DEVIS JOSEPH

Contactgegevens DEVIS JOSEPH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVIS JOSEPH: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVIS JOSEPH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MELKERIJSTRAAT 18; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23611091 (+32-23611091) 23611091 (+32-23611091)

Fax (fax): +32 (81) 625-88-20 +32 (81) 625-88-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVIS JOSEPH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVIS JOSEPH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVIS JOSEPH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVIS JOSEPH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVIS JOSEPH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVIS JOSEPH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVIS JOSEPH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVIS JOSEPH
Products information DEVIS JOSEPH

BTW identificatienummer (tax): BE01980255126
Ondernemingsnummer: 7862060546
Hoofdstad (capital): 447,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 251,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in DEVIS JOSEPH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse meubelen Fab; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVIS JOSEPH
(Get full report from official database of BE for DEVIS JOSEPH)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVIS JOSEPH
Addition kinds of activities for DEVIS JOSEPH

971199. Nationale veiligheid, nec | National security, nec
20330301. Appelsaus: verpakt in blikjes, potten, enz. | Apple sauce: packaged in cans, jars, etc.
38260302. Vloeistofchromatografische instrumenten | Liquid chromatographic instruments
39490511. Schietmateriaal en benodigdheden, algemeen | Shooting equipment and supplies, general
50460201. Merchandising machines | Merchandising machines
59410300. Golf, tennis, en skischoenen | Golf, tennis, and ski shops
82499900. Beroepsopleidingen, nec, nec | Vocational schools, nec, nec

Werken bij DEVIS JOSEPH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVIS JOSEPH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVIS JOSEPH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVIS JOSEPH. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker met groene vingers (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitscontrole op de producten (kruiden en eetbare bloemen) en zal deze nadien ook verpakken. Je zorgt ook voor het onderhoud van je werktafel en je slaagt erin een goed tempo te behouden. Aangezien het rechtstaand werk is mag je geen fysieke klachten hebben. Je bent bovendien flexibel om te kunnen starten om 7u00 's morgens. Door de drukke eindejaarsperiode vraagt deze klant voor de vestiging in Vlezenbeek 4 inpakkers/inpaksters en twee inpakkers/inpaksters voor de vestiging te Brussel. Deze tewerkstelling start vanaf eind november tot begin januari. Interesse? Wees dan snel en bel Konvert Interim Halle op het nummer 02/381.23.71 en stuur je cv door naar [email protected] met vermelding ''Inpakker met groene vingers''

  • Helper stellingbouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als helper stellingbouw ben je verantwoordelijk voor het volgende: Je monteert en demonteert verschillende soorten stellingen podia en (zit)tribunes. Je werkt met systeemstellingen of met buizen en koppelingen. Je bent in staat om een correcte beoordeling uit te voeren van de ondergrond. Je verankert de stellingen op een correcte manier. Je controleert daarbij het materiaal. Als stellingbouwer kom je terecht in de industrie in de bouw of in de evenementensector. Je werkt telkens in teamverband. Aangezien stellingen vaak behoorlijke hoogtes kunnen aannemen heb je geen hoogtevrees. Uiteraard hou je hierbij strikt rekening met de veiligheidsvoorschriften.

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud van diverse afwerkingsmachines. Je helpt mee met het curatief en preventief onderhoud en voert storingsanalyses uit. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines en doet voorstellen naar verbeteringen binnen je werkomgeving. Je bent bereid om te werken in twee ploegen. ( ene week van 5u-13u; andere week van 13u-21u) OF in het weekend ( ene weekend van 5u-17u, ander weekend van 17u-5u).

  • Huishoudhulp in Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • JOBSTUDENT VERKOOPSTER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PATISSERIE SCHAEVERBEKE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een verkoopster die meehelpt in de bakkerij-patisserie. Je staat in voor de verkoop, je vult de toog aan en stalt de producten uit volgens de regels. Je ontvangt het geld van de klanten, je noteert de bestellingen en poetst de winkel indien nodig.

  • Jobstudent medewerker snackbar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CHIPS & ICE

    Type: Studentenjob

    Je neemt bestellingen op. Je maakt broodjes en snacks. Je bakt wafels en je schept ijsjes.

  • Werkvoorbereider (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    - Multidisciplinaire voorbereiding van curatieve en preventieve onderhoudswerken (voornamelijk mechanisch) - Inplannen van deze onderhoudswerken - Voorbereiden van vergunningen en LOTO - Opvolgen van werken - Voorbereiding van shut-downs - Opstellen van lijsten met kritische wisselstukken

  • projectleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider volg je werven en projecten op van A tot Z. Daarbij geef je leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen; ben je verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf; stel je de werfplanning op en hou je toezicht op de naleving ervan; maak je contracten op met onderaannemers; hou je toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf. Je maakt vorderingsstaten en facturen op van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met architect, studiebureaus, nevenaannemers veiligheidscoördinator en bestuur. Uiteraard gooien ze je niet zomaar in het koude water. Je krijgt de ondersteuning van een hoofdprojectleider die voor alles jouw aanspreekpunt is. Tot slot krijg je een opleiding op en naast de werf, die je met alle praktische kneepjes van het vak vertrouwd maakt.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Knokke (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Plaats tewerkstelling Kustlaan 137, 8300 Knokke-Heist Openingsuren hoogseizoen en paasvakantie: maandag tot zaterdag van 8u tot 21u, zon- en feestdagen van 8u tot 20u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30, zaterdag van 8u tot 13u en van 14u tot 19u, zon-en feestdagen van 9u tot 13u (tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie ook open op zon-en feestdagen van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30) Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Kinesitherapeut(e) te Meeuwen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinesitherapeut help je onze senioren zowel op fysiek als psychisch vlak door middel van kinesitherapeutische begeleiding. Een diploma in kinesitherapie is noodzakelijk. Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeut(e) die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je organiseert en geeft de dagelijkse kinesitherapeutische begeleiding Je herkent, bepaalt en beoordeelt in functie van de belangrijkheid de fysische, psychische en sociale noden van de toegewezen bewoners Zo probeer je de ontwikkeling van de bewoners te stimuleren, hun zelfredzaamheid te behouden en hun eigenwaarde te vergroten Je deelt en past je kennis toe in diverse domeinen (valpreventie, palliatieve zorgen, comfort, verplaatsingen,…) om de kwalitatieve zorgen te garanderen

  • Zelfstandig psycholoog (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WINANDY HÉLÈNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologische begeleiding en therapie aan (jong)volwassenen in een privépraktijk.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Herentals 2018 (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Herentals zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van DEVIS JOSEPH in sociale netwerken
Look for responds of DEVIS JOSEPH in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVIS JOSEPH. Laat een reactie achter voor DEVIS JOSEPH. DEVIS JOSEPH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVIS JOSEPH. Leave a respond for DEVIS JOSEPH. DEVIS JOSEPH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVIS JOSEPH op de google maps. Adres en contacten DEVIS JOSEPH
Location of DEVIS JOSEPH on the google maps. Address and contacts of DEVIS JOSEPH

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVIS JOSEPH DEVIS JOSEPH: FILIP KINDT | Temmerman W | PLANET AUDIO | GILB DE HAES | JOKIKI

Other related companies as DEVIS JOSEPH: FILIP KINDT | Temmerman W | PLANET AUDIO | GILB DE HAES | JOKIKI

DEVIS JOSEPH is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEVIS JOSEPH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01980255126. Het bedrijf DEVIS JOSEPH bevindt zich op het adres: MELKERIJSTRAAT 18; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 447,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 251,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse meubelen Fab; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in DEVIS JOSEPH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEVIS JOSEPH is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVIS JOSEPH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVIS JOSEPH, openstaande posities, locatie van DEVIS JOSEPH op de kaart.

DEVIS JOSEPH is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEVIS JOSEPH, company assigned to the tax number BE01980255126. The company DEVIS JOSEPH is located at the address: MELKERIJSTRAAT 18; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 447,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 251,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse meubelen Fab; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in DEVIS JOSEPH were not found.
The main activity of DEVIS JOSEPH is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVIS JOSEPH is not available. You also can look at reviews of DEVIS JOSEPH, open positions, location of DEVIS JOSEPH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVIS JOSEPH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVIS JOSEPH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVIS JOSEPH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVIS JOSEPH, employees, financial statistics.