J.M.A. KRISTUS KONING

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • J.M.A. KRISTUS KONING
Private companiesLeather and Leather Products • J.M.A. KRISTUS KONING

Contactgegevens J.M.A. KRISTUS KONING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.M.A. KRISTUS KONING: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.M.A. KRISTUS KONING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OPKENSSTRAAT 32; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50356818 (+32-50356818) 50356818 (+32-50356818)

Fax (fax): +32 (65) 834-14-76 +32 (65) 834-14-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.M.A. KRISTUS KONING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.M.A. KRISTUS KONING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.M.A. KRISTUS KONING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.M.A. KRISTUS KONING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.M.A. KRISTUS KONING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.M.A. KRISTUS KONING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.M.A. KRISTUS KONING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.M.A. KRISTUS KONING
Products information J.M.A. KRISTUS KONING

BTW identificatienummer (tax): BE05409088134
Ondernemingsnummer: 1767944335
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in J.M.A. KRISTUS KONING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.M.A. KRISTUS KONING
(Get full report from official database of BE for J.M.A. KRISTUS KONING)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.M.A. KRISTUS KONING
Addition kinds of activities for J.M.A. KRISTUS KONING

0811. Houtwegen | Timber tracts
3578. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
364401. Elektrische aansluiting, schakelaar en zekeringdozen | Electric outlet, switch, and fuse boxes
28229907. Isopreen rubber, synthetisch | Isoprene rubber, synthetic
35499901. Assemblage machines, inclusief robot | Assembly machines, including robotic
59460000. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores

Werken bij J.M.A. KRISTUS KONING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.M.A. KRISTUS KONING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.M.A. KRISTUS KONING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.M.A. KRISTUS KONING. Looking for open vacancies in other companies

 • Wiellader (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machinist voer je graafwerken uit en verplaats je grote hoeveelheden aarde. Je vervoert materialen, zoals aarde, grint, rotsen of stenen. Je nivelleert en dicht terreinen. Je plaatst geprefabriceerde bouwelementen boven of onder de grond. Soms sta je mee in voor de aanleg, het onderhoud en het herstel van wegen. Je voert graafwerken uit voor de aanleg van rioleringen, waterafvoer en andere leidingen. Je egaliseert terreinen. Je spreidt materiaal open, zoals zand en steenslag. Je hoogt aardewegen op en verhardt ze.

 • Adjunct van de directie – Strategische cel IVA Mobiliteitsbedrijf Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen het Mobiliteitsbedrijf kom je terecht op de afdeling Beleid. Deze bestaat uit vier cellen: strategisch beleid, ruimtelijke projecten en vervoerplannen, operationeel beleid en fietscel. U zal werken in de cel strategisch beleid die de strategische lijnen que mobiliteitsbeleid in Gent uitzet in overleg met de betrokken partners. De kerntaak van de cel strategisch beleid is de strategische lijnen qua mobiliteitsbeleid in Gent uit te zetten in overleg met de betrokken partners. Deze uiten zich voornamelijk in de onderstaande 4 aspecten. U werkt strategische mobiliteitsplannen en -visies uit in functie van het stimuleren van meer duurzame mobiliteit/verplaatsingen en in samenwerking met alle betrokken actoren. Naast het uitwerken en opvolgen van eigen plannen, worden ook planprocessen opgevolgd in relatie tot mobiliteit die door andere actoren worden opgestart. U voert hierover onderhandelingen waar nodig. U zal in dit kader de nodige studies lanceren bij externe bureaus en opvolgen, gesteund door uw eigen expertise. U kunt ook ingezet worden in het trekken en opvolgen van overlegmomenten met strategische partners binnen het mobiliteitsbeleid, zowel extern als intern binnen de stad.

 • Hulpploegchef productie in 2 ploegen (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  •Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnen •Dit houdt onder meer volgende taken in: •Opstarten van de lijn •Afregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomen •Ombouw van de lijn bij productwissel •Reinigen van machines tijdens ombouw •Bijplaatsen van grondstoffen met heftruck •Afvoer afvalstroom met de heftruck •Kwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerker

 • VERKOOPSMEDEWERKER (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  zit verkopen in je bloed, ben je klantvriendelijk,  je hebt een eerste werkervairng als verkoopsmedewerker, je kan zelfstandig werken je hebt geen problemen met aanvullen van de winkel,  je ziet het zitten om erin te vliegen ,

 • ingenieur infrastructuur en riolering (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Om het huidige team te versterken, zoekt onze klant een ingenieur infrastructuur en riolering.(M/V) De infrastructuurprojecten hebben betrekking op infrastructuur, waterbeheer, landschap, buitenruimte en topografie. De aard van de projecten is erg uiteenlopend:? aanleg van straten, pleinen en parkings,? aanleg van parken, sport- en speelterreinen, herinrichtingen van dorpskernen, doortochten en gevaarlijke kruispunten, verkeerskundige studies, verkavelingen, aanleg van bedrijventerreinen, grondverzetstudies, modelleringen van collectoren en rioleringen, saneren van bestaande rioleringsstelsels, studies voor infiltratie en buffering van regenwater, aanleg van overstromingsgebieden,? haalbaarheidstudies,? Voor dit alles beschikt de afdeling over up-to-date software en performante hardware. Zowel conceptuele, driedimensionale modelleringen als uitvoeringsplannen zullen via hedendaagse pakketten tot een goed einde worden gebracht. De ingenieur infrastructuur en riolering?maakt deel uit van een team bestaande uit ingenieurs, landschapsarchitecten en topografen. Bij dit team kan de opdrachtgever terecht vanaf de eerste conceptschetsen tot de volledige verwezenlijking. Onze klant vertrekt steeds van een omvattende ontwerpbenadering hetgeen, in combinatie met een verfrissende, creatieve input en een stevige, technische onderbouwing steeds kwaliteitsvolle projecten oplevert. ? De projectingenieur zal vooral meewerken aan het opmaken van ontwerpdossiers, bestekken en meetstaten. Hij/zij zal berekeningen uitvoeren voor rioleringen, buffering van regenwater en grondverzet. Samen met zijn team zorgt hij/zij ook voor het opmaken en uittekenen van plannen, het uitwerken van technische details, het aanmaken en updaten van berekeningsbladen en bijstand verlenen aan de werfingenieurs. Hij/zij staat in voor het beheer van het projectdossier en het overleg met de opdrachtgever. Hij/zij kan bij de uitvoering van zijn taken altijd terecht bij ervaren ingenieurs en landschapsarchitecten voor ondersteuning.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

  Regio: LINDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op dinsdag, donderdag en vrijdag), voor een gastgezin wonende te Linden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Herzele, Hillegem, Vlierzele (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Spelhost dinerspellen (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brussel studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Informaticus (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Studentenjob

  Voor een callcenter zijn we op zoek naar een ICT'er. U wordt deeltijds tewerkgesteld. Takenpakket: - problemen verhelpen (server, lijnen, computers) - automatiseren van het proces - programmatie - administratie - u bent tijdens de werkuren van het callcenter ook steeds beschikbaar (telefonisch, mail, ...) met raad en daad

 • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: WYCOR

  Type: Vaste Job

  Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

 • Junior Schadebeheerder BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: WinBee HRC

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een grote verzekeringsmaappij, zijn we op zoek naar een kandidaat. De verzekeringsmaatschappij ligt in Brussel. Uw functie : • In de functie van schadebeheerder BOAR – voornamelijk brand – sta je in voor een correcte afhandeling van de schadedossiers volgens de gestelde procedures ; • Je werkt de schades rechtstreeks af met onze klanten ; • Je benadert de verschillende partijen – zoals onze agentschappen, experten, advocaten en onze strategische verzekeringsmaatschappijen – op de meest klantvriendelijke manier waarbij je de interne afspraken respecteert.

 • Flexijob zaalmedewerker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Flexijob

  Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij mensen die als flexijob zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

Zoek naar antwoorden van J.M.A. KRISTUS KONING in sociale netwerken
Look for responds of J.M.A. KRISTUS KONING in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.M.A. KRISTUS KONING. Laat een reactie achter voor J.M.A. KRISTUS KONING. J.M.A. KRISTUS KONING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.M.A. KRISTUS KONING. Leave a respond for J.M.A. KRISTUS KONING. J.M.A. KRISTUS KONING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.M.A. KRISTUS KONING op de google maps. Adres en contacten J.M.A. KRISTUS KONING
Location of J.M.A. KRISTUS KONING on the google maps. Address and contacts of J.M.A. KRISTUS KONING

Andere gerelateerde bedrijven als come J.M.A. KRISTUS KONING J.M.A. KRISTUS KONING: DENSECO | Derudder S | Sint Job Yacht Club VZW | KEUTGEN FRERES/KEUTGEN FR?RES | COLL?GE ENSEIGN. TECHN.

Other related companies as J.M.A. KRISTUS KONING: DENSECO | Derudder S | Sint Job Yacht Club VZW | KEUTGEN FRERES/KEUTGEN FR?RES | COLL?GE ENSEIGN. TECHN.

J.M.A. KRISTUS KONING is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.M.A. KRISTUS KONING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409088134. Het bedrijf J.M.A. KRISTUS KONING bevindt zich op het adres: OPKENSSTRAAT 32; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in J.M.A. KRISTUS KONING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.M.A. KRISTUS KONING is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.M.A. KRISTUS KONING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.M.A. KRISTUS KONING, openstaande posities, locatie van J.M.A. KRISTUS KONING op de kaart.

J.M.A. KRISTUS KONING is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.M.A. KRISTUS KONING, company assigned to the tax number BE05409088134. The company J.M.A. KRISTUS KONING is located at the address: OPKENSSTRAAT 32; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in J.M.A. KRISTUS KONING were not found.
The main activity of J.M.A. KRISTUS KONING is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J.M.A. KRISTUS KONING is not available. You also can look at reviews of J.M.A. KRISTUS KONING, open positions, location of J.M.A. KRISTUS KONING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.M.A. KRISTUS KONING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.M.A. KRISTUS KONING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.M.A. KRISTUS KONING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.M.A. KRISTUS KONING, employees, financial statistics.