SCHOENEN AWA

Contactgegevens SCHOENEN AWA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOENEN AWA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOENEN AWA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STOVESTRAAT 4; 8600; DIKSMUIDE, België

Telefoon (phone): 51503597 (+32-51503597) 51503597 (+32-51503597)

Fax (fax): +32 (12) 893-53-47 +32 (12) 893-53-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOENEN AWA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOENEN AWA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOENEN AWA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOENEN AWA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOENEN AWA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOENEN AWA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOENEN AWA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOENEN AWA
Products information SCHOENEN AWA

BTW identificatienummer (tax): BE09060943603
Ondernemingsnummer: 7230346679
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in SCHOENEN AWA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bagage and lederwaren; Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOENEN AWA
(Get full report from official database of BE for SCHOENEN AWA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOENEN AWA
Addition kinds of activities for SCHOENEN AWA

265502. Vezelbakjes, trommels en containers | Fiber cans, drums, and containers
371101. Auto-assemblage, met inbegrip van speciale auto's | Automobile assembly, including specialty automobiles
24310502. Rail, trap: hout | Railings, stair: wood
24990501. Tapijten, kurk | Carpets, cork
25420206. Fixtures: display, kantoor of winkel: behalve hout | Fixtures: display, office, or store: except wood
27599918. thermografie | Thermography
28699904. Camphor, synthetisch | Camphor, synthetic
80490501. Mondhygienist | Dental hygienist

Werken bij SCHOENEN AWA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOENEN AWA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOENEN AWA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOENEN AWA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Psychogeriatrie 2B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5618 Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 2B Psychogeriatrie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (zwangerschap) miv 1/11/2018 met optie tot vast contract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Dit mag je van ons verwachten: Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit. Evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, enz.) en toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Maar dat is lang niet alles! Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Voel jij je aangesproken?

  • Automecanicien junior M/V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een bekwame mecanicien- carossier- opbouwer voor vrachtwagens en opleggers. Je voert herstellingen uit aan het koetswerk en rermorques en vervangt beschadigde onderdelen. Alsook voert u de onderhoud van de voertuigen uit. De opbouw van opleggers behoort ook tot 1 van u taken.

  • Lasser (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser sta je in voor volgende taken: - Het lassen monteren van trappen, balustrades, ... - Plaatsen van de constructies bij klanten.

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Bekister regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Studentenjob

    Uitvoeren van diverse karweiwerken op de werven zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. - Zowel traditionele als systeembekisting - plaatsen van wapening - betoneren - PVC-riolering - Klein metselwerk in betonblokken/snelbouw

  • Jobstudent (m/v) Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • CHEFKOK CHINESE KEUKEN (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WOK DYNASTY

    Type: Vaste Job

    Je bent gespecialiseerd in Chinese gerechten. Je komt terecht in een bestaand team. Je beschikt over deze vaardigheden: wokken , teppanyaki, snijwerk en koken

  • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

  • Ervaren CNC operator Hout (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DESMET G

    Type: Vaste Job

    Je taak bestaat er in om de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...), productie- en verwerkingshandelingen uitvoeren met: CNC-gestuurde werktuigmachines, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, bewerkings- en afwerkingshandelingen uitvoeren op houten werkstukken: Houtstof verwijderen.

  • Auticoach (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren (ook volwassenen) met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • STIJLVOLLE KELNERS HORECA EVENTS (GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar stijlvolle kelners (m/v) voor boeiende horeca-events in de regio van Gent. Studenten zijn ook welkom. In teamverband sta je in voor de zaalbediening op allerlei evenementen. Tijdens de week, tijdens het weekend, overdag, 's avonds, 's nachts... Flying Service heeft altijd werk voor jou!

Zoek naar antwoorden van SCHOENEN AWA in sociale netwerken
Look for responds of SCHOENEN AWA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOENEN AWA. Laat een reactie achter voor SCHOENEN AWA. SCHOENEN AWA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOENEN AWA. Leave a respond for SCHOENEN AWA. SCHOENEN AWA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOENEN AWA op de google maps. Adres en contacten SCHOENEN AWA
Location of SCHOENEN AWA on the google maps. Address and contacts of SCHOENEN AWA

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOENEN AWA SCHOENEN AWA: Trait d'Union | JODOIGNE MOTOR | Bogaerts Elektro BVBA | ELECTRO B | F. ROMBOUT

Other related companies as SCHOENEN AWA: Trait d'Union | JODOIGNE MOTOR | Bogaerts Elektro BVBA | ELECTRO B | F. ROMBOUT

SCHOENEN AWA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOENEN AWA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09060943603. Het bedrijf SCHOENEN AWA bevindt zich op het adres: STOVESTRAAT 4; 8600; DIKSMUIDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 225,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bagage and lederwaren; Schoenen. Producten gemaakt in SCHOENEN AWA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHOENEN AWA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOENEN AWA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOENEN AWA, openstaande posities, locatie van SCHOENEN AWA op de kaart.

SCHOENEN AWA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOENEN AWA, company assigned to the tax number BE09060943603. The company SCHOENEN AWA is located at the address: STOVESTRAAT 4; 8600; DIKSMUIDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 225,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bagage and lederwaren; Schoenen. Products created in SCHOENEN AWA were not found.
The main activity of SCHOENEN AWA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOENEN AWA is not available. You also can look at reviews of SCHOENEN AWA, open positions, location of SCHOENEN AWA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOENEN AWA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOENEN AWA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOENEN AWA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOENEN AWA, employees, financial statistics.