JACOB PERI

Contactgegevens JACOB PERI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACOB PERI: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACOB PERI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GOUDVINKLAAN 15; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 34498877 (+32-34498877) 34498877 (+32-34498877)

Fax (fax): +32 (19) 947-38-80 +32 (19) 947-38-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACOB PERI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACOB PERI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACOB PERI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACOB PERI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACOB PERI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACOB PERI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACOB PERI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACOB PERI
Products information JACOB PERI

BTW identificatienummer (tax): BE04366210937
Ondernemingsnummer: 3945159912
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in JACOB PERI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse intermediaire producten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACOB PERI
(Get full report from official database of BE for JACOB PERI)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACOB PERI
Addition kinds of activities for JACOB PERI

4932. Gas en andere diensten gecombineerd | Gas and other services combined
252202. Kantoor boekenkasten, kasten en afdelingen, met uitzondering van hout | Office bookcases, wallcases and partitions, except wood
559901. Vliegtuighandelaars | Aircraft dealers
28650307. chloorbenzeen | Chlorobenzene
32759902. Cement, keene's | Cement, keene's

Werken bij JACOB PERI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACOB PERI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACOB PERI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACOB PERI. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker pralines m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor een pralinewinkel in Menen op zoek naar een winkelmedewerker voor de periode van 12/11 tem de eerste week van januari. Vóór de start van deze periode, krijgt u eerst een interne opleiding in de winkel.

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZINGEM (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zingem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhulp regio Kleit - voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kleit zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • TECHNISCH TEKENAAR (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR de stuwende kracht in jouw carrière! Op zoek naar een leuke job in je regio en heb je kennis van technisch tekenen? Dan is onderstaande misschien iets voor jou. In het kader van groei is HR MENTOR voor haar klant op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Onze klant is een toonaangevend bedrijf inzake ontwerp, fabricatie, verkoop en installatie van hoogwaardige keukens. Daarnaast produceert het bedrijf ook badkamermeubelen, slaapkamers, dressings en bureaus. Alle meubelen zijn eigen ontwerp , worden op maat gemaakt en ter plaatste ingewerkt. Dit alles met een sterke focus op kwaliteit. Je job bestaat erin om het verkochte dossier volledig technisch uit te werken. Je tekent het technisch plan uit en pleegt overleg met de verkoper, de productie , voorbereiding. Je geeft uitleg aan de plaatsers. Je doet de voorbereiding voor de productie en plaatst de nodige bestellingen van onderdelen bij de leveranciers. Je werkt samen met een ervaren team.

  • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Leopold Hotel

    Type: Vaste Job

    Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van JACOB PERI in sociale netwerken
Look for responds of JACOB PERI in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACOB PERI. Laat een reactie achter voor JACOB PERI. JACOB PERI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACOB PERI. Leave a respond for JACOB PERI. JACOB PERI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACOB PERI op de google maps. Adres en contacten JACOB PERI
Location of JACOB PERI on the google maps. Address and contacts of JACOB PERI

Andere gerelateerde bedrijven als come JACOB PERI JACOB PERI: D'Heygere V | OPENBARE BIBLIOTHEEK | BLUE CRY | Vitrine Magique | Kustermann Industries

Other related companies as JACOB PERI: D'Heygere V | OPENBARE BIBLIOTHEEK | BLUE CRY | Vitrine Magique | Kustermann Industries

JACOB PERI is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACOB PERI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04366210937. Het bedrijf JACOB PERI bevindt zich op het adres: GOUDVINKLAAN 15; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 763,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse intermediaire producten Gh. Producten gemaakt in JACOB PERI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACOB PERI is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACOB PERI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACOB PERI, openstaande posities, locatie van JACOB PERI op de kaart.

JACOB PERI is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACOB PERI, company assigned to the tax number BE04366210937. The company JACOB PERI is located at the address: GOUDVINKLAAN 15; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 763,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse intermediaire producten Gh. Products created in JACOB PERI were not found.
The main activity of JACOB PERI is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JACOB PERI is not available. You also can look at reviews of JACOB PERI, open positions, location of JACOB PERI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACOB PERI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACOB PERI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACOB PERI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACOB PERI, employees, financial statistics.