EMVIDIAM

Contactgegevens EMVIDIAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EMVIDIAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

EMVIDIAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHUPSTRAAT 9B412; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32313900 32313900

Fax (fax): +32 (57) 713-96-27 +32 (57) 713-96-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EMVIDIAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EMVIDIAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EMVIDIAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EMVIDIAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EMVIDIAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EMVIDIAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EMVIDIAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EMVIDIAM
Products information EMVIDIAM

BTW identificatienummer (tax): BE09197174072
Ondernemingsnummer: 8614624023
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in EMVIDIAM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse intermediaire producten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EMVIDIAM
(Get full report from official database of BE for EMVIDIAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor EMVIDIAM
Addition kinds of activities for EMVIDIAM

179905. Exterieurreiniging, inclusief zandstralen | Exterior cleaning, including sandblasting
15419902. Fabrieksbouw | Factory construction
35549905. Fourdrinier machines, papierproductie | Fourdrinier machines, paper manufacturing
36410206. Lampen, verzegelde bundel | Lamps, sealed beam
55510401. Marine leveringen, nec | Marine supplies, nec
70219903. Huisvesting, behalve organisatie | Lodging house, except organization

Werken bij EMVIDIAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EMVIDIAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EMVIDIAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EMVIDIAM. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Inpak 3 ploegen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor het inpakken en verpakken van de geproduceerde producten. Op termijn zal je ook regelmatig kwaliteitscontroles uitvoeren. Je precisie en oog voor detail vertalen zich rechtstreeks in de kwaliteit van het eindproduct.

  • Verpleegkundige ouderenzorg (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project, komje terecht in een woon-zorgcentrum gelegen in een landelijke omgeving. Hetrusthuis schenkt ruime aandacht aan de tijdsinvulling van de bewoners door hente voorzien van leuke activiteiten, een mooie tuin waar ze kunnen genieten vanhet uitzicht, een aangename cafetaria enzovoort. Deze animatie optimaliseerthet woon- en leefklimaat van het woon-zorgcentrum. Het multidisciplinairteam staat iedere dag klaar om de bewoners met de beste zorgen te omringen. Jekrijgt de kans om te werken in een stabiele en moderne werkomgeving waar erruimte is voor doorgroeimogelijkheden. Als gemotiveerde verpleegkundigesta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. Je zetmedicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz.Je durft je te verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil bijdragentot een waardevol en gelukkig verblijf in het woon-zorgcentrum. Je streeft eenkwalitatieve detailzorg na waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraalstaan.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Chauffeur CE (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ervaren chauffeur CE voor een bedrijf regio Oostende. Je vervoert voornamelijk grondstoffen zoals asfalt, puin en granulaten. Je vertrekt steeds vanuit het depot

  • productiemedewerker te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn momenteel opzoek naar een gedreven productiemedewerker voor een klant gevestigd in Willebroek. Onze klant staat in voor de keuring, zandstralen en herspuiten van de gasflessen- duikflessen en de volledige assemblage van de flessen (nekringen – ventielen- overkapping, drukregelaars…). De flessen worden gevuld door de productiemedewerker en zijn gevuld vb met Helium, Zuurstof, Nitrogen, Argon,….. Om hun team te versterken, werven zij een productiemedewerker voor de afdeling afwerking aan. Je zal instaan om de gegevens van de flessen in te geven in het computersysteem van het bedrijf. Tevens zal je ventielen moeten aansluiten op de flessen.

  • Arbeider tuinonderhoud (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    onderhoud van vnl privétuinen : wintersnoei, grasonderhoud, zomersnoei van hagen en massieven, kleiner plantwerk werken in een team van 3 personen bij rustiger periode inspringen bij het team die instaat voor het aanleggen van de tuinen.

  • Technieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

  • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

  • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KORDEKOR

    Type: Vaste Job

    KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

  • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Functioneel analisten! WANTED! (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667313-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificaties.  - Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze:  “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige functioneel analisten en business process experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.    

  • Barmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van EMVIDIAM in sociale netwerken
Look for responds of EMVIDIAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor EMVIDIAM. Laat een reactie achter voor EMVIDIAM. EMVIDIAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EMVIDIAM. Leave a respond for EMVIDIAM. EMVIDIAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EMVIDIAM op de google maps. Adres en contacten EMVIDIAM
Location of EMVIDIAM on the google maps. Address and contacts of EMVIDIAM

Andere gerelateerde bedrijven als come EMVIDIAM EMVIDIAM: Zakenkantoor Verreet-Fierens | RENE TARGEZ | OPTIEK VANDERSCHOT | GERT-JAN WOLTERS | Securis (t.a.v. Sissi Leemans) NV

Other related companies as EMVIDIAM: Zakenkantoor Verreet-Fierens | RENE TARGEZ | OPTIEK VANDERSCHOT | GERT-JAN WOLTERS | Securis (t.a.v. Sissi Leemans) NV

EMVIDIAM is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EMVIDIAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09197174072. Het bedrijf EMVIDIAM bevindt zich op het adres: SCHUPSTRAAT 9B412; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 532,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse intermediaire producten Gh. Producten gemaakt in EMVIDIAM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EMVIDIAM is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EMVIDIAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EMVIDIAM, openstaande posities, locatie van EMVIDIAM op de kaart.

EMVIDIAM is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is EMVIDIAM, company assigned to the tax number BE09197174072. The company EMVIDIAM is located at the address: SCHUPSTRAAT 9B412; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 532,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse intermediaire producten Gh. Products created in EMVIDIAM were not found.
The main activity of EMVIDIAM is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EMVIDIAM is not available. You also can look at reviews of EMVIDIAM, open positions, location of EMVIDIAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EMVIDIAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EMVIDIAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EMVIDIAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EMVIDIAM, employees, financial statistics.