ISS NV/ ISS SA

Contactgegevens ISS NV/ ISS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ISS NV/ ISS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ISS NV/ ISS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIEWEG 135; 3583; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 78169637 (+32-78169637) 78169637 (+32-78169637)

Fax (fax): +32 (4) 621-53-11 +32 (4) 621-53-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ISS NV/ ISS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ISS NV/ ISS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ISS NV/ ISS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ISS NV/ ISS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ISS NV/ ISS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ISS NV/ ISS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ISS NV/ ISS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ISS NV/ ISS SA
Products information ISS NV/ ISS SA

BTW identificatienummer (tax): BE09541870117
Ondernemingsnummer: 8342987060
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in ISS NV/ ISS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bouwafwerking and reiniging; Huisvuilophaling and -verwerking; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Opslagvoorzieningen; Schilders; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding; Tuinen; Verhuisdiensten; Vloer- and muurbekleding; Wasserijen,Reiniging and Droogkuis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ISS NV/ ISS SA
(Get full report from official database of BE for ISS NV/ ISS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ISS NV/ ISS SA
Addition kinds of activities for ISS NV/ ISS SA

0161. Groenten en meloenen | Vegetables and melons
382607. Instrumenten die thermische eigenschappen meten | Instruments measuring thermal properties
28419901. Reinigingsmiddelen, synthetische organische of anorganische alkalische | Detergents, synthetic organic or inorganic alkaline
29929901. Oliën en vetten, vermenging en samenstelling | Oils and greases, blending and compounding
34969903. Kooien, draad | Cages, wire
73749903. Gegevensverificatie service | Data verification service
89990901. Chemisch adviseur | Chemical consultant

Werken bij ISS NV/ ISS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ISS NV/ ISS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ISS NV/ ISS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ISS NV/ ISS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Actief Construct Wetteren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf in Serskamp zijn we op zoek naar een: DAKDEKKER (M/V) Functie Voorbereiding op werkplaats Samen met collega's vertrekken naar bouwplaats / werf Dakbedekking vnl hellende daken * Dakpannen, leistenen, staalplaten, op maat brengen en plaatsen * De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) * Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen * Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen * Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen

  • Bediener nettenmachine (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediener van de nettenmachine zorg je voor de bediening en de goede werking van de machine

  • Administratief bediende debiteuren (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende debiteuren ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzorgt het dagelijks beheer van de invorderingsportefeuille in collectieve schuldenregeling Je contacteert bemiddelaars en andere partijen Je zorgt voor een correcte afhandeling en opvolging van het verloop van een dossier Je staat in voor de invordering van de nog openstaande bedragen, analyse van de voorstellen en het afsluiten van de dossiers

  • 1st Line Support Engineer M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Support Engineer verleen je informaticaondersteuning voor hard- softwaretoepassingen aan klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Ligt het netwerk plat of laat de bedrijfssoftware het afweten? Raakt iemand niet ingelogd of staat er een migratie van de mailserver op de planning? De klant rekent op jou! Je maakt gebruik van een ticketingtool: je maakt zelf tickets aan bij incidenten of volgt tickets op. Dat wil zeggen dat je best wel stressbestendig moet zijn. Maar hé, je bent een redder in IT-nood. Piece of cake dus!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio koningshooikt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES TIELT - PITTEM - EGEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

  • STIKSTER - 2 PLOEGEN -M/V (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Abriso

    Type: Vaste Job

    Abriso is een kunststofverwerkend bedrijf in Anzegem, gespecialiseerd in de productie van beschermende verpakkingsmaterialen en isolatiepanelen. In onze twee Anzegemse vestigingen (totale gebouwenoppervlakte van 60.000m²) werken ruim 250 werknemers. We gaan op zoek naar een extra medewerker voor het stikken van hoezen. Je stikt verschillende lagen folie aan elkaar via specifieke stikmachines. Je werkt in 2 ploegen: afwisselend voormiddag (5-13u) en namiddag 13-21u).

  • Recruiter/planner technische profielen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CALLEWAERT INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Callewaert industries is op zoek naar een recruiter met ervaring in planning. Om ons team te versterken zoeken we iemand die polyvalent inzetbaar is. Je hebt reeds ervaring met zoeken naar (technische) medewerkers via diverse kanalen en sociale media alsook met planningen wijzigen en invullen. Wanneer de planner en de recruiter in verlof zijn bent u in staat dit naadloos over te nemen.

  • Tester, Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is a Belgian recruitment company headquartered in Brussels and providing permanent staffing as well as project sourcing solutions worldwide in multiple sectors. Voor een vooraanstaand bedrijf actief in de retailsector zijn wij momenteel op zoek naar een Tester! Heb jij interesse in het werken voor een jong en dynamisch bedrijf? Lees dan verder en reageer via onderstaande gegevens. Je komt terecht in een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de groep in vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Jij zal je focussen of het manueel testen van de applicaties en uiteindelijk werken aan het automatiseren hiervan.

  • Medior Java Developer (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ABC Groep

    Type: Vaste Job

    Weet je wat een ThreadLocal klasse is en waarvoor het wordt gebruikt? Of wat een Java Classloader is en waarvoor het dient? Als Medior Java developer zou je die begrippen moeten kennen. Naast deze begrippen verwachten we van een medior Java developer ook dat hij zicht verdiept in de meest gangbare frameworks (EJB, Maven, Hibernate..etc. ) Daarnaast verwachten we van een medior ook de volgende zaken: Meedenken met de senior consultants over nieuwe technologieën Actief meedenken met de klant om nieuwe opportuniteiten te spotten Meehelpen met het organiseren van technische sessies en workshops Juniors meehelpen en eventueel coachen Je krijgt bij ons al vrij vroeg redelijk wat verantwoordelijkheid en zal snel doorgroeien als je dat zelf ook wil.  Bij ABC-groep is bovendien het groepsgevoel heel belangrijk. Als consultant kan je soms het gevoel hebben dat je wat ver zit van de andere collega's. We proberen door een goeie wekelijkse coachmeeting of gesprek het groepsgevoel toch wat aan te wakkeren. bovendien hebben we regelmatig technische sessie en leuke activiteiten. Als consultant ben je niet alleen, maar met een heel team. 

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI WEEKEND M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi om te werken in het weekend. Het takenpakket bestaat: - De klant verwelkomen en de kaart aanbieden - De bestelling opnemen - De kassa bedienen - Dranken klaarzetten + frigo's aanvullen

Zoek naar antwoorden van ISS NV/ ISS SA in sociale netwerken
Look for responds of ISS NV/ ISS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ISS NV/ ISS SA. Laat een reactie achter voor ISS NV/ ISS SA. ISS NV/ ISS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ISS NV/ ISS SA. Leave a respond for ISS NV/ ISS SA. ISS NV/ ISS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ISS NV/ ISS SA op de google maps. Adres en contacten ISS NV/ ISS SA
Location of ISS NV/ ISS SA on the google maps. Address and contacts of ISS NV/ ISS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ISS NV/ ISS SA ISS NV/ ISS SA: Derycker John Kroonslager | DiBO Semi | SHELL | MYRIAM MAETENS | Kerckhof R

Other related companies as ISS NV/ ISS SA: Derycker John Kroonslager | DiBO Semi | SHELL | MYRIAM MAETENS | Kerckhof R

ISS NV/ ISS SA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ISS NV/ ISS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09541870117. Het bedrijf ISS NV/ ISS SA bevindt zich op het adres: INDUSTRIEWEG 135; 3583; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 409,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse bouwafwerking and reiniging; Huisvuilophaling and -verwerking; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Opslagvoorzieningen; Schilders; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding; Tuinen; Verhuisdiensten; Vloer- and muurbekleding; Wasserijen,Reiniging and Droogkuis. Producten gemaakt in ISS NV/ ISS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ISS NV/ ISS SA is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ISS NV/ ISS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ISS NV/ ISS SA, openstaande posities, locatie van ISS NV/ ISS SA op de kaart.

ISS NV/ ISS SA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ISS NV/ ISS SA, company assigned to the tax number BE09541870117. The company ISS NV/ ISS SA is located at the address: INDUSTRIEWEG 135; 3583; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 409,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse bouwafwerking and reiniging; Huisvuilophaling and -verwerking; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Opslagvoorzieningen; Schilders; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding; Tuinen; Verhuisdiensten; Vloer- and muurbekleding; Wasserijen,Reiniging and Droogkuis. Products created in ISS NV/ ISS SA were not found.
The main activity of ISS NV/ ISS SA is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ISS NV/ ISS SA is not available. You also can look at reviews of ISS NV/ ISS SA, open positions, location of ISS NV/ ISS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ISS NV/ ISS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ISS NV/ ISS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ISS NV/ ISS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ISS NV/ ISS SA, employees, financial statistics.