J.M.A. KUURNE

Contactgegevens J.M.A. KUURNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.M.A. KUURNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.M.A. KUURNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HARELBEEKSESTRAAT 45; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56705674 (+32-56705674) 56705674 (+32-56705674)

Fax (fax): +32 (53) 294-95-56 +32 (53) 294-95-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.M.A. KUURNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.M.A. KUURNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.M.A. KUURNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.M.A. KUURNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.M.A. KUURNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.M.A. KUURNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.M.A. KUURNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.M.A. KUURNE
Products information J.M.A. KUURNE

BTW identificatienummer (tax): BE09372131347
Ondernemingsnummer: 3714996337
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 815,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in J.M.A. KUURNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.M.A. KUURNE
(Get full report from official database of BE for J.M.A. KUURNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.M.A. KUURNE
Addition kinds of activities for J.M.A. KUURNE

2082. Malt dranken | Malt beverages
382699. Analytische instrumenten, nec | Analytical instruments, nec
35629903. Rollers en onderdelen | Roller bearings and parts
36340115. Roasters, elektrisch | Roasters, electric
39490606. Waterski's | Water skis

Werken bij J.M.A. KUURNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.M.A. KUURNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.M.A. KUURNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.M.A. KUURNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker/Steller (m/v) (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het spuitgietbedrijf zoekt een technieker met een breed interesse- en kennisveld. Je begint te werken in de daguren in de week voor de opleiding. Later kan je in de daguren blijven werken maar je zou ook moeten openstaan voor wisselende ploegen. De technieker krijgt de technische verantwoordelijkheid over een 30tal machines. Je kan samen met je collega's problemen oplossen en de productie optimaliseren, de matrijzen wisselen en de machines laten aanlopen. Er bestaat een grote backup vanuit het bedrijf. Na 6 maanden (interne en externe) opleiding via interimcontract in de week krijgt je een vast contract. Meteen vast in dienst gaan, is bespreekbaar.

 • Technieker elektromechanica (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gedreven technieker elektromechanica.  - Je maakt deel uit van het onderhoudsteam en rapporteert aan het hoofd van de onderhoudsafdeling - Je lost problemen op van elektrische en mechanische aard binnen de productieafdeling - Je bent actief betrokken bij het verbeteren van de productieprocessen - Je verzekert het preventief onderhoud van de machines

 • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Duffel zijn we op zoek naar een plaatser ramen en deuren voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan de staat van de constructie controleren raamkozijnen deur en venstergaten Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf je kan polyurethaanschuim dichtingen kleefbanden hoekprofielen .... plaatsen je kan de werkpost organiseren volgens het besteldossier je kan plaatsen en vastzetten met haken en geleiders je kan de waterdichtheid van het werkstuk controleren Je helpt bij het plaatsen van buitenschrijnwerk

 • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Jobstudenten schoonmaak 18+ / deeltijds / zomervakantie / regio Geel-Mol (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een aantal kantoorruimten in de regio Mol en Geel zijn wij op zoek naar studenten die willen schoonmaken Je staat in voor het poetsen van refter, bureau's, sanitair en openbare ruimtes

 • STUDENTEN - ZATERDAG / ZONDAG (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een gekende en mooie slagerij in de buurt zijn we dringend op zoek naar studenten die een centje willen bijverdienen op zaterdag en/of zondag. Je helpt mee in de winkel en springt bij achter de schermen waar nodig (afwassen)

 • Studentenjob als kassamedewerker (M/V) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: CARREFOUR MARKET ASSEBROEK

  Type: Studentenjob

  Bent u op zoek naar een studentenjob die gemakkelijk te combineren valt met uw studies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U wordt bij ons tewerkgesteld op dagen die u zelf doorgeeft in functie van uw studies. Dit kan zowel op weekdagen, wanneer u geen les hebt, of in weekends (zaterdag/zondag) of tijdens schoolvakanties. Bij ons gaat u aan de slag als kassamedewerker , eventueel gecombineerd met taken op de werkvloer. Hebt u nog geen ervaring, geen nood wij zorgen uiteraard voor een korte opleiding. Uw uren variëren volgens bezetting. U bent minimum 16 jaar of ouder, sociaal, leergierig, en een teamspeler? Interesse? Neem snel met ons contact op.

 • Sportlesgevers omnisportclub Torhout gezocht (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Sportievak vzw

  Type: Studentenjob

  Sportievak vzw startte in september 2017 met de omnisportclub SportieGo! (doelgroep: kinderen 1e tem 3e leerjaar). De bedoeling is dat de deelnemers om de 3 weken proeven van een andere sport. Per sporttak zal een trainer uit een welbepaalde sportclub in regio Torhout 3 opeenvolgende lessen geven. We zoeken 2 bekwame lesgevers die deze trainers wekelijks kunnen bijstaan! Uren: 16u45 - 17u45 Data: elke week op woensdag, behalve tijdens schoolvakanties en op officiële feestdagen eerste les: 19 september 2018; laatste les 8 mei 2019 (ook indien je niet de hele periode vrij bent is solliciteren mogelijk!) Locatie: Sporthal Torhout (Industrielaan 2) Taak: begeleiden van de sportles, aanspreekpunt zijn voor de ouders, aanwezigheden opnemen bij de start van de les. Vergoeding: 20 euro per les (lessen van 1u) Meer info: [email protected] Tel: +32 56 26 44 23

 • Jobstudenten nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Wok-a-Way

  Type: Studentenjob

  In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

 • Dossierbeheerder/Accountant voor internationale speler- Antwerp (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dit kantoor staat al sinds 1936 garant voor topkwaliteit en service. Doorheen deze periode wisten ze een uitstekende reputatie op te bouwen waardoor ze ook vandaag nog blijven groeien. Om deze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn zij op zoek naar een dossierbeheerder/ accountant om hun team van 10 medewerkers te versterken. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor het beheer van een aantal eigen dossiers die je van A-Y zal beheren. Naast de boekhoudkundige verwerking sta je ook in voor het fiscaal adviseren van je klanten, je bent namelijk hun eerste hulplijn. Op termijn groei je ook door naar coach van de junior dossierbeheerders die je zal begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces.

 • Afwasser slagerij (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: PEERSMAN

  Type: Flexijob

  Afwas bijhouden en op zijn plaats zetten machines afwassen

 • Medewerker bediening - keuken (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: GO WELL

  Type: Flexijob

  Functieomschrijving Je neem bestellingen op en geeft deze in het computersysteem door. Eenvoudige gerechten maken in de keuken en opdienen in het restaurant van het kuurcentrum. Geen afrekeningen doen. Je ruimt de tafels af en doet de afwas. Profiel Je bent zowel een “Teamplayer” als iemand die autonoom kan werken. Je bent iemand die kan “meedenken” en deze ideeën wil overbrengen. Weekendwerk schrikt jou niet af. Je ziet jezelf als “duizendpoot”, zowel in de keuken als in de zaal

Zoek naar antwoorden van J.M.A. KUURNE in sociale netwerken
Look for responds of J.M.A. KUURNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.M.A. KUURNE. Laat een reactie achter voor J.M.A. KUURNE. J.M.A. KUURNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.M.A. KUURNE. Leave a respond for J.M.A. KUURNE. J.M.A. KUURNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.M.A. KUURNE op de google maps. Adres en contacten J.M.A. KUURNE
Location of J.M.A. KUURNE on the google maps. Address and contacts of J.M.A. KUURNE

Andere gerelateerde bedrijven als come J.M.A. KUURNE J.M.A. KUURNE: SCHOONJANS SA | ELEC-COLOR | BIEKE | SHOES IN THE BOX | Vanac Color

Other related companies as J.M.A. KUURNE: SCHOONJANS SA | ELEC-COLOR | BIEKE | SHOES IN THE BOX | Vanac Color

J.M.A. KUURNE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.M.A. KUURNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09372131347. Het bedrijf J.M.A. KUURNE bevindt zich op het adres: HARELBEEKSESTRAAT 45; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 815,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in J.M.A. KUURNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.M.A. KUURNE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.M.A. KUURNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.M.A. KUURNE, openstaande posities, locatie van J.M.A. KUURNE op de kaart.

J.M.A. KUURNE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.M.A. KUURNE, company assigned to the tax number BE09372131347. The company J.M.A. KUURNE is located at the address: HARELBEEKSESTRAAT 45; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 815,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in J.M.A. KUURNE were not found.
The main activity of J.M.A. KUURNE is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of J.M.A. KUURNE is not available. You also can look at reviews of J.M.A. KUURNE, open positions, location of J.M.A. KUURNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.M.A. KUURNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.M.A. KUURNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.M.A. KUURNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.M.A. KUURNE, employees, financial statistics.