HECTOR LEGRAND & FILS

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • HECTOR LEGRAND & FILS
Private companiesApparel and Accessory Stores • HECTOR LEGRAND & FILS

Contactgegevens HECTOR LEGRAND & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HECTOR LEGRAND & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HECTOR LEGRAND & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CLERC 5; 6230; PONT-A-CELLES, België

Telefoon (phone): 71352434 (+32-71352434) 71352434 (+32-71352434)

Fax (fax): +32 (61) 992-10-54 +32 (61) 992-10-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HECTOR LEGRAND & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HECTOR LEGRAND & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HECTOR LEGRAND & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HECTOR LEGRAND & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HECTOR LEGRAND & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HECTOR LEGRAND & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HECTOR LEGRAND & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HECTOR LEGRAND & FILS
Products information HECTOR LEGRAND & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE03374420166
Ondernemingsnummer: 6641479492
Hoofdstad (capital): 176,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 233,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in HECTOR LEGRAND & FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse machines voor de nijverheid Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HECTOR LEGRAND & FILS
(Get full report from official database of BE for HECTOR LEGRAND & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HECTOR LEGRAND & FILS
Addition kinds of activities for HECTOR LEGRAND & FILS

0811. Houtwegen | Timber tracts
7311. Adverterende agentschappen | Advertising agencies
10610403. Wulfenietwinning | Wulfenite mining
27540201. Vormen, zaken: gravure printing | Forms, business: gravure printing
28690307. Vetzure esters, aminozuren, enz. | Fatty acid esters, aminos, etc.
28910201. Kleefstoffen, pasta | Adhesives, paste
31720101. billfolds | Billfolds
32720316. Stappen, prefab beton | Steps, prefabricated concrete
36290100. Elektronische generatie apparatuur | Electronic generation equipment

Werken bij HECTOR LEGRAND & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HECTOR LEGRAND & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HECTOR LEGRAND & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HECTOR LEGRAND & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant gelegen te Lanaken zijn wij opzoek naar een operator met technisch inzicht. Takenpakket: - Opwikkelen en controleren van de papierbaan - Je staat in voor het omrollen, klankhard en plooivrij opwikkelen - Snijden van rollen papier - Takelwerkzaamheden - Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van de functie ten goede komen

  • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

  • Bijverdienste tijdens de week als magazijnier bij Conway: dag of late ploeg NL of ENG (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Studentenjob

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Je wordt aan de hand van een koptelefoon met computerstem of met LED lichtjes naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Op de ene afdeling doe je dit al wandelend, op de andere met een elektrische transpallet.

  • 3e bachelor- of masterstudent Elektromechanica in Essen gezocht (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je ondersteunt 2 à 3 dagen per week het team werkvoorbereiding van het bedrijf, dat gelegen is in Essen. Je zal vooral technische dossiers in orde brengen, via Access en Excel, QA/QC documentatie verzamelen en opslaan en bestellingen doen van materialen onder begeleiding van de werkvoorbereider.

  • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

  • Verkoopmedewerker - Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • klantenadviseur Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Haal je voldoening uit het adviseren van klanten? Heb je zin om bij te leren en uit te groeien tot een deskundige sociaal statuut? Dan ben jij de persoon die we zoeken! •Je behandelt telefonisch vragen m.b.t. sociale zekerheid van de zelfstandige. Door jouw klantgerichte houding en expertise, maak je dagelijks het verschil. Je doet dit met een glimlach. •Een dag per week word je ingeschakeld aan het Liantis ondernemingsloket, waar je de klant face-to-face verder helpt en adviseert bij zijn concrete vragen. •Je zorgt voor de correcte opvolging en aanpassingen van de dossiers binnen jouw klantenportefeuille. •Je bezorgt/vraagt de nodige informatie aan de overheid en andere instanties. •Je bent alert voor opportuniteiten en draagt actief bij aan de verdere uitbouw van Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge.

  • HEAD OF HR OPERATIONS (BE769604) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: TUI

    Type: Vaste Job

    Onze klant TUI België (www.tui.be), met kantoren te Oostende en Zaventem, maakt deel uit van de internationale TUI Group. TUI België is de grootste Belgische toerismegroep en typeert zich als een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Samen met een team van 2.000 gedreven collega’s maken zij hun belofte 'Discover your smile' elke dag opnieuw waar. Momenteel zijn wij voor de corporate HR-afdeling (Oostende en Zaventem) op zoek naar een (m/v): HEAD OF HR OPERATIONS Gedreven implementator van HR-systemen & -processen met oog voor continue optimalisering en sterke interpersoonlijke vaardigheden Functie Je bent de eindverantwoordelijke voor een gestructureerde, efficiënte en kwalitatieve uitvoering van de salaris- en personeelsadministratie. Je staat in en zorgt voor een effectieve HR-administratie & -optimalisering van payroll en HR-processen teneinde een correcte uitvoering van de dagelijkse payroll. Je zorgt voor het implementeren en continu optimaliseren van de HR-systemen en -processen die bijdragen aan een efficiënte organisatie voor zowel HR, leidinggevenden als medewerkers. Je maakt voorstellen en werkt ideeën uit rond de optimalisering en harmonisatie van de dienstverlening aangaande personeelsadministratie en dit ook op termijn voor de TUI Employee Self Service en Manager Self Service. Je zorgt voor het managen van de externe partners zoals het sociaal secretariaat en verzekeringsmaatschappijen teneinde tot een hecht partnership en een win-winsituatie te komen voor alle entiteiten binnen TUI België. Je bent verantwoordelijk voor de jaarlijkse communicatie en operationele verwerking van het cafetariaplan, oneShare-aandelenplan en bent ook verantwoordelijk voor het managen van externe relaties zoals bv. de Sociale Inspectie. Je ondersteunt je HR Business Partner- en Social Legal-collega’s met betrekking tot het sociaal overleg met de ondernemingsraad en vakorganisaties. Je zorgt voor het aanleveren van juiste en tijdige relevante informatie aan de organisatie en het HR-team en adviseert het management en de directie bij de analyse van de HR-KPI's en bij het nemen van de juiste acties. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en ontwikkelen van je team (12-tal medewerkers op 2 locaties). Je houdt je kennis up-to-date met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen en weet deze optimaal binnen de organisatie toe te passen. Je rapporteert aan de HR Director BeNe.

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het lokaliseren en oplossen van technische storingen in het hele machinepark. Je verzekert de productie, kwaliteit en continuïteit van de technische installaties. Je verzekert het preventief en correctief onderhoud aan productiemachines, installaties en infrastructuur in de verschillende afdelingen en voert verbeteringswerken uit. Je respecteert de veiligheidsvoorschriften en ziet toe op de veiligheid van anderen. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een internationale speler inzake het aanreiken van innovatieve en klantspecifieke afdichtingsoplossingen. Voor de uitbreiding van hun team zijn wij voor hen op zoek naar "Onderhoudstechniekers 2-ploegen":

  • Zelfstandige dierenverzorger (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: KC SAPHO'S HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U staat in voor het in goede banen leiden van de zaak - Boxerfokkerij (omgaan met volwassen honden , pups , een geboorte kunnen begeleiden door dit te leren) - Honden- en katten pension (onderhouden van de verblijven en met alle karakters overweg kunnen, klanten te woord staan en hun viervoeter aannemen of teruggeven) - Algemeen (onderhouden van het domein) 70 procent is schoonmaakwerk Als zelfstandige : 1 dag in de week of twee dagen om de 2 weken Een aanvullende activiteit voor iemand die al een zelfstandige taak beoefent of als zelfstandige in bijberoep. De honden zijn gewoon om 's morgens om 7 uur wakker te worden. We zoeken iemand met ervaring in dergelijke sector.

  • Stagair(e) Human Resources (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NH HOTEL GROUP

    Type: Leercontract

    Onze Human Resources afdeling is centraal georganiseerd voor al onze NH hotels in België. De HR kantoren bevinden zich in NH Brussels Airport-Diegem. . Een stage op de HR afdeling omvat taken in de 4 belangrijkste HR-peilers; werving & selectie, personeelsadministratie, opleiding & vorming en HR projecten

  • Nagelstyliste flexijob (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van HECTOR LEGRAND & FILS in sociale netwerken
Look for responds of HECTOR LEGRAND & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HECTOR LEGRAND & FILS. Laat een reactie achter voor HECTOR LEGRAND & FILS. HECTOR LEGRAND & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HECTOR LEGRAND & FILS. Leave a respond for HECTOR LEGRAND & FILS. HECTOR LEGRAND & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HECTOR LEGRAND & FILS op de google maps. Adres en contacten HECTOR LEGRAND & FILS
Location of HECTOR LEGRAND & FILS on the google maps. Address and contacts of HECTOR LEGRAND & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come HECTOR LEGRAND & FILS HECTOR LEGRAND & FILS: LAMY ETS G.C.N. | Herbalife Deville | Antoine C | CARDON | ALCON-COUVREUR

Other related companies as HECTOR LEGRAND & FILS: LAMY ETS G.C.N. | Herbalife Deville | Antoine C | CARDON | ALCON-COUVREUR

HECTOR LEGRAND & FILS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HECTOR LEGRAND & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03374420166. Het bedrijf HECTOR LEGRAND & FILS bevindt zich op het adres: RUE DU CLERC 5; 6230; PONT-A-CELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 176,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 233,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse machines voor de nijverheid Gh. Producten gemaakt in HECTOR LEGRAND & FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HECTOR LEGRAND & FILS is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HECTOR LEGRAND & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HECTOR LEGRAND & FILS, openstaande posities, locatie van HECTOR LEGRAND & FILS op de kaart.

HECTOR LEGRAND & FILS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is HECTOR LEGRAND & FILS, company assigned to the tax number BE03374420166. The company HECTOR LEGRAND & FILS is located at the address: RUE DU CLERC 5; 6230; PONT-A-CELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 176,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 233,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse machines voor de nijverheid Gh. Products created in HECTOR LEGRAND & FILS were not found.
The main activity of HECTOR LEGRAND & FILS is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HECTOR LEGRAND & FILS is not available. You also can look at reviews of HECTOR LEGRAND & FILS, open positions, location of HECTOR LEGRAND & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HECTOR LEGRAND & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HECTOR LEGRAND & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HECTOR LEGRAND & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HECTOR LEGRAND & FILS, employees, financial statistics.