I. GODON-BOEKILLUSTRATIE

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • I. GODON-BOEKILLUSTRATIE
Private companiesAmusement and Recreation Services • I. GODON-BOEKILLUSTRATIE

Contactgegevens I. GODON-BOEKILLUSTRATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I. GODON-BOEKILLUSTRATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

I. GODON-BOEKILLUSTRATIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEIELAAN 4; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34808477 (+32-34808477) 34808477 (+32-34808477)

Fax (fax): +32 (53) 696-84-58 +32 (53) 696-84-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I. GODON-BOEKILLUSTRATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I. GODON-BOEKILLUSTRATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I. GODON-BOEKILLUSTRATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I. GODON-BOEKILLUSTRATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I. GODON-BOEKILLUSTRATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I. GODON-BOEKILLUSTRATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I. GODON-BOEKILLUSTRATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I. GODON-BOEKILLUSTRATIE
Products information I. GODON-BOEKILLUSTRATIE

BTW identificatienummer (tax): BE03367553710
Ondernemingsnummer: 6862030029
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 379,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in I. GODON-BOEKILLUSTRATIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse grafische activiteiten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I. GODON-BOEKILLUSTRATIE
(Get full report from official database of BE for I. GODON-BOEKILLUSTRATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor I. GODON-BOEKILLUSTRATIE
Addition kinds of activities for I. GODON-BOEKILLUSTRATIE

769924. Diverse reparatiediensten voor auto's | Miscellaneous automotive repair services
799999. Amusement en recreatie, nec, nec | Amusement and recreation, nec, nec
24260102. Stoelen stoelen, hardhout | Chair seats, hardwood
26211001. Kan voorraad, vezel | Can stock, fiber
35590402. Cryogene machines, industriële | Cryogenic machinery, industrial
38270101. kijker | Binoculars
73899936. Fotografische bibliotheekdienst | Photographic library service

Werken bij I. GODON-BOEKILLUSTRATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I. GODON-BOEKILLUSTRATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I. GODON-BOEKILLUSTRATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I. GODON-BOEKILLUSTRATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakoperator (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verpakt eindproducten volgens de specificaties, de gestelde kwaliteitseisen en opgegeven instructies. Hiervoor stel je de nodige parameters in op de verpakkingsinstallaties en treed je op bij kleine storingen. - Je zorgt voor een correcte belading van het nodige verpakkingsmateriaal. Bij een formaatwissel bouw je efficiënt en gestructureerd de installatie om. - Je controleert de zuiverheid van de gebruikte apparatuur en materiaal (verpakkingsdozen, etiketten, zakken,…).

  • Industriële reiniger tankwagens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tempo-team is op zoek naar een industriële reiniger voor het reinigen van tankwagens. Je voornaamste taken zijn: - je voert het cleaningsorder correct en kwalitatief uit - je ziet toe op de veiligheid en het milieu rond de cleaningsbanen - je beheerst de procedures binnen het ISO systeem

  • Poetshulp 20u per week te Ichtegem/Gistel (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHULP (M/V) RUDDERVOORDE (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Studierelevante bijbaan management assistent - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met een bachelor of master? WIl je graag je talen gebruiken in een studierelevante bijbaan? Wil je graag een centje bijverdienen gedurende 1 dag per week (woensdag)? Dan heeft Randstad Young Talents jouw ideale job. Voor een groot bedrijf met hoofdzetel in Waregem zijn we op zoek naar een student die graag op woensdag wenst te werken. Je vervangt de receptioniste die niet werkt op woensdag en staat in voor volgende taken: onthalen van iedereen die binnenkomt in diverse taken (FR-NDL-ENG) beantwoorden van de telefoons in de diverse talen controle van facturen ...

  • Elektricien regio Bilzen/Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hoeselt zijn we momenteel op zoek een elektricien met passie voor het vak. Functie: • Installeren van nieuwe elektrische (residentiële) installaties • Renovatie en/of uitbreiding van bestaande elektrische installaties volgens plan of schema • Uitvoeren van de nodige slijp- en kapwerken om de juiste sleuven te voorzien • Leggen van kanalisatie, kabels en buizen en monteren van rails • Plaatsen van inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen • Installatie, aansluiten, opstarten en herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, …

  • Business Developer Life-Sciences regio Gent (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer ben je de commerciële schakel bij onze klant met een grote dosis verantwoordelijkheid. Je zorgt voor het onderhoud van het huidige netwerk en bouwt dit verder uit om de verkoop van de verschillende bioproducten uit te bouwen; Enerzijds sta je in contact met de distribiteur waarmee je samen op strategisch niveau nadenkt. Je biedt hen de nodige commerciële inzichten zodat zij op hun beurt de klant warm kunnen maken van nieuwe producten; Anderzijds leg je contacten met verschillende potentiële klanten via congressen, beurzen, etc. Je introduceert onze klant proactief in nieuwe markten en brengt zelf initiatieven aan; Je staat zelf in voor de nodige administratieve opvolging (opmaak offertes, levertermijn opvolgen, etc.), maar wordt hierin ook bijgestaan door een administratieve kracht; Je wordt bijgestaan door collega's op vlak van technische specificaties van de bioproducten; Je evalueert zelf de verkoopscijfers en bespreekt deze met de operations director. Je bezorgt de nodige commerciële inzichten en werkt deze ook uit.

  • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

  • Docent Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Schrijnwerker regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • KASSABEDIENDE PLANTENCENTRUM - FLEXIJOB - WEEKENDWERK -HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GRUUN - TUINEN

    Type: Flexijob

    Gruun-Tuinen is een plantencentrum regio Herenthout en is momenteel op zoek aan een enthousiaste kassabediende die in de weekends wat wil bijverdienen via een flexijob.

Zoek naar antwoorden van I. GODON-BOEKILLUSTRATIE in sociale netwerken
Look for responds of I. GODON-BOEKILLUSTRATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor I. GODON-BOEKILLUSTRATIE. Laat een reactie achter voor I. GODON-BOEKILLUSTRATIE. I. GODON-BOEKILLUSTRATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I. GODON-BOEKILLUSTRATIE. Leave a respond for I. GODON-BOEKILLUSTRATIE. I. GODON-BOEKILLUSTRATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I. GODON-BOEKILLUSTRATIE op de google maps. Adres en contacten I. GODON-BOEKILLUSTRATIE
Location of I. GODON-BOEKILLUSTRATIE on the google maps. Address and contacts of I. GODON-BOEKILLUSTRATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come I. GODON-BOEKILLUSTRATIE I. GODON-BOEKILLUSTRATIE: CAPRICORN VENTURE PARTNERS | Anja | Diependaele Hein | OMER DE RIJCK | C.E.P.B. ASBL

Other related companies as I. GODON-BOEKILLUSTRATIE: CAPRICORN VENTURE PARTNERS | Anja | Diependaele Hein | OMER DE RIJCK | C.E.P.B. ASBL

I. GODON-BOEKILLUSTRATIE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I. GODON-BOEKILLUSTRATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03367553710. Het bedrijf I. GODON-BOEKILLUSTRATIE bevindt zich op het adres: LEIELAAN 4; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 379,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse grafische activiteiten. Producten gemaakt in I. GODON-BOEKILLUSTRATIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van I. GODON-BOEKILLUSTRATIE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I. GODON-BOEKILLUSTRATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I. GODON-BOEKILLUSTRATIE, openstaande posities, locatie van I. GODON-BOEKILLUSTRATIE op de kaart.

I. GODON-BOEKILLUSTRATIE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is I. GODON-BOEKILLUSTRATIE, company assigned to the tax number BE03367553710. The company I. GODON-BOEKILLUSTRATIE is located at the address: LEIELAAN 4; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 379,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse grafische activiteiten. Products created in I. GODON-BOEKILLUSTRATIE were not found.
The main activity of I. GODON-BOEKILLUSTRATIE is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of I. GODON-BOEKILLUSTRATIE is not available. You also can look at reviews of I. GODON-BOEKILLUSTRATIE, open positions, location of I. GODON-BOEKILLUSTRATIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I. GODON-BOEKILLUSTRATIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I. GODON-BOEKILLUSTRATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I. GODON-BOEKILLUSTRATIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I. GODON-BOEKILLUSTRATIE, employees, financial statistics.