SPIRALUX EUROPE

Contactgegevens SPIRALUX EUROPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPIRALUX EUROPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPIRALUX EUROPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE G. TRUFFAUT 42; 4020; LIEGE, België

Telefoon (phone): 43624628 (+32-43624628) 43624628 (+32-43624628)

Fax (fax): +32 (3) 975-60-71 +32 (3) 975-60-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPIRALUX EUROPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPIRALUX EUROPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPIRALUX EUROPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPIRALUX EUROPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPIRALUX EUROPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPIRALUX EUROPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPIRALUX EUROPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPIRALUX EUROPE
Products information SPIRALUX EUROPE

BTW identificatienummer (tax): BE07502532958
Ondernemingsnummer: 1846496582
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 533,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in SPIRALUX EUROPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bouwinstallaties; Verlichtingsapparaten and elektrische lampen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPIRALUX EUROPE
(Get full report from official database of BE for SPIRALUX EUROPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPIRALUX EUROPE
Addition kinds of activities for SPIRALUX EUROPE

5736. Muziekinstrumenten winkels | Musical instrument stores
519903. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
20450203. Pannenkoekbeslag, bevroren of gekoeld: van gekochte bloem | Pancake batter, frozen or refrigerated: from purchased flour
28990202. Batterij acid | Battery acid
35310402. Batching planten, voor aggregaat beton en bulk cement | Batching plants, for aggregate concrete and bulk cement

Werken bij SPIRALUX EUROPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPIRALUX EUROPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPIRALUX EUROPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPIRALUX EUROPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker Schoenenwinkel (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoenenwinkel te Lier zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Ben je klantgericht en help je graag mensen verder in het uitkiezen van het perfecte paar schoenen? Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Je staat in voor het uitpakken van de schoenen, kassa werk en het verder helpen van de klanten.

  • Customer service inbound (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bebrijf gelegen te Machelen zijn we op zoek naar een medewerker voor de klantendienst. Als klantendienstmedewerker is het eerst en vooral belangrijk om klanten bij elke inkomende vraag en oproep vriendelijk, professioneel en via meerdere kanalen te woord te staan. Je bent iemand die met plezier ten dienste van klanten staat, zin heeft om TNT écht te leren kennen en een uitmuntende service kan bieden. Opstarten in deze functie gaat uiteraard gepaard met de nodige opleiding.

  • CHAUFFEUR C/CE LOKAAL TRANSPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationale firma met 8000 werknemers wereldwijd, zijn we op zoek naar gedreven chauffeurs C/CE. In deze functie sta je in voor het ophalen van containers bij bedrijven en deze terug te brengen naar het depot. Je rijdt steeds vrij lokaal (ruime regio Aalst) en doet tot 50 stops per dag. Je werkdag begint steeds rond 6u (of vroeger in overleg) en werkt +- tot 17u. Je bent flexibel naar einduren toe afhankelijk van het verkeer. Je start steeds als chauffeur C met 1 container, met de bedoeling om op termijn met camion - remorque (extra container op aanhangwagen) te leren rijden. 

  • magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een magazijnier. Het takenpakket bestaat uit: - voorbereiding productie: afdrukken etiketten , manueel etiketten op de verpakking - orderpicking -heftruck elektrische transpallet - receptionering goederen - een 1 ste werkervaring in een soortgelijke job

  • Huishoudheld (m/v) Knokke - Solliciteer met SMS (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Jobstudent verkoper / verkoopster (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een winkel regio Sint-Truiden die kan werken in de maandag augustus. Indien je tijdens het schooljaar ook in de weekends beschikbaar bent, is dit een plus. In deze winkel zal je instaan voor het verderhelpen van klanten, uitpakken van nieuwe goederen enzoverder.

  • Zwembadbouwer of assistent (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Water Technics bvba

    Type: Vaste Job

    Als zwembadbouwer ben je mee verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze klanten hun zwemplannen. Je zet de lijnen uit adhv het ontwerpplan, voert mee de graafwerken, de plaatsing en de aansluitingen uit, en werkt het zwemgeheel af met betegeling en andere afwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt op de werf, en dient dus klantgericht te kunnen denken en handelen. In de renovatie sta je in voor een vlotte uitvoering van de niet-technische werken, zoals coating, herplaatsen boordstenen, uitbreken en terug aanwerken van inbouwdelen, etc. Vaak werk je dus ondersteunend en samen met een technieker, en kun je ook in die richting evolueren, indien gewenst. De job is supermooi en uiterst uitdagend. Zelden zijn er dezelfde taken uit te voeren, elke keer is het wel iets anders. Hier moet je natuurlijk van houden, om je bij ons goed te voelen. Wij zijn heden een kleine KMO, met een groep van een zestal mensen, en zouden graag evolueren naar een tiental medewerkers. Wij zijn gedreven, houden van gezonde stress, maar roepen of tieren niet. Dit verwachten we dan ook van jou. Een limiet op ouderdom is er niet, maar een stevige en gezonde bouw, is wel een vereiste. Ervaring in tuinaanleg, vloerwerken, bouw, ... is zeker een pluspunt. Dus als je graag in openlucht werkt, graag unieke zaken maakt, bij zelfstandig werk niet in paniek schiet, en een slimme handige Harry bent, dan spreken wij je graag over je toekomst in ons Water Technics Powerteam! Interne opleiding via IBO, BIO of stage, worden aangeboden, indien geen ervaring in onze bezigheden.

  • Eerstelijns Support Medewerker (NL/FR) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BARISTA SOFTWARE

    Type: Vaste Job

    Wat doen wij Bij Barista Software streven we ernaar om de concurrentie een stapje voor te blijven door vernieuwende software voor artsen te ontwikkelen. Daarbij werken we met een start-up mentaliteit waarbij we er op zijn gebrand om de beste oplossing te vinden voor elk probleem. Sinds kort maken we deel uit van CompuGroup Medical, één van 's werelds leidende eHealth ondernemingen. Dankzij deze samenwerking kunnen we ons sterk groeiend jong bedrijf verder laten ontplooien tot een grote speler op de markt. Daarom zijn wij op zoek naar Een enthousiaste medewerker die ons support-team wilt versterken. Onze support-dienst staat hoog aangeschreven bij onze klanten, en terwijl ons klantenbestand groeit, willen we de supportkwaliteit verder blijven garanderen. Samen met de secondline support ga je deze uitdaging aan. Herken je jezelf in onderstaande eigenschappen, twijfel dan niet en contacteer ons. • Je bent vlot in het Nederlands en het Frans. • Je bent vriendelijk, verantwoordelijk en helpt mensen graag. • Je komt vooral in contact met artsen en hun administratief personeel. Je vindt het interessant om te leren hoe de medische wereld in zijn werk gaat. • Je vindt het niet erg om al eens bepaalde specifieke IT-gerelateerde taken uit te voeren of er iets over bij te leren. Met deze capaciteiten kan je samen met het hele Barista-team de juiste oplossing brouwen (of leren brouwen) voor de uitdagingen die zich voordoen. Uiteraard gecombineerd met een goede teamspirit en een goed gevoel voor humor.

  • Klinisch psycholoog (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Psychologisch Bureau

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologische begeleiding en psychotherapie (gedragstherapeutisch kader) in praktijk met meerdere collega's.

  • FREELANCE STUDIECOACH FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die de Franse taal vlot beheerst en vol passie taalgevoel en grammaticaregels weet over te brengen. Je bent minstens twee uur per week beschikbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

  • "SLIMME" BIJLESLERAREN (regio Leuven/VLAAMS-BRABANT) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: L2018.

  • Medewerker databeheer & IT support (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Met jouw groot verantwoordelijkheidsgevoel doe je het volledige beheer van alle data in het ERP pakket (Microsoft Dynamics AX). Hiervoor kan je rekenen op de nodige ondersteuning van de product administrator voor de technische know how van onze producten. * Je maakt artikelnummers aan, voegt specificaties toe en houdt de database up to date. * Jij wordt voor jouw collega’s de key user AX en biedt zo de eerstelijnsondersteuning. * Met jouw zin voor nauwkeurigheid bereid je ook de prijslijsten voor in Excel. * Je biedt dagelijkse ondersteuning bij het beheer van de IT systemen en helpt je collega’s bij bijvoorbeeld opstartproblemen met PC, netwerkproblemen, programma’s installeren, mailproblemen etc. * Je neemt de fysieke installaties ( printers, Portables, desktops,) voor jouw rekening en biedt ondersteuning aan de IT manager bij beheer van Sharepoint, netwerk, server, telefonie, mailing etc... * Aan het einde van de dag staat dankzij jou iedere komma en punt in de database correct en ben je trots op jouw service die je bood en de behaalde deadlines. Hiervoor kon je rekenen op ondersteuning van de IT manager.

Zoek naar antwoorden van SPIRALUX EUROPE in sociale netwerken
Look for responds of SPIRALUX EUROPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPIRALUX EUROPE. Laat een reactie achter voor SPIRALUX EUROPE. SPIRALUX EUROPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPIRALUX EUROPE. Leave a respond for SPIRALUX EUROPE. SPIRALUX EUROPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPIRALUX EUROPE op de google maps. Adres en contacten SPIRALUX EUROPE
Location of SPIRALUX EUROPE on the google maps. Address and contacts of SPIRALUX EUROPE

Andere gerelateerde bedrijven als come SPIRALUX EUROPE SPIRALUX EUROPE: EUR.HANDELK.MARMER& GRAN. | NINOCUB | DE ZOUTE ZOEN | Horion R | DESSART DIDIER

Other related companies as SPIRALUX EUROPE: EUR.HANDELK.MARMER& GRAN. | NINOCUB | DE ZOUTE ZOEN | Horion R | DESSART DIDIER

SPIRALUX EUROPE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPIRALUX EUROPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07502532958. Het bedrijf SPIRALUX EUROPE bevindt zich op het adres: AVENUE G. TRUFFAUT 42; 4020; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 533,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse bouwinstallaties; Verlichtingsapparaten and elektrische lampen Fab. Producten gemaakt in SPIRALUX EUROPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPIRALUX EUROPE is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPIRALUX EUROPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPIRALUX EUROPE, openstaande posities, locatie van SPIRALUX EUROPE op de kaart.

SPIRALUX EUROPE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPIRALUX EUROPE, company assigned to the tax number BE07502532958. The company SPIRALUX EUROPE is located at the address: AVENUE G. TRUFFAUT 42; 4020; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 533,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse bouwinstallaties; Verlichtingsapparaten and elektrische lampen Fab. Products created in SPIRALUX EUROPE were not found.
The main activity of SPIRALUX EUROPE is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SPIRALUX EUROPE is not available. You also can look at reviews of SPIRALUX EUROPE, open positions, location of SPIRALUX EUROPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPIRALUX EUROPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPIRALUX EUROPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPIRALUX EUROPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPIRALUX EUROPE, employees, financial statistics.