP- en licentiedossiers. Je assisteert de IP-officer en Marktanalist bij de verslaggeving rond IP- en licentiedossiers en opleidingen rond IP- en licentiemanagement. Je springt bij waar nodig in functie van continuïteit van de werking en bij organisatie van evenementen. Je houdt hierbij steeds rekening met de opgelegde instructies en de regelgeving, met het oog op de realisatie van de doelstellingen.

 • Verpleegkundige Geriatrie (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Vaste Job

  Vacaturenummer: 5703 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Geriatrie, Interne Jobtime: 100% (38 uur/week) of ander regime bespreekbaar Contract: onbepaalde duur Waarom werken met ouderen? Geen dag is hetzelfde. Geen mens is gelijk. Soms komt de zelfstandigheid van een oudere door een ziekenhuisopname in het geding. Ernstig verzwakte of dementerende mensen kunnen niet altijd duidelijk aangeven wat ze willen, dus het is van belang dat je goed observeert om hen de benodigde zorg en aandacht te kunnen geven. Op een geriatrische afdeling krijg je te maken met zeer brede pathologieën. Dit vraagt veel van jou flexibiliteit en een brede kijk, en maakt dat je volop uitdagingen in je werk zult vinden. Dankbaar werk. Je kunt daadwerkelijk iets voor een ander betekenen. Een glimlach of een handdruk, een bedankje van een familielid. Het zijn de kleine dingen die voldoening geven. Goede werksfeer. Werken met ouderen binnen een multidisciplinair team is teamwork, met de patiënten, familieleden en collega’s. Onze medewerkers ervaren een grote collegialiteit en betrokkenheid. Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer één van de verpleegkundig afdelingshoofden: Reinhilde Van Oevelen, 6B Geriatrie, op 03 800 62 26; Ilse Van de Velde, 6C Geriatrie, op 03 800 62 46; Linda Demeyer, 2B Psychogeriatrie, op 03 800 62 62; Kristel Tijsmans, 1B Ortho-geriatrie, op 03 800 61 62. Voel jij je aangesproken?

 • JAVA Developer (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: UBENCH INTERNATIONAL

  Type: Vaste Job

  Als (senior) JAVA Developer werk je mee aan de ontwikkeling van de ‘high standard’ UBench applicatie. Je bent verantwoordelijk voor je eigen deelprojecten, nadat je van de scrum master de correcte business requirements hebt ontvangen. Je staat mee in voor functionele en technische analyse van de bestaande issues. Samen met je collega’s til je UBench naar een hoger niveau!

 • Technische specialisten (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

 • onthaalouder (-moeder of-vader) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Dienst voor Opvanggezinnen van Zorg Leuven ondersteunt onthaalmoeders en onthaalvaders graag in hun werking! Je vangt kinderen op bij jouw thuis (of je werkt samen met een collega in je buurt). Je kiest zelf of je liefst met baby’s en peuters werkt, of met grotere kinderen (tot 12 jaar). Als je wil, kan je ook kinderen met een specifieke zorgbehoefte opvangen. Als onthaalouder aangesloten bij de dienst, ben je je eigen baas zonder zelfstandige te moeten zijn. Je hebt een eigen sociaal statuut met een degelijke vergoeding en sociale bescherming, en je staat er niet alleen voor.

 • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van J.M.A. POPERINGE in sociale netwerken
Look for responds of J.M.A. POPERINGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.M.A. POPERINGE. Laat een reactie achter voor J.M.A. POPERINGE. J.M.A. POPERINGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.M.A. POPERINGE. Leave a respond for J.M.A. POPERINGE. J.M.A. POPERINGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.M.A. POPERINGE op de google maps. Adres en contacten J.M.A. POPERINGE
Location of J.M.A. POPERINGE on the google maps. Address and contacts of J.M.A. POPERINGE

Andere gerelateerde bedrijven als come J.M.A. POPERINGE J.M.A. POPERINGE: GARAGE VANHECKE | CENTURY 21 ADVIESBURO VAN HOOYDONK BVBA | ?T LEISELHOF | THER?SE WANTE | DELPHINE DISNEUR

Other related companies as J.M.A. POPERINGE: GARAGE VANHECKE | CENTURY 21 ADVIESBURO VAN HOOYDONK BVBA | ?T LEISELHOF | THER?SE WANTE | DELPHINE DISNEUR

J.M.A. POPERINGE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.M.A. POPERINGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01434509277. Het bedrijf J.M.A. POPERINGE bevindt zich op het adres: BRUGGESTRAAT 14; 8970; POPERINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 645,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in J.M.A. POPERINGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.M.A. POPERINGE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.M.A. POPERINGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.M.A. POPERINGE, openstaande posities, locatie van J.M.A. POPERINGE op de kaart.

J.M.A. POPERINGE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.M.A. POPERINGE, company assigned to the tax number BE01434509277. The company J.M.A. POPERINGE is located at the address: BRUGGESTRAAT 14; 8970; POPERINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 645,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in J.M.A. POPERINGE were not found.
The main activity of J.M.A. POPERINGE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J.M.A. POPERINGE is not available. You also can look at reviews of J.M.A. POPERINGE, open positions, location of J.M.A. POPERINGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.M.A. POPERINGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.M.A. POPERINGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.M.A. POPERINGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.M.A. POPERINGE, employees, financial statistics.