WIRTZ SECURITE

Contactgegevens WIRTZ SECURITE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIRTZ SECURITE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIRTZ SECURITE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE WEMMEL 16; 4950; WAIMES, België

Telefoon (phone): 80679618 (+32-80679618) 80679618 (+32-80679618)

Fax (fax): +32 (53) 402-58-66 +32 (53) 402-58-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIRTZ SECURITE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIRTZ SECURITE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIRTZ SECURITE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIRTZ SECURITE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIRTZ SECURITE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIRTZ SECURITE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIRTZ SECURITE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIRTZ SECURITE
Products information WIRTZ SECURITE

BTW identificatienummer (tax): BE02226623535
Ondernemingsnummer: 4268707275
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 617,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in WIRTZ SECURITE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse metaalwaren Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIRTZ SECURITE
(Get full report from official database of BE for WIRTZ SECURITE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIRTZ SECURITE
Addition kinds of activities for WIRTZ SECURITE

9431. Administratie van volksgezondheidsprogramma's | Administration of public health programs
222107. Ribbed breedgeweven stoffen | Ribbed broadwoven fabrics
329108. Schuurkorrels | Abrasive grains
27549901. Kleurafdrukken: gravure | Color printing: gravure
28990103. Citronella olie | Citronella oil
34410000. Vervaardigd constructie metaal | Fabricated structural metal
35550308. Sticks, printers ' | Sticks, printers'

Werken bij WIRTZ SECURITE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIRTZ SECURITE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIRTZ SECURITE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIRTZ SECURITE. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Bocholt zijn we op zoek naar een gemotiveerde reachtruckchauffeur, die in 2 ploegen wilt werken. Wisselend 2-ploegensysteem: morgenpost (6 tot 14 u) en middagpost (14 tot 22 u)   Ben jij een echte teamplayer die interesse heeft om een team van medewerkers in een dynamisch bedrijf tijdelijk te ondersteunen? Jouw takenpakket bestaat uit: - Picken van materialen. - Laden lossen van vrachtwagens. - Allround magazijnwerk.

  • Medewerker Aankoopdienst (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant zijn we op zoek naar een medewerker voor de aankoopdienst. * Ben je een aankoper in hart en nieren? * Zit onderhandelen in jouw bloed? * Naast nauwkeurig ben je ook iemand die zelf initiatieve neemt. Dan ben jij die persoon die we zoeken! Wat word er van je verwacht? Je start je dag met het opvolgen van je mailbox (in combinatie met een koffietje). Vervolgens voer je de inkooporders in het het systeem en bezorg je de bestellingen aan de leveranciers. Vlak voor de middag help je jouw collega bij de werkzaamheden. Na de middag volg je de bestellingen op die nog niet geleverd zijn en contacteer je de leveranciers voor vragen en opmerkingen. Je dag sluit je af met het opvolgen van de administratie. Tussendoor hou je de collega's op de hoogte van de leveringsdata.

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • Enthousiaste HVAC techniekers/monteurs (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zandhoven zijn wij op zoek naar HVAC techniekers/monteurs. Dus ben je iemand die beschikt over volgende vaardigheden: * Het indienststellen van nieuwe koelinstallaties (demontage en montage) en zelfs volledig vernieuwen; * Het oplossen van technische defecten op het vlak van airconditioning, verwarming en ventilatie - veel problemen zijn van elektrotechnische aard; * Breed technisch ingezet kan worden (o.a. koeltechnieken) en in aanraking komen met diverse moderne technologieën en technieken; * Verbetervoorstellen kunnen formuleren en de huidige manieren van werken verbeteren en samen met de collega's technische zaken verder op punt stellen; dan kan je nu online solliciteren via [email protected] of eens langskomen bij ons op kantoor.

  • Inpakker Part-time (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Xtra Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons , groothandel in fruit en groenten, zijn we op zoek naar een inpakker van kruiden. Werkdagen: van maandag tot vrijdag van 6u tot 13u. Je zal met 3 andere collega's instaan voor het in zakjes doen van kruiden.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Jobstudenten schoonmaak avondwerk regio Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten om te poetsen bij een bedrijf in Puurs Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tem vrijdag van 16u40 tot 22u

  • Hostessen - jobstudenten voor 18/10 (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement in Hooglede zijn wij voor 18/10 van 18u30 tot 24u30 op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten. Je bent verantwoordelijk voor de vestiaire, het klaarzetten en uitdelen van goodiebags of voor het overhandigen van prijzen. Interesse? Bel 051/40.54.51!

  • Relatietherapeut / Seksuoloog GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een seksuoloog/relatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Psychotherapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Massagetherapeut (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: HEALTHY BEAUTIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega? In ons stijlvolle Skin & Body Studio te Herent zoeken we een enthousiaste massagetherapeute om ons team te versterken. Klanten kunnen bij ons terecht voor natuurlijke schoonheidsbehandelingen, make-up en workshops, natuurlijke bio gelnagels en medische pedicure. We zoeken een massagetherepeute die een cliënteel willen uitbouwen op lange termijn. Samenwerking gebeurt door het huren van een mooie lichtrijke ruimte met een wachtkamer en dit met een vast tarief per maand. Functieomschrijving - Ervaring in massagetherapie - je bent zelfstandige en beheert je eigen agenda en clienteel Jouw profiel - Je bent enthousiast en geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld - Bereid in flexibele uren te werken (s’avonds, overdag of weekendwerk), je bepaalt je eigen agenda - Je kan zelfstandig en verantwoordelijk werken - je kan zowel deeltijds als voltijds de ruimte huren, de prijs wordt dan besproken. Aanbod Lichtrijke Praktijkruimte met wastafel Gratis parking naast de praktijk Gedeelde wachtruimte, sanitair Vrije keuze werkuren Vermelding op de website. Interesse Als je denkt dat je binnen ons team past, neem dan snel contact met ons op. [email protected] of 0486/94.57.85 voor meer info over de praktijk zie website : www.skinandbody.be Starten kan vanaf half oktober 2018.

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI / STUDENTEN (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: CABO

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar flexijobs | jobstudenten.

Zoek naar antwoorden van WIRTZ SECURITE in sociale netwerken
Look for responds of WIRTZ SECURITE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIRTZ SECURITE. Laat een reactie achter voor WIRTZ SECURITE. WIRTZ SECURITE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIRTZ SECURITE. Leave a respond for WIRTZ SECURITE. WIRTZ SECURITE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIRTZ SECURITE op de google maps. Adres en contacten WIRTZ SECURITE
Location of WIRTZ SECURITE on the google maps. Address and contacts of WIRTZ SECURITE

Andere gerelateerde bedrijven als come WIRTZ SECURITE WIRTZ SECURITE: Tarasconi René | B.C.S. | SQUALUS CLUB | DENIJS DE SMET | H.R.S. NV

Other related companies as WIRTZ SECURITE: Tarasconi René | B.C.S. | SQUALUS CLUB | DENIJS DE SMET | H.R.S. NV

WIRTZ SECURITE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIRTZ SECURITE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02226623535. Het bedrijf WIRTZ SECURITE bevindt zich op het adres: RUE DE WEMMEL 16; 4950; WAIMES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 617,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse metaalwaren Fab. Producten gemaakt in WIRTZ SECURITE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WIRTZ SECURITE is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIRTZ SECURITE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIRTZ SECURITE, openstaande posities, locatie van WIRTZ SECURITE op de kaart.

WIRTZ SECURITE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIRTZ SECURITE, company assigned to the tax number BE02226623535. The company WIRTZ SECURITE is located at the address: RUE DE WEMMEL 16; 4950; WAIMES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 617,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse metaalwaren Fab. Products created in WIRTZ SECURITE were not found.
The main activity of WIRTZ SECURITE is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WIRTZ SECURITE is not available. You also can look at reviews of WIRTZ SECURITE, open positions, location of WIRTZ SECURITE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIRTZ SECURITE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIRTZ SECURITE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIRTZ SECURITE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIRTZ SECURITE, employees, financial statistics.