RONEN LEVY

Contactgegevens RONEN LEVY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RONEN LEVY: address, phone, fax, email, website, opening hours

RONEN LEVY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EUGENIO PACELLILAAN 18; 2650; EDEGEM, België

Telefoon (phone): 34402707 (+32-34402707) 34402707 (+32-34402707)

Fax (fax): +32 (69) 699-39-62 +32 (69) 699-39-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RONEN LEVY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RONEN LEVY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RONEN LEVY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RONEN LEVY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RONEN LEVY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RONEN LEVY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RONEN LEVY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RONEN LEVY
Products information RONEN LEVY

BTW identificatienummer (tax): BE05940002441
Ondernemingsnummer: 9194976806
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 128,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in RONEN LEVY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse intermediaire producten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RONEN LEVY
(Get full report from official database of BE for RONEN LEVY)

Aanvulling soorten activiteiten voor RONEN LEVY
Addition kinds of activities for RONEN LEVY

244801. Ladingcontainers, hout en hout met metaal | Cargo containers, wood and wood with metal
20150600. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
26760100. Handdoeken, servetten en tissuepapier producten | Towels, napkins, and tissue paper products
28690308. Mierenzuur en metaalzouten | Formic acid and metallic salts
73759902. On-line gegevensbank informatieherwinning | On-line data base information retrieval

Werken bij RONEN LEVY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RONEN LEVY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RONEN LEVY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RONEN LEVY. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke administratief bediende verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket:  Je beheert nieuwe schadedossiers (auto, brand, enz) en je volgt bestaande schadedossiers op Hiernaast verwerk je de schadeaangiftes en maak je offertes van de arbeidsongevallen op Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van schadevergoedingsprocedures Je staat in voor de indexatie van digitale post  Bedrijfsprofiel: Onze klant, met expertise in verzekeringen, is op zoek naar een administratief bediende inzake verzekeringen om hun team tijdelijk te versterken. De betrekking is tot eind september 2018.

  • Schilder (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je hebt kennis van plamuren, vlies kleven/behangen, vinyl,... * Je hebt oog voor detail * Je hebt geen hoogtevrees * Je bent een harde werker en enorm gemotiveerd * Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • Conventioneel draaier (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een dynamisch en groeiend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en het onderhoud van elektrische motoren, aandrijvingen, frequentie-omvormers en soft starters Om hun team te vervolledigen zijn ze op zoek naar een conventioneel draaier. Draaien van stukken en uitbalanceren

  • chauffeur CE (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur ben je heel gedreven om aan de slag te gaan. Hieronder een greep van je takenpakket: Je voert bulktransport uit van veevoeders naar verschillende boerderijen in België en Nederland. Je hebt de mogelijkheid om dagritten te doen of om uit te slapen. Je voert ook fysieke arbeid uit. Je leert de buizen aan te koppelen om de veevoeders door te blazen.

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

  • Jobstudent (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES KUURNE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Chauffeurs C + CE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: V.T.V.

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs (Nationaal / Internationaal). De lading die je vervoert is zeer gevarieerd, je staat naast het vervoer ook in voor het laden en lossen. Je vertrekt en eindigt je rit steeds op ons bedrijventerrein te Landen.

  • Strategic Buyer Gent/Brussel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Strategic Buyer sta je in voor de algemene aankoopstrategie, onderhandelingen met onze leveranciers en het uitbouwen van de aankoopcel van Syncura op nationaal niveau. Je werkt vanuit onze kantoren in Brussel en Gent. Daarnaast heb je o.a. nog volgende verantwoordelijkheden: Professionaliseren, analyseren en optimaliseren van de aankoopstrategie Commercieel onderhandelen met nationale leveranciers Naast het beheren van de bestaande leveranciersportefeuille, sta je ook in voor de actieve prospectie naar nieuwe leveranciers Uitvoeren en analyseren van maandelijkse rapportering Coördineren, begeleiden en coachen van onze afdeling beheer Verantwoordelijk voor het A-Z beheer van de dagelijkse aankopen met oog op kostenbesparing en efficiënte communicatie met leveranciers Je rapporteert rechtstreeks aan het management team van Syncura

  • Dierenarts (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

  • Nagelstylist(e) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: VANHASSEL ESTELLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verwelkomt de klant en geeft advies. Je plaatst een set gelnagels maximum op een uurtje tijd.

  • Real Estate Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604258-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a sales talent with a passion for property who is looking to pursue a career at an internationally successful company? Engel & Völkers can offer you the best prospects for personal success, even without industry experience. As a self-employed real estate agent, you will benefit from our unique brand power and our constantly growing global network. In addition to this, we can offer you professional entry-level and advanced training along with innovative tools and services for maximum efficiency and flexibility – all thanks to our pioneering system platform – plus outstanding earning potential.  You will acquire new properties, bring owners and potential buyers together and impress them with our comprehensive service portfolio You will advise and support your clients from the first point of contact to the key handover You will benefit from an existing customer base and will continuously expand your own network You will constantly enhance your industry and market expertise to establish yourself as a successful real estate agent

Zoek naar antwoorden van RONEN LEVY in sociale netwerken
Look for responds of RONEN LEVY in social networks

Lees alle opmerkingen voor RONEN LEVY. Laat een reactie achter voor RONEN LEVY. RONEN LEVY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RONEN LEVY. Leave a respond for RONEN LEVY. RONEN LEVY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RONEN LEVY op de google maps. Adres en contacten RONEN LEVY
Location of RONEN LEVY on the google maps. Address and contacts of RONEN LEVY

Andere gerelateerde bedrijven als come RONEN LEVY RONEN LEVY: FLSANDREA SPRL | Vandervorst M | TEPELEC | Foseco SA | BANQUE DEGROOF

Other related companies as RONEN LEVY: FLSANDREA SPRL | Vandervorst M | TEPELEC | Foseco SA | BANQUE DEGROOF

RONEN LEVY is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RONEN LEVY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05940002441. Het bedrijf RONEN LEVY bevindt zich op het adres: EUGENIO PACELLILAAN 18; 2650; EDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 128,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse intermediaire producten Gh. Producten gemaakt in RONEN LEVY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RONEN LEVY is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RONEN LEVY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RONEN LEVY, openstaande posities, locatie van RONEN LEVY op de kaart.

RONEN LEVY is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is RONEN LEVY, company assigned to the tax number BE05940002441. The company RONEN LEVY is located at the address: EUGENIO PACELLILAAN 18; 2650; EDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 128,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse intermediaire producten Gh. Products created in RONEN LEVY were not found.
The main activity of RONEN LEVY is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RONEN LEVY is not available. You also can look at reviews of RONEN LEVY, open positions, location of RONEN LEVY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RONEN LEVY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RONEN LEVY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RONEN LEVY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RONEN LEVY, employees, financial statistics.