RIK DE SPIEGELEER

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • RIK DE SPIEGELEER
Private companiesPersonal Services • RIK DE SPIEGELEER

Contactgegevens RIK DE SPIEGELEER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIK DE SPIEGELEER: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIK DE SPIEGELEER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRUISSTRAAT 53; 9570; LIERDE, België

Telefoon (phone): 54419004 (+32-54419004) 54419004 (+32-54419004)

Fax (fax): +32 (81) 898-96-68 +32 (81) 898-96-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIK DE SPIEGELEER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIK DE SPIEGELEER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIK DE SPIEGELEER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIK DE SPIEGELEER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIK DE SPIEGELEER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIK DE SPIEGELEER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIK DE SPIEGELEER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIK DE SPIEGELEER
Products information RIK DE SPIEGELEER

BTW identificatienummer (tax): BE03390625000
Ondernemingsnummer: 2160980224
Hoofdstad (capital): 444,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in RIK DE SPIEGELEER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bouwafwerking and reiniging; Gespecialiseerde residenti?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIK DE SPIEGELEER
(Get full report from official database of BE for RIK DE SPIEGELEER)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIK DE SPIEGELEER
Addition kinds of activities for RIK DE SPIEGELEER

021402. Schapen | Sheep
229601. Snoer en stof voor het versterken van rubberen banden | Cord and fabric for reinforcing rubber tires
391599. Juweliersmateriaal en lapidair werk, nv | Jewelers' materials and lapidary work, nec
16290111. Pier constructie | Pier construction
17610103. Dakbedekking | Roofing contractor
28990114. Spearmint olie | Spearmint oil
35640000. Blowers en fans | Blowers and fans
35829900. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment, nec
38230410. Elektroden die worden gebruikt bij industriële procesmeting | Electrodes used in industrial process measurement
70320103. Nudistenkamp | Nudist camp

Werken bij RIK DE SPIEGELEER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIK DE SPIEGELEER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIK DE SPIEGELEER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIK DE SPIEGELEER. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur-lasser regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur-lasser. Motivatie primeert over ervaring! Je zal de bedradingen en montage van gaskabels doen bij openbare nutsvoorzieningen. Vroege starturen, maar ook in de vroege namiddag gedaan. Jobgerelateerde competenties De assemblagebewerkingen en de benodigde materialen bepalen op basis van instructies, technische dossiers, ... Structuurelementen, las- en assemblagepunten, ... plaatsen en markeren De structuurelementen assembleren en bevestigen volgens de montageplannen en -richtlijnen Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) Afmetingen, vormen, lasnaden, ... controleren en de nodige bijwerkingen, afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf in Ninove zoeken wij gemotiveerde heftruckchauffeurs. Je staat in voor het wegzetten van afgewerkte producten. Je hebt bij voorkeur ervaring met lange stukken (meer dan 3meter)

  • Chauffeur B / C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

  • Customer Service Executive (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van de grootste 'port-infrastructure' bedrijven van Europa, zijn wij op zoek naar een Customer Service Executive! Als Customer Service Executive ben je het eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant. Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar Euroports toe evenals voor de interne diensten naar de klant toe. Je zorgt voor een efficiënte en effectieve doorstroming van informatie inzake uitvoering van operationele en commerciële samenwerking met de klant. Je bent alert voor commerciële uitdagingen. Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit.

  • Samensteller piping en plaatbewerking (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een samensteller piping en plaatbewerking Je wordt mee ingeschakeld bij voorbereiden en afwerken van constructie en producten van piping en plaatbewerking. Je staat hierbij in voor het puntlassen van verschillende constructies en installaties

  • Werken als huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Student receptionist voor vakantieperiodes (m/v) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Om onze vaste receptionist(e)s te vervangen zijn we op zoek naar (werk)studenten tijdens de schoolvakantie. Ben je daarnaast ook beschikbaar om één of meerdere dagen te werken op een (vaste) weekdag tijdens het schooljaar, is dit zeker een troef. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers, het beheer van de telefonische communicatie en bijkomende administratieve taken.

  • System engineer voor groeiende IT-business afdeling (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede)verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van klanten (kmo's). Je staat in voor de installatie, configuratie en onderhoud van hardware en software. De projectvoorbereiding gebeurt intern, vervolgens ga je ter plaatse bij de klant voor de installatie / configuratie. Je werkt tevens mee aan vernieuwingsprojecten en migraties.

  • Test & Repair Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als test & repair operator ben je verantwoordelijk voor het functioneel testen van elektronische boards en samengestelde systemen. Bij beschadigde of defecte systemen analyseer je en voert de herstellingen uit. Je werkt de productieorders tijdig af en identificeert en rapporteert terugkerende problemen.

  • TRAINEE INTERNE HR DIENST (BE765005) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Leercontract

    Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz. Als marktleider streven we ernaar om 's werelds beste te zijn bij het helpen van werkgevers om succes te boeken met mensen. Hudson België, met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt is een onderdeel van de beursgenoteerde internationale Hudson Group. TRAINEE INTERNE HR DIENST Functie Actief proces van Rekrutering en Selectie opvolgen: searchen van kandidaten (via onze database, jobsites, sociale media, etc.), telefonisch screenen van kandidaten, administratief ondersteunen van het rekruteringsproces, etc. Learning and Development initiatieven mee ondersteunen (zowel logistiek als meer inhoudelijk). Personeelsdossiers opvolgen. Deelname aan diverse HR projecten (bvb. Corporate Social Responsibility activiteiten, Induction programma voor nieuwkomers…). Updaten van tools, presentaties en documenten in kader van Rekrutering & Selectie, Training & Development, Performance Management, etc.

Zoek naar antwoorden van RIK DE SPIEGELEER in sociale netwerken
Look for responds of RIK DE SPIEGELEER in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIK DE SPIEGELEER. Laat een reactie achter voor RIK DE SPIEGELEER. RIK DE SPIEGELEER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIK DE SPIEGELEER. Leave a respond for RIK DE SPIEGELEER. RIK DE SPIEGELEER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIK DE SPIEGELEER op de google maps. Adres en contacten RIK DE SPIEGELEER
Location of RIK DE SPIEGELEER on the google maps. Address and contacts of RIK DE SPIEGELEER

Andere gerelateerde bedrijven als come RIK DE SPIEGELEER RIK DE SPIEGELEER: QUILLAJA FLOWERS | Vanwinghe E | Vanderbeck B | BRUYNKENS AUTO'S | REINE DES PR?S

Other related companies as RIK DE SPIEGELEER: QUILLAJA FLOWERS | Vanwinghe E | Vanderbeck B | BRUYNKENS AUTO'S | REINE DES PR?S

RIK DE SPIEGELEER is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIK DE SPIEGELEER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03390625000. Het bedrijf RIK DE SPIEGELEER bevindt zich op het adres: KRUISSTRAAT 53; 9570; LIERDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 444,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse bouwafwerking and reiniging; Gespecialiseerde residenti?le bouw. Producten gemaakt in RIK DE SPIEGELEER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RIK DE SPIEGELEER is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIK DE SPIEGELEER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIK DE SPIEGELEER, openstaande posities, locatie van RIK DE SPIEGELEER op de kaart.

RIK DE SPIEGELEER is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIK DE SPIEGELEER, company assigned to the tax number BE03390625000. The company RIK DE SPIEGELEER is located at the address: KRUISSTRAAT 53; 9570; LIERDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 444,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse bouwafwerking and reiniging; Gespecialiseerde residenti?le bouw. Products created in RIK DE SPIEGELEER were not found.
The main activity of RIK DE SPIEGELEER is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RIK DE SPIEGELEER is not available. You also can look at reviews of RIK DE SPIEGELEER, open positions, location of RIK DE SPIEGELEER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIK DE SPIEGELEER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIK DE SPIEGELEER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIK DE SPIEGELEER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIK DE SPIEGELEER, employees, financial statistics.