SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN
Private companiesRailroad Transportation • SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN

Contactgegevens SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): OOSTSTRAAT 119; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51204964 (+32-51204964) 51204964 (+32-51204964)

Fax (fax): +32 (86) 525-26-32 +32 (86) 525-26-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN
Products information SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN

BTW identificatienummer (tax): BE08019439697
Ondernemingsnummer: 2163452148
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bagage and lederwaren; Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN
(Get full report from official database of BE for SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN
Addition kinds of activities for SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN

5561. Recreatieauto dealers | Recreational vehicle dealers
919904. Overheid, niveau van overheid | General government, level of government
01810107. Struikgewassen, onder dekking gegroeid (bijvoorbeeld broeikasproductie) | Shrubberies, grown under cover (e.g. greenhouse production)
39140106. Liefdevolle kopjes, zilver | Loving cups, silver
42229902. Opslag, bevroren of gekoelde goederen | Storage, frozen or refrigerated goods
50310203. Panelen, hout | Paneling, wood
83990101. Communautair actiebureau | Community action agency

Werken bij SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de assemblage van de mechanische componenten, dit zowel in het atelier als bij de klanten. Je stuurt hierbij een klein team aan.

  • Klantendienstmedewerker supermarktketen, Diegem, fulltime (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer sercive medewerker zal je zowel telefonisch als schriftelijk vragen en bemerkingen behandelen van de klanten. Dit doe je telkens op een klantvriendelijke en professionele manier. Voor onze klant gelegen vlakbij het station in Diegem, zoeken we gemotiveerde klantendienstmedewerkers. Met vestigingen over de hele wereld (Frankrijk, Marokko, Algerije, Roemenië, Zuid-Afrika en sinds kort in België, Nederland) is dit een groeiend bedrijf met veel internationale projecten. Voor het ogenblik zoeken we een customer service agent voor een populaire supermarktketen.

  • Verpleegkundige projectstaffing nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden als mobiele equipe in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare voor een project van 6 maanden. Als nachtverpleegkundige mobiele equipe werk je van 21u tot 7u, en word je op verschillende afdelingen ingezet. Je belangrijkste taken in dit project zijn: - verschillende afdelingen professioneel ondersteunen waar nodig - diverse verpleegtechnische taken uitvoeren afhankelijk van de setting - een vlotte overdracht garanderen  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • ERVAREN Productie en inpakoperatoren voeding - NL (2-ploegen of vaste nacht) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in ROESELARE zijn wij op zoek naar een productiemedewerker MET ERVARING in de voedingssector Je kan ingeschakeld worden op verschillende werkposten binnen de zowel de ovenafdeling als inpakafdeling. Machinaal / manueel aanmaken van premixen en het assisteren van de ovenoperatoren. Afvullen van bigbags met halffabrikaten een het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Maken van boxen voor bulkproducten. Het verpakken van consumentendoosjes in kartonnen overdozen en het assisteren van inpakoperatoren. Het manueel bijstorten van garnituren en het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Je voert permanent visuele controles uit, vult de nodige documenten in, bent alert, stelt vragen en rapporteert problemen. Je staat samen met je collega's in voor de orde en netheid binnen je afdeling en leeft steeds strikt de hygiëne-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften na.

  • Projectleider (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Tessenderlo (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een Projectleider in afbraakwerken, grondwerken en infrastructuurwerken: Als Projectleider heb je de volgende taken: Een gedetailleerde prijsraming opstellen Het werk van de leveranciers of dienstverleners controleren Algemene organisatie van de werven: bevoorraading materiaal, locatie machines,... Ongevallen of schadegevallen aangeven De technische, financiële en menselijke middelen bepalen van een totaal project De regels, procedures en kwaliteitsvoorschriften opvolgen

  • Chauffeur CE m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vertrekkende vanuit Dottenijs bestaat jouw hoofdtaak uit het beleveren van klanten Je belevert ook de andere vestigingen (intercompany). Het lossen van de goederen gebeurt met kooiaap (Manitou). Daarnaast sta je ook het team bij in het laden van andere vrachtwagens.

  • Huishoudhulp Ekeren - Brasschaat (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Jobstudenten Logisport (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Wil jij dit jaar 475 uren werken voor één van de grootste logistieke bedrijven ter wereld? Ervaring opdoen in een tof, jong maar gedreven team? Synergie zoekt studenten voor Logisport die willen werken, zowel tijdens hun vrije momenten in de week als tijdens vakanties.

  • Verkoper Bloemenwinkel - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een diëtist(e) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • Stage (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ESAS Technical Services

    Type: Werfreserve

    Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

  • Flexi afwasser maandag - en dinsdagavond/ 2 weken (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Het Brughuis te Leest zoeken we een afwasser op maandag- en dinsdagavond om de 2 weken. Je staat in voor het afwassen van de borden en keukenmateriaal.

Zoek naar antwoorden van SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN in sociale netwerken
Look for responds of SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN. Laat een reactie achter voor SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN. SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN. Leave a respond for SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN. SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN op de google maps. Adres en contacten SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN
Location of SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN on the google maps. Address and contacts of SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN: BACOB | ST?PHAN HENRIST | De Creemer C | Wang Lei | Vriens L

Other related companies as SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN: BACOB | ST?PHAN HENRIST | De Creemer C | Wang Lei | Vriens L

SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08019439697. Het bedrijf SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN bevindt zich op het adres: OOSTSTRAAT 119; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bagage and lederwaren; Schoenen. Producten gemaakt in SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN, openstaande posities, locatie van SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN op de kaart.

SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN is a company, that was registered 1997 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN, company assigned to the tax number BE08019439697. The company SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN is located at the address: OOSTSTRAAT 119; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bagage and lederwaren; Schoenen. Products created in SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN were not found.
The main activity of SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN is not available. You also can look at reviews of SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN, open positions, location of SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOENEN ANDRE VERANNEMAN, employees, financial statistics.