EMGO NV

Contactgegevens EMGO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EMGO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

EMGO NV

Regio (region): Lommel, België

Adres (address): Balendijk 161 3920 Lommel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-55-96-11 32-11-55-96-11

Fax (fax): 32-11-55-96-77 32-11-55-96-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EMGO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EMGO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EMGO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EMGO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EMGO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EMGO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EMGO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EMGO NV
Products information EMGO NV

BTW identificatienummer (tax): BE04432678222
Ondernemingsnummer: 4330230712
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 150,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in EMGO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Glass manufacturing - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EMGO NV
(Get full report from official database of BE for EMGO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor EMGO NV
Addition kinds of activities for EMGO NV

228100. Garen spin mills | Yarn spinning mills
379902. Recreatievoertuigen | Recreational vehicles
22950203. Garen, plastic bekleed: gemaakt van gekochte garens | Yarns, plastic coated: made from purchased yarns
34639905. Flens-, klep- of pijpbevestigings smeden, nonferrous | Flange, valve or pipe fitting forgings, nonferrous
38220603. Elektrische ruimteverwarming regelt | Electric space heater controls
51119900. Papier voor het afdrukken en schrijven, anders | Printing and writing paper, nec
51130302. Dozen, karton en wegwerp plastic | Boxes, paperboard and disposable plastic

Werken bij EMGO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EMGO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EMGO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EMGO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

  • Poetshulp Rillaar V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Huishoudhulp regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: X-TRA TIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • Winkelbediende Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt souvenirs in één van onze souvenirwinkels of fotostanden van Bellewaerde. Je spreekt de mensen aan en zet hen aan tot het kopen van een souvenir. Tevens sta je in voor de orde van de winkel. Je houdt de winkel voortdurend in het oog om diefstal te voorkomen. Kortom, door uw positieve en enthousiaste houding zet je de mensen aan om een souvenir mee te nemen naar huis.

  • Service Ingenieur Solar (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een marktleider in de hernieuwbare energie, zoekt JLE-Solutions naar een Service Ingenieur : Service Ingenieur Solar(m/v) Antwerpen of Waals-Brabant Jobbeschrijving Je werkt aan de monitoring en onderhoud van bestaande industriële solar installaties binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je bent in eerste lijn het aanspreekpunt voor de meer complexere zaken die zich aandienen binnen de service afdeling. Dit kan o.a. gaan over specifieke problemen met bepaalde omvormers of panelen die sterk degraderen

  • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

  • Vastgoedmakelaar BIV – inkoop & verkoop (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ACCUMEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, Verrassend Vastgoed, zijn we op zoek naar een nieuwe collega (m/v). Verrassend vastgoed is een nieuw, succesvol, dynamisch en gedreven vastgoedkantoor in Bilzen, gegroeid uit HPlus, een vaste waarde op de vastgoedmarkt. We hebben filialen in Aalst(Oost-Vlaanderen) en Bilzen (Limburg). Ons team combineert dynamiek en enthousiasme met jarenlange ervaring. Of het nu gaat om een huis, appartement, bouwgrond of nieuwbouw, als ervaren vastgoedmakelaar spotten wij als team de mooiste buitenkansen op de regionale woonmarkt. Om onze verdere groei te ondersteunen voor onze kantoren te Aalst en Bilzen zijn wij momenteel op zoek naar versterking (m/v): Vastgoedmakelaar BIV – inkoop & verkoop Ben je gepassioneerd door vastgoed en gedreven om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten binnen de markt? Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Dan pas jij in ons team! Functie Als makelaar ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de vastgoedportefeuille in de regio Aalst of Bilzen en bouw je ons kantoor mee verder uit. Je beheert met zorg je eigen portefeuille, bouwt een duurzame klantenrelatie op en garandeert een goede opvolging van onze klanten. Je peilt naar de noden van de klant, staat ze professioneel te woord met advies, maakt accurate schattingen en voert onderhandelingen uit. Je gaat actief en zelfstandig op zoek naar nieuwe verkoopsopdrachten en staat in voor een goede verkoop van deze panden.

  • ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. In de zaal zal je instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

Zoek naar antwoorden van EMGO NV in sociale netwerken
Look for responds of EMGO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor EMGO NV. Laat een reactie achter voor EMGO NV. EMGO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EMGO NV. Leave a respond for EMGO NV. EMGO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EMGO NV op de google maps. Adres en contacten EMGO NV
Location of EMGO NV on the google maps. Address and contacts of EMGO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come EMGO NV EMGO NV: VAN WYMELBEKE | C'Wouaf | Hof Van Watervliet-Hof Lanchals | Hermes Abrasives S.A. | Lingerie Olijf

Other related companies as EMGO NV: VAN WYMELBEKE | C'Wouaf | Hof Van Watervliet-Hof Lanchals | Hermes Abrasives S.A. | Lingerie Olijf

EMGO NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Lommel, België. De volledige naam van het bedrijf is EMGO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04432678222. Het bedrijf EMGO NV bevindt zich op het adres: Balendijk 161 3920 Lommel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 150,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Glass manufacturing - machinery and equipment. Producten gemaakt in EMGO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EMGO NV is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EMGO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EMGO NV, openstaande posities, locatie van EMGO NV op de kaart.

EMGO NV is a company, that was registered 2003 in Lommel region, Belgium. Full name of company is EMGO NV, company assigned to the tax number BE04432678222. The company EMGO NV is located at the address: Balendijk 161 3920 Lommel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 150,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Glass manufacturing - machinery and equipment. Products created in EMGO NV were not found.
The main activity of EMGO NV is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EMGO NV is not available. You also can look at reviews of EMGO NV, open positions, location of EMGO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EMGO NV, Lommel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EMGO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EMGO NV, Lommel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EMGO NV, employees, financial statistics.