HUIS BETTINI

Contactgegevens HUIS BETTINI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS BETTINI: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS BETTINI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HELDENLAAN 52; 9620; ZOTTEGEM, België

Telefoon (phone): 93606176 (+32-93606176) 93606176 (+32-93606176)

Fax (fax): +32 (53) 879-19-57 +32 (53) 879-19-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS BETTINI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS BETTINI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS BETTINI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS BETTINI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS BETTINI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS BETTINI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS BETTINI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS BETTINI
Products information HUIS BETTINI

BTW identificatienummer (tax): BE06585174560
Ondernemingsnummer: 7912048339
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in HUIS BETTINI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bagage and lederwaren; Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS BETTINI
(Get full report from official database of BE for HUIS BETTINI)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS BETTINI
Addition kinds of activities for HUIS BETTINI

275499. Commercieel drukwerk, gravure, nec | Commercial printing, gravure, nec
599912. Zwembaden, hot tubs, en sauna apparatuur en benodigdheden | Swimming pools, hot tubs, and sauna equipment and supplies
726100. Begrafenisdienst en crematoria | Funeral service and crematories
38420100. Persoonlijke veiligheidsuitrusting | Personal safety equipment
73190101. Buskaart reclame | Bus card advertising

Werken bij HUIS BETTINI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS BETTINI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS BETTINI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS BETTINI. Looking for open vacancies in other companies

  • Meubel Spuiter (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren spuiter. Je voert spuitwerkzaamheden uit op allerhande meubelonderdelen, alsook de voorbereiding ervan. Je brengt grondlagen, lak en vernis aan.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Klinische Studies (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project zal je werken in een organisatie gespecialiseerd in wetenschappelijk geneesmiddelenonderzoek. De doelgroep in deze setting zijn vrijwilligers. Als verpleegkundige zal je voornamelijk volgende technische handelingen uitvoeren: bloedafnames, bloeddrukmetingen en het interpreteren van EKG's. Dit zijn taken die je voor en na de dosering uitvoert. Verder zal je de vrijwilligers screenen en hen opvolgen tijdens een nacontrole. In de context van wetenschappelijk onderzoek is het belangrijk dat je zorgvuldig, snel en efficiënt kan werken. Het team bestaat uit enthousiaste collega's die nieuwe medewerkers met veel plezier opleiden. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • 4 accountmanagers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is ruim 30 jaar actief in de media. Ze zijn van pionier uitgegroeid tot één van de belangrijkste belgische mediabedrijven en bieden met 34 titels in 9 sectoren een uniek platform voor uw campagnes. Als innovatief en toonaangevend uitgever zijn we op zoek naar 4 accountmanagers om ons team te vervolledigen. U verkoopt advertentieruimtes aan klanten en prospecten actief in de B-to-B sector. U informeert en adviseert hen over het huidige aanbod van multimediale uitgaven en hoe ze de rentabiliteit van hun communicatiebudget kunnen verhogen. U zal de eerste 6 maanden hoog opgeleid worden daarin zal je alsook telefonisch klanten benaderen en op termijn de baan opgaan. Stap voor stap maken ze van jou een sterk salesprofiel.

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Groot-Ieper : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Huishoudhulp Regio Sint-Amandsberg (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Weekendmedewerker Fashion m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste en toegankelijke student die wij zoeken voor onze gloednieuwe Damart in Knokke? Al meer dan zestig jaar is Damart hét topmerk in modekleding voor dames en heren en onderkleding voor dames, heren en kinderen. De collecties die aangeboden worden, beantwoorden allemaal aan het basisengagement van het huis: stijl, kwaliteit en comfort. Als verkoopmedewerker ben je een belangrijke vertegenwoordiger van onze gerenommeerde fashionketen. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Je onthaalt hen op een vriendelijke manier, je begeleidt hen bij hun aankopen en geeft hen raad waar nodig. Ook kassaverrichtingen en de verwerking van de goederen maken deel uit van je takenpakket. Je verwerkt de stock en zorgt ervoor dat de winkel er piekfijn bij ligt. Door jouw enthousiasme en toegankelijkheid stel je de klanten op hun gemak. Je zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel, en hopelijk met een aankoop, de winkel verlaten.

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Studentenjob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • Student voor kerstmarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FOOD ON THE MOVE

    Type: Studentenjob

    Hulp voor eet en drankchalet op de kerstmarkt van 23/11/18 tem 31/12/18. Weekends en eerste week kerstvakantie

  • Chauffeur Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Hcmvision - HR Consultant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hcmvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Passionate about making people and business grow Direct search – talent- en competentiegericht Partner in HR – kwaliteit, engagement, going the extra mile voor onze matches Groeiende KMO-omgeving – meedenken, snel schakelen, mensgericht, dynamisch Jij mag Een voortrekkersrol opnemen – Hcmvision-netwerk bestendigen & uitbouwen in Vlaanderen Projecten opvolgen – eigen klantenportefeuille Relaties leggen – zowel intern als extern, doorheen de gehele selectieprocedure Verantwoordelijkheid opnemen – met een kritische blik initiatief nemen

  • begeleider kinderopvang (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OKO & ZO

    Type: Werfreserve

    - De buitenschoolse kinderopvang van vzw OKO&ZO biedt opvang aan in de gemeente Zele. - Je staat in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar. kind - Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Dit gebeurt in een niet-schoolse sfeer. - Je hebt aandacht voor veiligheid, verzorging en hygiëne. - Je informeert de ouders over het verloop van de dag. pvoeder opvoedster - Je werkt samen in een team. kinderbegeleider kinderbegeleidster - Je werkt met grotendeels onderbroken uren: tijdens schooldagen is de opvang open tussen 6u30 en 8u15 en na schooltijd tot 18u.30, ook op woensdagnamiddag. Op schoolvrije dagen en tijdens de vakantieperiodes is de opvang geopend tussen 6u30 en 18u30. Tijdens schooluren is er tijd voor teamvergadering, voorbereidingen en onderhoud van de lokaties.

  • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

    Regio: VLISSINGEN

    Bedrijf: ARTEC GROEP

    Type: Werfreserve

    De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

Zoek naar antwoorden van HUIS BETTINI in sociale netwerken
Look for responds of HUIS BETTINI in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS BETTINI. Laat een reactie achter voor HUIS BETTINI. HUIS BETTINI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS BETTINI. Leave a respond for HUIS BETTINI. HUIS BETTINI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS BETTINI op de google maps. Adres en contacten HUIS BETTINI
Location of HUIS BETTINI on the google maps. Address and contacts of HUIS BETTINI

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS BETTINI HUIS BETTINI: FLREMY ROTO SA | O.C.M.W. | TAVERNE NEW HORIZON | ROBERT UBALDI | Lequeux Charlotte

Other related companies as HUIS BETTINI: FLREMY ROTO SA | O.C.M.W. | TAVERNE NEW HORIZON | ROBERT UBALDI | Lequeux Charlotte

HUIS BETTINI is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS BETTINI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06585174560. Het bedrijf HUIS BETTINI bevindt zich op het adres: HELDENLAAN 52; 9620; ZOTTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 823,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bagage and lederwaren; Schoenen. Producten gemaakt in HUIS BETTINI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS BETTINI is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS BETTINI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS BETTINI, openstaande posities, locatie van HUIS BETTINI op de kaart.

HUIS BETTINI is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS BETTINI, company assigned to the tax number BE06585174560. The company HUIS BETTINI is located at the address: HELDENLAAN 52; 9620; ZOTTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 823,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bagage and lederwaren; Schoenen. Products created in HUIS BETTINI were not found.
The main activity of HUIS BETTINI is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS BETTINI is not available. You also can look at reviews of HUIS BETTINI, open positions, location of HUIS BETTINI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS BETTINI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS BETTINI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS BETTINI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS BETTINI, employees, financial statistics.