B.C.S.

Contactgegevens B.C.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.C.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.C.S.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BETTESTRAAT 27A; 9190; STEKENE, België

Telefoon (phone): 37892908 (+32-37892908) 37892908 (+32-37892908)

Fax (fax): +32 (81) 134-90-10 +32 (81) 134-90-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.C.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.C.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.C.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.C.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.C.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.C.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.C.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.C.S.
Products information B.C.S.

BTW identificatienummer (tax): BE09767913818
Ondernemingsnummer: 3962463378
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 406,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in B.C.S. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bouwafwerking and reiniging; Plaatsen van vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.C.S.
(Get full report from official database of BE for B.C.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.C.S.
Addition kinds of activities for B.C.S.

22410107. Rickrack vlecht | Rickrack braid
23390100. Women's and Misses accessoires | Women's and misses' accessories
28999919. Fluxes: solderen, solderen, galvaniseren en lassen | Fluxes: brazing, soldering, galvanizing, and welding
34460501. Kanalen, furring | Channels, furring
39619901. Kostuumjuwelen, ex. | Costume jewelry, ex. precious metal and semiprecious stones
51490901. Koffie, groen of geroosterd | Coffee, green or roasted
73319900. Directe postadvertentieservice, niet inbegrepen | Direct mail advertising services, nec
76991103. Slotenmakerij | Locksmith shop
79220304. Spelen, weg- en aandelenbedrijven | Plays, road and stock companies
83610304. Vertraagde thuis | Retarded home

Werken bij B.C.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.C.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.C.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.C.S.. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

  • Chauffeur C rolcontainer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een chauffeur C voor een afvalwerkend bedrijf te Brugge. Je voorziet regionale ophaalrondes voor het oppikken van rolcontainers. Je rijdt met de perswagen die ingezet wordt voor het ledigen van rolcontainers bij de klanten. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van het takenpakket. Je werkt meestal wel samen met een collega die steeds meegaat op de ronde. Je krijgt de planning op voorhand met opstartuur.

  • Machine operator weekend nacht in Rotselaar (Danone) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machine operator bij Danone sta je in voor de voortgang van de productielijn: opstarten, afstellen, ombouwen en reinigen. Je waakt over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en het geheel van de afvullijn. Tevens los je kleine technische problemen op. Je houdt rekening met de bestaande procedures met betrekking tot veiligheid en hygiëne. Je werkt in een weekendploeg met de vaste nacht (18u-6u). Dit is een tijdelijke opdracht van 6 maanden.

  • transportplanner (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een transportplanner (M/V): Je staat in voor de coördinatie en planning van de leveringen bij de klanten binnen de beloofde levertermijnen. Je stelt hiervoor de transportschema’s op voor onze 5 vrachtwagens. Je lost eventuele problemen op met de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen. Hiervoor heb je vaak contact met klanten, werfleiders, chauffeurs, transporteurs en natuurlijk je collega’s.  

  • Huishoudhulp/Poetshulp Nieuwerkerken (met dienstencheques) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • JOBSTUDENT bij AGO JOBS & HR te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Leuven zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student om ons team te versterken op dinsdag en/of donderdag. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • OPERATOR 2 PLOEGEN OF VASTE NACHT (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als operator ben je verantwoordelijk voor: - Het opstarten en instellen van machines. Dit doe je onder supervisie van de lijnverantwoordelijke; - je volgt het volledige productieproces op en je kan ingeschakeld worden op verschillende lijnen; - je voert op regelmatige basis kwaliteitcontroles uit van de bereide producten; je neemt stalen en zorgt voor een correcte registratie van de meetresultaten; - bij storingen in het productieproces probeer je deze accuraat op te lossen. Bij complexe technische storingen kan je beroep doen op de technische dienst; - je staat tevens in voor het bevoorraden van de productielijn nl. grondstoffen, verpakkingen enz... - je zorgt ervoor dat de productieomgeving en machines steeds proper zijn. Indien nodig doe je zelf kuiswerk; - je bent ook bereid manuele taken uit te voeren; - na positieve evaluatie krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke. Bedrijfsprofiel: SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de gechikte uitdaging. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be; voor al onze openstaande vacatures. Onze klant is een KMO, gevestigd in de regio Kempen, gespecialiseerd in de productie van diverse dessertbereidingen. Ter uitbreiding van het team zijn we voor deze klant op zoek naar OPERATOREN.

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een familiale KMO in Ieper, gespecialiseerd in plaatbewerking en constructies op maat, zoeken wij een calculator. Op basis van de aangeleverde tekening van de klant, bereken je de kostprijs. Je neemt telefonisch of per mail contact op met de klant. Zelf moet je kunnen inschatten of het product gemaakt kan worden in productie. Je geeft verschillende parameters in in het computersysteem en je houdt rekening met oa. de grondstofprijzen om de juiste prijs door te geven aan de klant.

  • Chromatografie specialist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de farmaceutische industrie, regio Wevelgem, is Konvert Office op zoek naar een Chromatografie specialist (m/v): Jouw taken: -Je stelt werkprocedures, -documenten, -instructies op, nodig binnen het chromatografie programma Empower, binnen een zelfgemaakt (in samenwerking met het team) kader, volledig conform GMP en let daarbij op data integriteit en GDP - Je maakt een structuur in het Empower programma en zoekt hierin autonoom je weg, door samenwerking met het team QC analisten en specialisten, dit in projecten met gestandaardiseerde instrument-, integratie-, rapportage- en berekeningsmethoden - Je zoekt binnen het QC team, naar oplossingen voor problemen en optimalisaties, dit binnen het kader van de GMP wetgeving, terwijl je correct documenteert en rapporteert - Je staat in voor de coördinatie, uitvoering en certificatie van de opleiding van het team chromatografie en bent hun eerste aanspreekpunt en je tilt elke analist en specialist naar een hoger niveau en denkt mee aan rolinvulling binnen het team - Je bent contactpersoon voor externen voor het labo chromatografie

  • CHAUFFEUR DISTRIBUTIE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEG TANKING

    Type: Vaste Job

    Afwisselend werk : ritten meestal binnen België. In het bezit zijn van rijbewijs CE en vakbekwaamheid code 95

  • BIJVERDIENSTE Ziekenhuisverpleegkundigen (Brugge) - Zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Brugge en wij zijn op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op interimbasis. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • hulpkelner (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: DE COUTER

    Type: Flexijob

    hulp in restaurant, bar, opdienen

Zoek naar antwoorden van B.C.S. in sociale netwerken
Look for responds of B.C.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.C.S.. Laat een reactie achter voor B.C.S.. B.C.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.C.S.. Leave a respond for B.C.S.. B.C.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.C.S. op de google maps. Adres en contacten B.C.S.
Location of B.C.S. on the google maps. Address and contacts of B.C.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come B.C.S. B.C.S.: Van Opbroeck William | GERT GILLIS | BARBARA DE MAEGHT | Claessens Montage | Job Challenge

Other related companies as B.C.S.: Van Opbroeck William | GERT GILLIS | BARBARA DE MAEGHT | Claessens Montage | Job Challenge

B.C.S. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.C.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09767913818. Het bedrijf B.C.S. bevindt zich op het adres: BETTESTRAAT 27A; 9190; STEKENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 406,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse bouwafwerking and reiniging; Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in B.C.S. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.C.S. is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.C.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.C.S., openstaande posities, locatie van B.C.S. op de kaart.

B.C.S. is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.C.S., company assigned to the tax number BE09767913818. The company B.C.S. is located at the address: BETTESTRAAT 27A; 9190; STEKENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 406,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse bouwafwerking and reiniging; Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Products created in B.C.S. were not found.
The main activity of B.C.S. is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of B.C.S. is not available. You also can look at reviews of B.C.S., open positions, location of B.C.S. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.C.S., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.C.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.C.S., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.C.S., employees, financial statistics.