J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL

Contactgegevens J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTEENWEG 117; 2560; NIJLEN, België

Telefoon (phone): 34803637 (+32-34803637) 34803637 (+32-34803637)

Fax (fax): +32 (53) 501-71-92 +32 (53) 501-71-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL
Products information J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE08741790771
Ondernemingsnummer: 7761535644
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL
(Get full report from official database of BE for J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL
Addition kinds of activities for J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL

5712. Meubelwinkels | Furniture stores
245100. Mobiele huizen | Mobile homes
594900. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
24310703. Trellises, hout | Trellises, wood
35670000. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
42219902. Aardappelkelders | Potato cellars

Werken bij J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

 • Keurder (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Keurder: - Als keurder sta je in voor het controleren, afstellen en testen van alle functies van de kraan en voer je kleine herstellingen uit. Je voert zowel mechanische als elektrische werken uit. Taken: - Alle functies uittesten - Ligging van de kabels controleren - Alle bewegingen testen, ballast aanbrengen, tijdschakelaars instellen - Overlastproeven doen met extern keuringsorganisme - Kraan afstellen, controle remmen/olieniveau/overdruk ventielen volgens controlelijsten - Controles uitvoeren op hoogte - Diverse elektrische en mechanische werken uitvoeren

 • Tijdelijke winkelmedewerk(st)er (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant zijn wij dringend op zoek naar een tijdelijke winkelmedewerker. Opstart zo snel mogelijk, vermoedelijk tot eind oktober 2018.

 • Projectleider (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Tessenderlo (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een Projectleider in afbraakwerken, grondwerken en infrastructuurwerken: Als Projectleider heb je de volgende taken: Een gedetailleerde prijsraming opstellen Het werk van de leveranciers of dienstverleners controleren Algemene organisatie van de werven: bevoorraading materiaal, locatie machines,... Ongevallen of schadegevallen aangeven De technische, financiële en menselijke middelen bepalen van een totaal project De regels, procedures en kwaliteitsvoorschriften opvolgen

 • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: EASY LIFE AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je naar een nieuwe uitdaging ? Zorg je graag voor andere mensen? Houd je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life Aalter de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Roeselare,dringend! (BEVEREN-ROESELARE)

  Regio: BEVEREN-ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving. Je werkt op volgende uren; Ma:16:30-19:30 Di:16:30-19:30 WOE:/ Do:16:30-19:30 Vrij:16:30-19:30 Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Kapster Studentenjob en of Stageplaats (ZUTENDAAL)

  Regio: ZUTENDAAL

  Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

  Type: Studentenjob

  Ben je een opleiding bezig als kapster en zoek je een stageplaats of weekend werk dan moet je zeker eens contact met ons opnemen. Wij zoeken iemand die al meewerkend in het kapsalon de knepen van het vak wil leren.

 • C# Developer (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

  Type: Vaste Job

  CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

 • Medior Java Developer (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Artilium

  Type: Vaste Job

  Als Medior/Senior Developer ben je dagelijks bezig met de implementatie van nieuwe features op een projectmatige manier. Je schrijft niet alleen code maar denkt ook mee over de architectuur en gebruikte technologieën. Multi-platform en automatisatie zijn evident. Je gebruikt je ervaring en kennis en helpt hiermee collega's om tot optimale oplossingen te komen. Als voorstander van een DevOps cultuur draag je dagelijks bij aan de CI/CD structuur en helpt mee om deze in de toekomst nog te verbeteren.

 • Stapelaar (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: IBW

  Type: Werfreserve

  Tijdens drukke momenten zijn wij op zoek om ons vast team bij te staan om de afgewerkte boeken te stapelen of om deze in dozen te verpakken zodoende de goederen verzendingsklaar te maken voor onze klanten.

 • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Keyserlei (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

 • Flexi Job keuken (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: ARTHE

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een ervaren kok die ons regelmatig kan bijstaan tijdens drukkere momenten. Je helpt bij de mis en place en de bereiding van de gerechten.

Zoek naar antwoorden van J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL. Laat een reactie achter voor J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL. J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL. Leave a respond for J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL. J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL op de google maps. Adres en contacten J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL
Location of J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL on the google maps. Address and contacts of J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL: VAN WONTERGHEM ADRIEN M. | Bombaerts M | MEULEMANS | Dolce Marl猫ne | Oiseau Bleu (L')

Other related companies as J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL: VAN WONTERGHEM ADRIEN M. | Bombaerts M | MEULEMANS | Dolce Marl猫ne | Oiseau Bleu (L')

J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08741790771. Het bedrijf J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL bevindt zich op het adres: STATIONSSTEENWEG 117; 2560; NIJLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 606,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL, openstaande posities, locatie van J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL op de kaart.

J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL, company assigned to the tax number BE08741790771. The company J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL is located at the address: STATIONSSTEENWEG 117; 2560; NIJLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 606,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL were not found.
The main activity of J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL is not available. You also can look at reviews of J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL, open positions, location of J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.M.A. JEUGDMUZIEKSCHOOL, employees, financial statistics.