MUNCK SERVICES

Contactgegevens MUNCK SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUNCK SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUNCK SERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE H DENIS47; 4031; LIEGE, België

Telefoon (phone): 43429929 (+32-43429929) 43429929 (+32-43429929)

Fax (fax): +32 (15) 942-79-92 +32 (15) 942-79-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUNCK SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUNCK SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUNCK SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUNCK SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUNCK SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUNCK SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUNCK SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUNCK SERVICES
Products information MUNCK SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE03280487060
Ondernemingsnummer: 7138610839
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 629,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in MUNCK SERVICES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse machines voor de nijverheid Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUNCK SERVICES
(Get full report from official database of BE for MUNCK SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUNCK SERVICES
Addition kinds of activities for MUNCK SERVICES

01719908. Framboos boerderij | Raspberry farm
07620000. Boerenbeheer diensten | Farm management services
20510210. Rolls, zoet: behalve bevroren | Rolls, sweet: except frozen
33139901. Molybdeen silicium, niet in hoogovens gemaakt | Molybdenum silicon, not made in blast furnaces
51220303. Biologische producten en geassocieerde producten | Biologicals and allied products
52510100. Gereedschap | Tools
92210101. Bureau van strafrechtelijk onderzoek, regering | Bureau of criminal investigation, government

Werken bij MUNCK SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUNCK SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUNCK SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUNCK SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Brussel Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

  • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

  • Huishoudhulp regio Reet - Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Beernem - Oostkamp (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vossem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oosterzele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    .Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wemmel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Studentenjob

    Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

  • Lasser-samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: INBOCO

    Type: Vaste Job

    Het jong dynamisch bedrijf Inboco te Bocholt is op zoek naar een lasser/samensteller. Op het vlak van staalconstructies heeft Inboco al diverse referenties in de meest verschillende takken van de industrie. Onze diensten variëren van las- en samenstellingwerken tot volledige projecten die we zelf ook helemaal kunnen ontwikkelen en uitvoeren. We zorgen voor de industriële staalconstructies van magazijnen, werkplaatsen, kantoren, tussenvloeren, dakconstructies, luifels, stellingen enzovoort. Takenpakket: • Je staat in voor het lassen van verschillende soorten staalconstructies • Materiaal controleren en lasparameters regelen • Conformiteit van het laswerk controleren • Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen • Fouten evalueren & corrigeren indien nodig

  • Schoolverlatende of ervaren industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor: - Installatie in scholen, kantoren, waterzuiveringen alsook op industriële werven in de Antwerpse haven. Je zal op verschillende plaatsen tewerkgesteld worden. - Boren, slijpen en kappen behoren tot de dagdagelijkse taken Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf, gelegen in hartje Antwerpen, is specialist in het ontwerp, studie en uitvoering van: - Bordenbouw zowel tertiar, industrie en automatisatie - Volledige laagspanningsinstallaties - Verlichtingsinstallaties - Onderhoud en reparaties - Glasvezelbekabeling

  • Business Analist (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654229-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificities. Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze: “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige Analisten en Business Process Experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.

  • Beheerscontroleur - On Site - Edegem - Werfreserve (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Beheerscontroleur On Site, verzeker je de goede werking en controle van de administratie en van het economisch beheer van de site bij één van onze grootste contracten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en implementeren van het interne controlesysteem binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor : Financieel & administratief beheer van de site : Organisatie en controle van de aankoopcyclus (bestelbons, verzendingsnota's, ...) Het boeken van de aankoopcyclus (intern systeem: Click & buy) (verzendingnota's, facturen, stock, kleine kassa, onkostennota's, ...) en de verkoopcyclus (opmaak facturatie klant, opbrengsten en stortingen, ...) De interne controle op de site organiseren en dit volgens de interne procedures van Sodexo: Controle van de leveringen Controle van cashstroom: kassa en stortingen Controle van de inventarissen Controle van de facturatie Enz. Analyse van de resultaten Maandelijkse analyse en becommentariëren van de resultaten naar de Client Relations Manager (CRM). Gedetailleerde analyse van de kosten (Food &Beverage costs, personeelskosten, afschrijving en andere uitbatingskosten, ....) Berekening van diverse ratio's en indicatoren voor de opvolging en optimalisatie van de kosten Opvolging actieplannen m.b.t. kostenoptimalisaties opgesteld samen met de CRM Voorstellen formuleren om de controles te optimaliseren ifv de behoeften van de site Allerhande ad hoc analyses Interne en externe rapportering Maandelijkse rapportering en afsluit (in samenwerking met de boekhouding) Opvolging van de beheersindicatoren (vb. F&B costs, verkoopmix, personeelskosten, ...) Rapportering naar de klant ifv zijn vraag Budgetbeheer Helpen bij het opstellen van de jaarlijkse budgetten samen met de General Services Manager Maandelijkse herziening van de forecast volgens de economische tendensen op de site Algemene administratie / loonadministratie Je helpt, indien nodig, bij de algemene administratie en loonadministratie. Dit onder aansturing van de CRM

Zoek naar antwoorden van MUNCK SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of MUNCK SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUNCK SERVICES. Laat een reactie achter voor MUNCK SERVICES. MUNCK SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUNCK SERVICES. Leave a respond for MUNCK SERVICES. MUNCK SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUNCK SERVICES op de google maps. Adres en contacten MUNCK SERVICES
Location of MUNCK SERVICES on the google maps. Address and contacts of MUNCK SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come MUNCK SERVICES MUNCK SERVICES: JACKY SPORT | DEPREZ-DARMONT | QUICK-WASH | HUIS ISIS MODE | ZAKENKANTOOR DE SMEDT MARC

Other related companies as MUNCK SERVICES: JACKY SPORT | DEPREZ-DARMONT | QUICK-WASH | HUIS ISIS MODE | ZAKENKANTOOR DE SMEDT MARC

MUNCK SERVICES is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUNCK SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03280487060. Het bedrijf MUNCK SERVICES bevindt zich op het adres: RUE H DENIS47; 4031; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 629,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse machines voor de nijverheid Gh. Producten gemaakt in MUNCK SERVICES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MUNCK SERVICES is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUNCK SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUNCK SERVICES, openstaande posities, locatie van MUNCK SERVICES op de kaart.

MUNCK SERVICES is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUNCK SERVICES, company assigned to the tax number BE03280487060. The company MUNCK SERVICES is located at the address: RUE H DENIS47; 4031; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 629,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse machines voor de nijverheid Gh. Products created in MUNCK SERVICES were not found.
The main activity of MUNCK SERVICES is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MUNCK SERVICES is not available. You also can look at reviews of MUNCK SERVICES, open positions, location of MUNCK SERVICES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUNCK SERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUNCK SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUNCK SERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUNCK SERVICES, employees, financial statistics.