BUREAU ANNA LUBINSKA

Contactgegevens BUREAU ANNA LUBINSKA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU ANNA LUBINSKA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU ANNA LUBINSKA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGMANNLAAN 510B6; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23451929 (+32-23451929) 23451929 (+32-23451929)

Fax (fax): +32 (4) 780-87-35 +32 (4) 780-87-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU ANNA LUBINSKA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU ANNA LUBINSKA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU ANNA LUBINSKA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU ANNA LUBINSKA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU ANNA LUBINSKA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU ANNA LUBINSKA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU ANNA LUBINSKA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU ANNA LUBINSKA
Products information BUREAU ANNA LUBINSKA

BTW identificatienummer (tax): BE07935943603
Ondernemingsnummer: 1605346679
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 125,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in BUREAU ANNA LUBINSKA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse grafische activiteiten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU ANNA LUBINSKA
(Get full report from official database of BE for BUREAU ANNA LUBINSKA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU ANNA LUBINSKA
Addition kinds of activities for BUREAU ANNA LUBINSKA

175100. Timmerwerk | Carpentry work
228100. Garen spin mills | Yarn spinning mills
381205. Verdediging systemen en apparatuur | Defense systems and equipment
721201. Was- en droogreinigingsmiddelen | Laundry and drycleaner agents
01390202. Zoete Aardappelboerderij | Sweet potato farm
23860203. Broek, leer | Pants, leather
32999905. Synthetische stenen, voor edelstenen en industrieel gebruik | Synthetic stones, for gem stones and industrial use
37130213. Utility truck bodies | Utility truck bodies

Werken bij BUREAU ANNA LUBINSKA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU ANNA LUBINSKA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU ANNA LUBINSKA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU ANNA LUBINSKA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten die als productie medewerker bijspringen. Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • Chauffeur C/CE wasophaling binnen pc 11000 (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma in de regio van Brugge is op zoek naar een C of Ce dag of nachtchauffeur om was op te halen met rolcontainers. Er is een vacature zowel voor de dag als voor de nacht. Je mag je voorkeur meegeven. Je krijgt redelijke vaste routes. Baanervaring is vereist, bij opstart is een specifiek opleidingsperiode voorzien. Een groot voordeel is het loon wat toch een stuk hoger ligt dan in de transportsector.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (deeltijds - zelf te kiezen) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp regio Roosdaal-Ternat (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Roosdaal en Ternat Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Student Inpak/algemeen magazijnwerk (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde studenten met een goede fysieke conditie voor inpak en algemeen magazijnwerk. Veel mogelijkheden bespreekbaar betreffende uren, dagen, weekends. Ook zaterdagswerk is mogelijk!

  • Kelner - jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA BELLA NAPOLI

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zoeken we een gemotiveerde student die ons team kan ondersteunen in zijn vrije tijd.

  • Technisch jobstudent (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPER KANTOOR LOMMEL (M/V) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADREM

    Type: Vaste Job

    Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - Cultuurcentrum De Adelberg - Plopsaland - Flanders Fields Museum - Golfclub Genk - Heilig Hart Ziekenhuis Mol - Katholiek Onderwijs Sint Michiel Leopoldsburg Om ons team in Lommel te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Profielomschrijving: - Vlotte prater en spreek perfect Nederlands. - Commercieel ingesteld. - Ervaring is niet vereist, we leren je dit graag intern aan met een degelijke opleiding. - Je bent een doorzetter, opgeven staat niet in je woordenboek. - Opleiding en leeftijd is van ondergeschikt belang. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected]. Tot snel! WWW.ADREM.BE

  • Scooter Charger (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

  • Freelance system engineer (focus SCCM) - Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance system engineer met focus op SCCM - Zaventem - 3 maanden Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van het huidige datacenter team zijn ze op zoek naar een freelance system engineer die hen tijdelijk kan bijstaan. Je gaat aan de slag in een datacenter team van 6 Senior System Engineers. Opdracht voor 3 maanden, 2 november tot en met einde januari 2019. Taken: Opvolgen van service requests voor onze digitale werkplek (Office365, SCCM and AD gerelateerde opdrachten) Je staat mee in voor de optimalisatie en onderhoud van de Microsoft en vmWare datacenter infrastructuur. Je staat samen met het team in voor de opvolging van derdelijns escalaties. Je werkt mee aan datacenter projecten en bent betrokken van design tot oplevering. Je werkt in een team samen met ervaren system engineers.  

  • Keukenmedewerker/hulpkok (flexie) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar iemand die als fleximedewerker kan werken op vrijdagavond. Indien je jou ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

Zoek naar antwoorden van BUREAU ANNA LUBINSKA in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU ANNA LUBINSKA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU ANNA LUBINSKA. Laat een reactie achter voor BUREAU ANNA LUBINSKA. BUREAU ANNA LUBINSKA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU ANNA LUBINSKA. Leave a respond for BUREAU ANNA LUBINSKA. BUREAU ANNA LUBINSKA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU ANNA LUBINSKA op de google maps. Adres en contacten BUREAU ANNA LUBINSKA
Location of BUREAU ANNA LUBINSKA on the google maps. Address and contacts of BUREAU ANNA LUBINSKA

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU ANNA LUBINSKA BUREAU ANNA LUBINSKA: COIFFURE FREDDY | SUPRA NO?L-HORION & FILLE | V. HOLVOET | GARAGE DE RIDDER | DE 4 SEIZOENEN

Other related companies as BUREAU ANNA LUBINSKA: COIFFURE FREDDY | SUPRA NO?L-HORION & FILLE | V. HOLVOET | GARAGE DE RIDDER | DE 4 SEIZOENEN

BUREAU ANNA LUBINSKA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU ANNA LUBINSKA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07935943603. Het bedrijf BUREAU ANNA LUBINSKA bevindt zich op het adres: BRUGMANNLAAN 510B6; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 125,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse grafische activiteiten. Producten gemaakt in BUREAU ANNA LUBINSKA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU ANNA LUBINSKA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU ANNA LUBINSKA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU ANNA LUBINSKA, openstaande posities, locatie van BUREAU ANNA LUBINSKA op de kaart.

BUREAU ANNA LUBINSKA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU ANNA LUBINSKA, company assigned to the tax number BE07935943603. The company BUREAU ANNA LUBINSKA is located at the address: BRUGMANNLAAN 510B6; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 125,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse grafische activiteiten. Products created in BUREAU ANNA LUBINSKA were not found.
The main activity of BUREAU ANNA LUBINSKA is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU ANNA LUBINSKA is not available. You also can look at reviews of BUREAU ANNA LUBINSKA, open positions, location of BUREAU ANNA LUBINSKA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU ANNA LUBINSKA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU ANNA LUBINSKA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU ANNA LUBINSKA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU ANNA LUBINSKA, employees, financial statistics.