J.M.A. MUSICERENDE JEUGD

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • J.M.A. MUSICERENDE JEUGD
Private companiesLeather and Leather Products • J.M.A. MUSICERENDE JEUGD

Contactgegevens J.M.A. MUSICERENDE JEUGD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.M.A. MUSICERENDE JEUGD: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.M.A. MUSICERENDE JEUGD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PATER A. VYNCKEPLEIN 1; 8210; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50209097 (+32-50209097) 50209097 (+32-50209097)

Fax (fax): +32 (53) 248-99-16 +32 (53) 248-99-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.M.A. MUSICERENDE JEUGD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.M.A. MUSICERENDE JEUGD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.M.A. MUSICERENDE JEUGD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.M.A. MUSICERENDE JEUGD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.M.A. MUSICERENDE JEUGD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.M.A. MUSICERENDE JEUGD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.M.A. MUSICERENDE JEUGD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.M.A. MUSICERENDE JEUGD
Products information J.M.A. MUSICERENDE JEUGD

BTW identificatienummer (tax): BE09582519531
Ondernemingsnummer: 9917327880
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 345,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in J.M.A. MUSICERENDE JEUGD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.M.A. MUSICERENDE JEUGD
(Get full report from official database of BE for J.M.A. MUSICERENDE JEUGD)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.M.A. MUSICERENDE JEUGD
Addition kinds of activities for J.M.A. MUSICERENDE JEUGD

238500. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
20870000. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec | Flavoring extracts and syrups, nec
23260100. Uniformen voor werk | Work uniforms
39491100. Baseball, softball en cricket sportartikelen | Baseball, softball, and cricket sports equipment
50139903. Aanhangwagen onderdelen en accessoires | Trailer parts and accessories
51130100. Verzendkosten | Shipping supplies
72991104. Porter service | Porter service
73899955. Weeg, voedsel en grondstoffen | Weighing, food and commodity
76991207. Tinsmithing, reparatie werk | Tinsmithing, repair work

Werken bij J.M.A. MUSICERENDE JEUGD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.M.A. MUSICERENDE JEUGD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.M.A. MUSICERENDE JEUGD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.M.A. MUSICERENDE JEUGD. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektromechanicien 3 ploegen M/V (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op elektromechanisch vlak fungeer je als polyvalente kracht: je voert depannages uit aan de machines en staat tegelijk in voor het preventief onderhoud. Je zoekt oplossingsgericht mee naar storingen. Bovendien zorg je voor optimalisatie van het elektrische en elektromechanische gedeelte van onze machines en installaties en verzorg je de installatie van nieuwe machines.

 • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

 • Winkelbediende Dreamland regio Gent (Gent en Lochristi) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

 • Slijper/ draaier (2 ploegen) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een kunststof verwerkend bedrijf te Tielt is op zoek naar een slijper/ draaier die zijn/haar meerwaarde kan betekenen aan het bedrijf: -je stelt en bedient de draaibank -maken van matrijsonderdelen voor het spuitgieten -aanpassingen en herstellingen uitvoeren aan matrijzen -bedienen van de rondslijpmachine

 • Ploegbaas wegenis- en infrastructuurwerken regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als meewerkend ploegbaas stuur je een vaste ploeg werknemers aan en je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de ploeg. Je assisteert de werfleider. Je kunt plan lezen, meten en uitzetten. Je controleert de kwaliteit en vooruitgang van het werk. Je werkt en bent verantwoordelijk voor je eigen machines, werfgereedschappen, camionette,…

 • Huishoudhulp/Poetshulp Meerle (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

 • HUISHOUDHULP BEERZEL (BEERZEL)

  Regio: BEERZEL

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Beerzel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Hulp in atelier/ zaalmedewerker (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

  Type: Studentenjob

  Als vakantiejob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak

 • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

 • Teamleader Schoonmaak Nacht (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Voor onze klant Volvo Group Gent zijn we op zoek naar een meewerkend verantwoordelijjke voor onze nachtdienst: • Begeleiden, motiveren en coachen van medewerkers; • Het volgen van de afgesproken kwaliteitsnormen; • Het volgen van de veiligheidsvoorschriften; • Het signaleren van knelpunten en tijdig ingrijpen indien nodig; • Het geven van de nodige feedback; • Contact met externe partners en andere teamleaders; • Opleidingen geven aan medewerkers; • Rapporteren aan Supervisor; • Bijspringen waar nodig (hands-on). Je zal werken volgens onderstaand werkschema. MA - DO: 21u00 - 05u00 (30m pauze) VRIJ: 21u30 - 05u00 (30m pauze)

 • Projectleider (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor:  het totale bouwproject tot en met de definitieve oplevering. het behartigen van de belangen van de klanten tijdens het ganse bouwproject zodat je het dossier volgens de wensen van de klanten kan opvolgen. de opmaak van het uitvoeringsdossier en je controleert regelmatig de stand van zaken op de werf. het afleveren van een kwalitatief hoogstaand product naar volle tevredenheid van de klanten, zowel technisch als commercieel. het tijdig en deskundig adviseren van de klanten in al zijn bouw gerelateerde vragen. het aanstellen van de juiste onderaannemers, je voert werfcontroles uit, doet werfvergaderingen met de klant, je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. het administratieve en financiële luik van het project.

 • ZELFSTANDIG LOGOPEDIST(E) (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: DEGRYSE VALERIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In de praktijk wordt vooral gewerkt met kinderen: behandeling van taal-, spraak-, leer- en stemproblemen. In mindere mate worden ook volwassenen behandeld: afasie, dysarthrie en stemproblemen. - deeltijdse opdracht - geen ervaring vereist, mogelijkheid tot begeleiding in de praktijk.

Zoek naar antwoorden van J.M.A. MUSICERENDE JEUGD in sociale netwerken
Look for responds of J.M.A. MUSICERENDE JEUGD in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.M.A. MUSICERENDE JEUGD. Laat een reactie achter voor J.M.A. MUSICERENDE JEUGD. J.M.A. MUSICERENDE JEUGD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.M.A. MUSICERENDE JEUGD. Leave a respond for J.M.A. MUSICERENDE JEUGD. J.M.A. MUSICERENDE JEUGD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.M.A. MUSICERENDE JEUGD op de google maps. Adres en contacten J.M.A. MUSICERENDE JEUGD
Location of J.M.A. MUSICERENDE JEUGD on the google maps. Address and contacts of J.M.A. MUSICERENDE JEUGD

Andere gerelateerde bedrijven als come J.M.A. MUSICERENDE JEUGD J.M.A. MUSICERENDE JEUGD: FLCARL ZEISS NV | D.M. Consult BVBA | K.A.I.R.O. | ROGER HAEGEMAN | CASH FRESH

Other related companies as J.M.A. MUSICERENDE JEUGD: FLCARL ZEISS NV | D.M. Consult BVBA | K.A.I.R.O. | ROGER HAEGEMAN | CASH FRESH

J.M.A. MUSICERENDE JEUGD is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.M.A. MUSICERENDE JEUGD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09582519531. Het bedrijf J.M.A. MUSICERENDE JEUGD bevindt zich op het adres: PATER A. VYNCKEPLEIN 1; 8210; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 345,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in J.M.A. MUSICERENDE JEUGD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.M.A. MUSICERENDE JEUGD is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.M.A. MUSICERENDE JEUGD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.M.A. MUSICERENDE JEUGD, openstaande posities, locatie van J.M.A. MUSICERENDE JEUGD op de kaart.

J.M.A. MUSICERENDE JEUGD is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.M.A. MUSICERENDE JEUGD, company assigned to the tax number BE09582519531. The company J.M.A. MUSICERENDE JEUGD is located at the address: PATER A. VYNCKEPLEIN 1; 8210; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 345,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in J.M.A. MUSICERENDE JEUGD were not found.
The main activity of J.M.A. MUSICERENDE JEUGD is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of J.M.A. MUSICERENDE JEUGD is not available. You also can look at reviews of J.M.A. MUSICERENDE JEUGD, open positions, location of J.M.A. MUSICERENDE JEUGD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.M.A. MUSICERENDE JEUGD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.M.A. MUSICERENDE JEUGD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.M.A. MUSICERENDE JEUGD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.M.A. MUSICERENDE JEUGD, employees, financial statistics.