SALLE DE VENTE DES CARMES

Contactgegevens SALLE DE VENTE DES CARMES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALLE DE VENTE DES CARMES: address, phone, fax, email, website, opening hours

SALLE DE VENTE DES CARMES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES CARMES 9; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE, België

Telefoon (phone): 84311151 (+32-84311151) 84311151 (+32-84311151)

Fax (fax): +32 (58) 620-33-29 +32 (58) 620-33-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALLE DE VENTE DES CARMES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALLE DE VENTE DES CARMES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALLE DE VENTE DES CARMES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALLE DE VENTE DES CARMES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALLE DE VENTE DES CARMES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALLE DE VENTE DES CARMES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALLE DE VENTE DES CARMES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALLE DE VENTE DES CARMES
Products information SALLE DE VENTE DES CARMES

BTW identificatienummer (tax): BE02886077880
Ondernemingsnummer: 8647033691
Hoofdstad (capital): 685,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in SALLE DE VENTE DES CARMES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse juridische dienstverlening; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALLE DE VENTE DES CARMES
(Get full report from official database of BE for SALLE DE VENTE DES CARMES)

Aanvulling soorten activiteiten voor SALLE DE VENTE DES CARMES
Addition kinds of activities for SALLE DE VENTE DES CARMES

326101. Badkamer accessoires / toebehoren, glanzend china of aardewerk | Bathroom accessories/fittings, vitreous china or earthenware
382402. Mechanische en elektromechanische tellers en apparaten | Mechanical and electromechanical counters and devices
35410209. Lapping machines | Lapping machines
50130109. Automotive trim | Automotive trim
56419900. Kinder- en zuigelingenwinkels, nec | Children's and infants' wear stores, nec
87119907. Brandbeschermingstechniek | Fire protection engineering

Werken bij SALLE DE VENTE DES CARMES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALLE DE VENTE DES CARMES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALLE DE VENTE DES CARMES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALLE DE VENTE DES CARMES. Looking for open vacancies in other companies

  • HANDLANGER SERRE/HAGAARBOUW (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is dit de job die u zoekt? Voor onze klant zijn we op zoek naar gedreven, leergierige monteur(s) voor de montage van verschillende en zeer uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland.

  • Autopoetser | Rijbewijs B | Regio Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een onderneming gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van voertuigen, dit zowel van het interieur alsook van het koetswerk. Je takenpakket bestaat in hoofdzaak uit het industriëel reinigen van voertuigen. Autolak polieren, simoniseren, auto ontgeuren (ozon), interieurreiniging, stoomreiniging, lakverzegeling, Waxoyl, … Je draagt zorg voor de aanwezige apparatuur en verzorgt regelmatig het onderhoud

  • TECHNIEKER VOLAUTOMATISCH MAGAZIJN - NACHT (M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na opleiding ben je samen met je collega-techniekers verantwoordelijk voor het technisch onderhoud en het oplossen van de storingen in ons volautomatisch magazijn (36.000 palletplaatsen, volledig PC-PLC gestuurd). Iedereen heeft verantwoordelijkheid voor de correcte uitvoering van alle werken ; sommigen krijgen afhankelijk van hun kunnen ook de eindverantwoordelijk voor bepaalde deelaspecten van de onderhoudstaken.

  • Productieoperator (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je taken bestaan uit: het besturen van een modern computergestuurd machinepark je zorgt voor correcte uitvoering van technische richtlijnen je controleerd in samenspraak met de verantwoordelijke de kwaliteit van het product

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lemberge (LEMBERGE)

    Regio: LEMBERGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student with knowledge of Slovenian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Slovenian language. The job requires to do data quality checks in Slovenian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Verkoper - Ontwerper Keukens (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een Verkoper - Ontwerper Keukens (m/v). In deze functie ben je het gezicht voor jouw klanten, zowel op teken-technisch vlak alsook op commercieel & administratief vlak. Je staat in voor het hele traject: vanaf het onthaal van de klanten over het ontwerp en de verkoop tot de plaatsing en de dienst na verkoop. Je biedt jouw klanten een totaalproject op maat aan met de juiste producten en diensten (ook financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), in functie van de gedetecteerde klantenbehoeften. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes zijn cruciaal en leiden tot een hoge klantentevredenheid.

  • Key Account Manager (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INFOHOS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Infohos Services is een toonaangevende ICT-speler in de ziekenhuiswereld. Onze verschillende IT-oplossingen ondersteunen meer dan 60 Belgische ziekenhuizen op verschillende vlakken - het administratief en medisch patiëntendossier, - het medicatiegebeuren, - de ziekenhuisadministratie. We begeleiden onze klanten bij het volledige implementatietraject van deze IT-oplossingen. Wat verwachten we van jou? Als Key Accountmanager zoek je samen met de ziekenhuizen die aan jou worden toegewezen hoe de Infohos-oplossingen kunnen bijdragen aan een optimale werking van het ziekenhuis. Je informeert jouw klanten over onze standaard IT-oplossingen voor de verschillende departementen. Daarnaast kijk je hoe we op maat van de ziekenhuizen extra projecten kunnen ontwikkelen. Zo bouw je een lange termijnrelatie uit met je klanten. Jouw sterktes? - Uit gesprekken met ziekenhuisdirecteurs, ICT-directeurs, diensthoofden, … kan je de informatie halen die nodig is om de noden en de pijnpunten van de ziekenhuizen te achterhalen. - Je kan het Infohosverhaal vertalen naar die noden van de klant. - Offertes opmaken en opvolgen, intern en extern terugkoppelen, … door jouw gestructureerde aanpak loopt dit van een leien dakje. - Klantentevredenheid op lange termijn is jouw streefdoel. Daarbij bewaak je steeds het evenwicht tussen de belangen van de klant en van Infohos. Jouw profiel? - Je genoot een hogere opleiding (minimum niveau bachelor) of soortgelijk door ervaring. - Je hebt een sterke affiniteit met IT, technologie en software. Heb je ervaring met het verkopen, implementeren en opzetten van grotere softwarepakketten bij organisaties? Dan is dat zeker een plus. Ook met kennis van de gezondheidssector kan je extra scoren. - Je bent nieuwsgierig, geduldig en ondernemend. - Je bent een teamplayer, maar werkt ook zelfstandig en proactief. Netwerken is je tweede natuur. - Je denkt klantgericht, gepassioneerd door verkoop en voelt je als een vis in het water in een B-2-B omgeving. - Je werkt resultaatgericht met oog op kwaliteit en hebt een oplossingsgerichte houding. - Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en hebt een goede kennis van het Frans en Engels. Ons aanbod - Een boeiende en uitdagende rol in het salesteam van Infohos Services. - Afwisselend werk met een grote mate van zelfstandigheid en daarbij horende verantwoordelijkheden. - Een grote waaier van contacten, zowel intern als bij de klanten van Infohos Services. - Een interessant salaris met extralegaal voordelenpakket en bedrijfswagen. Interesse? Stuur je CV en motivatie naar [email protected].

  • Paswerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststofbedrijf in de regio van Tielt zoeken we een paswerker. Als paswerker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen Jouw taken bestaan uit het verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud, herstellingen en optimalisatie van de matrijzen. Alsook ben je op termijn verantwoordelijk voor enkele bewerkingen a.d.h.v. de CNC machine.

  • Zelfstandige psycholo(o)g(e) (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: LYSSENS-DANNEBOOM & VAN TILBORGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een huisartsenpraktijk met 8 huisartsen en een multidisciplinair team met verschillende gezondheidsmedewerkers. Om dit team te versterken zijn wij op zoek naar een psycholo(o)g(e) op zelfstandige basis. Enige ervaring is een pluspunt .

  • Logistiek Bediende regio Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als logistiek bediende in een firma te Desteldonk ben je verantwoordelijk voor: - Het behandelen van de nodige documenten en het versturen ervan naar de bevoegde personen - Het zorgen voor de administratieve verwerking van binnenkomende en uitgaande orders via het bestelplatform. Dit doe je in nauw overleg met andere collega's. - Je houdt de procedures en werkinstructies up to date. - Je bent verantwoordelijk voor de vlotte organisatie en de opvolging van bestellingen, leveringen en koeriers. - Je vangt chauffeurs op, registreert de goederen en doet de bijhorende administratie. - Je communiceert vlot met andere departementen en rapporteert (problemen tijdig) aan de Head Technical Services) - Je staat in voor de correcte behandeling van de stock en het beheer van de opslagplaatsen.

Zoek naar antwoorden van SALLE DE VENTE DES CARMES in sociale netwerken
Look for responds of SALLE DE VENTE DES CARMES in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALLE DE VENTE DES CARMES. Laat een reactie achter voor SALLE DE VENTE DES CARMES. SALLE DE VENTE DES CARMES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALLE DE VENTE DES CARMES. Leave a respond for SALLE DE VENTE DES CARMES. SALLE DE VENTE DES CARMES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALLE DE VENTE DES CARMES op de google maps. Adres en contacten SALLE DE VENTE DES CARMES
Location of SALLE DE VENTE DES CARMES on the google maps. Address and contacts of SALLE DE VENTE DES CARMES

Andere gerelateerde bedrijven als come SALLE DE VENTE DES CARMES SALLE DE VENTE DES CARMES: Vandermeulen J | CAMPAGNOLO & Fils | GEERT MICHELS | HEYVAERT E BOUWWERKEN | C.P.A.S. de la Louvière

Other related companies as SALLE DE VENTE DES CARMES: Vandermeulen J | CAMPAGNOLO & Fils | GEERT MICHELS | HEYVAERT E BOUWWERKEN | C.P.A.S. de la Louvière

SALLE DE VENTE DES CARMES is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SALLE DE VENTE DES CARMES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02886077880. Het bedrijf SALLE DE VENTE DES CARMES bevindt zich op het adres: RUE DES CARMES 9; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 685,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse juridische dienstverlening; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in SALLE DE VENTE DES CARMES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SALLE DE VENTE DES CARMES is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALLE DE VENTE DES CARMES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALLE DE VENTE DES CARMES, openstaande posities, locatie van SALLE DE VENTE DES CARMES op de kaart.

SALLE DE VENTE DES CARMES is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is SALLE DE VENTE DES CARMES, company assigned to the tax number BE02886077880. The company SALLE DE VENTE DES CARMES is located at the address: RUE DES CARMES 9; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 685,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse juridische dienstverlening; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting. Products created in SALLE DE VENTE DES CARMES were not found.
The main activity of SALLE DE VENTE DES CARMES is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SALLE DE VENTE DES CARMES is not available. You also can look at reviews of SALLE DE VENTE DES CARMES, open positions, location of SALLE DE VENTE DES CARMES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALLE DE VENTE DES CARMES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALLE DE VENTE DES CARMES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALLE DE VENTE DES CARMES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALLE DE VENTE DES CARMES, employees, financial statistics.