TORFS SCHOENEN

Contactgegevens TORFS SCHOENEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TORFS SCHOENEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TORFS SCHOENEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GOUDEN KRUISPUNT 65; 3390; TIELT-WINGE, België

Telefoon (phone): 16633294 (+32-16633294) 16633294 (+32-16633294)

Fax (fax): +32 (12) 646-16-18 +32 (12) 646-16-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TORFS SCHOENEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TORFS SCHOENEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TORFS SCHOENEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TORFS SCHOENEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TORFS SCHOENEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TORFS SCHOENEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TORFS SCHOENEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TORFS SCHOENEN
Products information TORFS SCHOENEN

BTW identificatienummer (tax): BE01458404541
Ondernemingsnummer: 6623901367
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 137,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in TORFS SCHOENEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bagage and lederwaren; Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TORFS SCHOENEN
(Get full report from official database of BE for TORFS SCHOENEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TORFS SCHOENEN
Addition kinds of activities for TORFS SCHOENEN

328102. Huishoudelijke artikelen, behalve meubels: gesneden steen | Household articles, except furniture: cut stone
24510202. Mobiele klaslokalen | Mobile classrooms
35450304. Bits voor gebruik op draaibanken, planers, shapers, enz. | Bits for use on lathes, planers, shapers, etc.
35790000. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
60210000. Nationale handelsbanken | National commercial banks

Werken bij TORFS SCHOENEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TORFS SCHOENEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TORFS SCHOENEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TORFS SCHOENEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • Metaalarbeider(s) (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, het is klokslag 7u. Je hebt een stevig ontbijt achter de kiezen en bent er helemaal klaar voor om erin te vliegen. Je hebt nog een half uurtje om tijdig op het werk te geraken. Gelukkig is Harelbeke helemaal niet ver. Plooien, ponsen, of hier en daar inspringen bij jouw collega's waar nodig … op de metaalafdeling zien ze je allemaal graag komen. Je hebt misschien nog geen jarenlange ervaring, maar je wil deze job echt graag leren en wil je echt bewijzen. Dan leren je collega's je graag alle knepen van het vak.

  • Administratief bediende met kennis coreldraw m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief in het leveren en fabriceren van voedingsproducten (al dan niet portieverpakt), die voornamelijk bestemd zijn voor horecagroothandelaars en cateringbedrijven. De klant heeft zijn gamma verder uitgebreid met artikels die bestemd zijn voor de retail. Hun klanten zitten verdeeld over gans Europa. In samenspraak met de klanten zorg je dat hun gewenste afdruk druktechnisch en met oog voor detail op de verpakking wordt geprint. Je zorgt voor het maken van een proefdruk, zet dit in een werktekening, checkt de kleuren,... Ook beschik je over sterke administratieve skills en weet je georganiseerd je werk op te volgen. Als de voorraad van een bepaalde klant bijna op is ga je proactief te werk en check je of er nog extra gedrukt moet weorden. Verder sta je ook in voor maken van folders om aan de klanten te geven. Als je productfoto's kan trekken om te gebruiken in de folders is dit een groot pluspunt. Maandelijks staan er ook een aantal producten in de aanbieding. Hiervoor ontwerp je eveneens de folder. Je bent de enige persoon in het bedrijf die instaat voor de grafische afdeling. Creatieve en innovatieve zielen kunnen mogelijk hun ei voldoende kwijt in deze functie. Je hebt minstens enkele jaren als administatief bediende! Kunnen werken met Coreldraw is een must! Belangrijk om te weten is dat het bedrijf in de zomervakantie in totaal 3 weken collectief gesloten is. Eveneens is het bedrijf gesloten tussen kerst en nieuw

  • Contact Centre Agent - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie. Je assisteert onze gasten 24/7 overal ter wereld. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Help ons de populairste vakantieprovider ter wereld te worden. Voor ondersteuning van onze Connected Service Centers op Mallorca, Kreta en in Portugal in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende:                     Contact Center Agent (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Verwerking van wereldwijde vragen van gasten, suppliers en collega’s via telefoon, e-mail, WhatsApp, livechat en social media Vlotte omgang met verschillende software en andere tools, zodat je snel informatie en antwoorden op vragen kunt bieden Informatie geven aan onze gasten over de verschillende vakantieregio's Het reserveren van excursies en huurauto's Ondersteun onze gasten met vakantie aanpassingen, klachten en noodsituaties

  • Service Technieker (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker sta je in voor: Het installeren en onderhouden van fruitsorteermachines in België en sporadisch in het buitenland. Installeren en onderhouden van de sorteermachines Pannes herstellen bij klanten. Elektrische of mechanische storingen opsporen en herstellen Je doel is om een oplossing te bieden voor je klant zodat hij terug de productie kan opstarten! Je krijgt daarvoor een interne opleiding en telefonische ondersteuning van het bedrijf zelf.

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Heusden: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Poetshulp 20u per week te Ichtegem/Gistel (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Group Manager (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: MAKRO MACHELEN

    Type: Vaste Job

    Gedetailleerde omschrijving kan je vinden op onze website www.makro.be.

  • Senior dossierbeheerder boekhouding (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Jr. en Sr. dossierbeheerder. Als dossierbeheerder komt u terecht in een jong, dynamisch en sterk groeiend kantoor met een uitstekende reputatie en familiale sfeer. Uw takenpakket als dossierbeheerder: U bent verantwoordelijk voor de volledige opvolging en voorbereiding van de aan u toegewezen dossiers (A tot Z). U staat in voor het opstellen van de balans, de jaarrekening en de bijhorende fiscale aangiften (personenbelasting, vennootschapsbelasting). U bent het aanspreekpunt voor de aan u toegewezen dossiers en staat hen op professionele wijze bij met (fiscaal) advies.

  • Schrijnwerker Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijwerker/klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Trainer Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Elektricien Waterproductiecentrum Oost-Vlaanderen (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op.

Zoek naar antwoorden van TORFS SCHOENEN in sociale netwerken
Look for responds of TORFS SCHOENEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TORFS SCHOENEN. Laat een reactie achter voor TORFS SCHOENEN. TORFS SCHOENEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TORFS SCHOENEN. Leave a respond for TORFS SCHOENEN. TORFS SCHOENEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TORFS SCHOENEN op de google maps. Adres en contacten TORFS SCHOENEN
Location of TORFS SCHOENEN on the google maps. Address and contacts of TORFS SCHOENEN

Andere gerelateerde bedrijven als come TORFS SCHOENEN TORFS SCHOENEN: LE RELAIS DE SAINT-BENO?T | HUIS D?HONDT-SPECTRA | DIMAVI | MAISON APIFLORE | Invassel

Other related companies as TORFS SCHOENEN: LE RELAIS DE SAINT-BENO?T | HUIS D?HONDT-SPECTRA | DIMAVI | MAISON APIFLORE | Invassel

TORFS SCHOENEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TORFS SCHOENEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01458404541. Het bedrijf TORFS SCHOENEN bevindt zich op het adres: GOUDEN KRUISPUNT 65; 3390; TIELT-WINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 137,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bagage and lederwaren; Schoenen. Producten gemaakt in TORFS SCHOENEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TORFS SCHOENEN is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TORFS SCHOENEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TORFS SCHOENEN, openstaande posities, locatie van TORFS SCHOENEN op de kaart.

TORFS SCHOENEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is TORFS SCHOENEN, company assigned to the tax number BE01458404541. The company TORFS SCHOENEN is located at the address: GOUDEN KRUISPUNT 65; 3390; TIELT-WINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 137,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bagage and lederwaren; Schoenen. Products created in TORFS SCHOENEN were not found.
The main activity of TORFS SCHOENEN is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TORFS SCHOENEN is not available. You also can look at reviews of TORFS SCHOENEN, open positions, location of TORFS SCHOENEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TORFS SCHOENEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TORFS SCHOENEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TORFS SCHOENEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TORFS SCHOENEN, employees, financial statistics.